Zoek
Sluit dit zoekvak.

Uitslag Winactie

Vandaag de uitslag van de winactie van de 3 W7 Perfect Eyes oogschaduws. Ik heb echt ontzettend leuke droom verjaardagen voorbij zien komen. Het kiezen was ook erg moeilijk maar uiteindelijk is er winnaar uit gekomen. Kijk snel verder of jij die misschien wel bent!

En de winaar is Emine! Met deze droomverjaardag:

Mijn droomverjaardag?! Poeh ff nadenken 

Ik zou iets groots willen, dus heel veel vrienden, kennissen en natuurlijk familie uitnodigen. Bij plaats denk ik aan strand, dichtbij water lekker warm en overal lekker iets kouds om te drinken. In allerlei verschillende talen muziek, waarbij iedereen vrolijk danst. Als het donker wordt en iedereen een beetje moe is, komt er een optreden of gewoon iemand van de familie die iets gaat zingen of gitaar gaat spelen. Vuurtje erbij, zodat we het niet koud krijgen natuurlijk! En wat is er nu leuker dan zwemmen in het donker  Ook nog eens met iedereen waar je van houdt! Wat ik krijg.. ? Moeilijk, ik vind alles wel leuk. Make-up, parfum is altijd het leukst of sieraden. Maar als iemand iets heel kleins geeft, al is het maar een roosje, als daar betekenis aan vast zit vind ik het voldoende en heeft het net zoveel waarde als een beautypakket ter waarde van €100,-. Maar van mijn ouders zou ik wel het grootste willen verwachten, spiegelreflex camera! En mijn taart zou er zo uit moeten zien:

Geweldig toch ? Haha, ik zou ‘m niet durven op te eten 

Hartstikke gefeliciteerd! Ik neem vandaag nog contact met je op voor je gegevens!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

10 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *