Search
Close this search box.

Unboxing BBU mega goodiebag

Van de week was ik bij de Beauty Brands United waar veel verschillende beautymerken bij elkaar komen en daar hun nieuwe producten laten zien! Ik kreeg echt een mega goodiebag mee naar huis en die pak ik gezellig met jullie uit! Vergeet je trouwens niet te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

17 reacties

  1. Ik heb al die goodiebags op instagram al veelvuldig langs zien komen dus ik ben reuze benieuwd wat er allemaal in zit. Zometeen in de trein ga ik er eens lekker voor zitten :D. Leuk dat je al zo snel de goodiebag deelt!

  2. Wauw, goed gevulde goodiebag ;-)
    Sorry hoor maar ik zie door de lichtval niet zo heel goed de verpakkingen van veel art. die je laat zien.
    Zou het door de zon komen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *