Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Unboxing: Beauté et Vogue Autumn Box

Unboxing: Beauté et Vogue Autumn Box

Zoals elk seizoen pak ik samen met jullie de nieuwe Beauté Et Vogue Box uit! Deze box is speciaal voor de herfst en er zitten weer heel wat mooie fullsize producten in die voor iedereen handig kunnen zijn. Benieuwd wat er allemaal in deze box zit? Kijk dan snel verder want ik pak hem natuurlijk weer met jullie uit. Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Deze keer heeft hij een waarde van € 262,00 en is te koop voor € 64,95 op de website van Beauté Et Vogue.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

3 reacties

  1. Hoi, altijd leuk die unboxings.
    Ter info: Louis Widmer is een Zwitsers merk, van oorsprong een farmaceutisch familiebedrijf dat ook hypo-allergene huidverzorgingsproducten maakt. Wordt vaak in apotheken verkocht en ook gebruikt door huidtherapeuten omdat het geschikt is voor de zeer gevoelige huid. Bestaat al meer dan 50 jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *