Zoek
Sluit dit zoekvak.

Uitslag bezoekers enquête

Een aantal weken geleden hield ik op mijn website een bezoekers enquête, omdat het me wel handig leek om nou precies te weten wat jullie van mijn website vinden en waar verbeterpunten liggen. In de enquête vroeg ik jullie deze dingen en daar kwamen voor mij ontzettend handig maar ook fijne antwoorden uit waar ik zeker iets mee kan in de toekomst!

De eerste vraag van de enquête was in welke leeftijdsgroep jullie zitten. De meeste meiden, dit liep behoorlijk gelijk zijn tussen de 12 en 25 jaar oud op mijn blog. Dit is handig om te weten omdat er best wel veel jonge meiden op mijn blog kijken die waarschijnlijk niet veel te besteden hebben. Daarom zou ik me nog wat meer op budget gaan proberen te richten.

Waar ik ook heel erg benieuwd naar was, was hoe jullie voor het eerst op mijn blog waren gekomen. Bijna iedereen antwoordde dat ze via een andere weblog op mijn website zijn gekomen. Dit is natuurlijk wel handig om te weten, zo weet je een beetje waar je je op moet richten in verband met een beetje reclame voor de website ;).

Dan was ik ook nog erg benieuwd hoe jullie mijn website bezoeken. De meeste mensen (70%) bezoekt mijn website via Bloglovin, een erg belangrijk medium dus voor mijn blog! Hier moet ik dus goed aandacht aan besteden. Nog eens 27% van de ingevulden bezoekt mijn website via de url door deze in te typen.

Natuurlijk wou ik ook graag weten wat jullie het leukste vinden aan mijn website om te lezen. De meeste mensen vonden een review het leukst om te lezen. Vlak daarna vinden jullie persoonlijke dingen en filmpjes het leukst. Dit geeft me een goed inzicht waar de behoeftes liggen. Ik ga dus zeker door met reviewen van producten en zal dit zo veel mogelijk blijven doen. Ook heb je misschien al wel gemerkt dat er meer filmpjes dan normaal online staan. Ik ga proberen om wat meer filmpjes op te nemen, ik vind het namelijk hartstikke leuk maar heb vaak helaas geen inspiratie. En mijn persoonlijke leven zal ik nog steeds mee trekken op mijn blog, natuurlijk wel in mate.

Ik had nog een paar vrije vragen in de enquête verwerkt, zoals wat jullie het leukste vonden aan mijn website. Hieronder even een kleine opsomming van positieve dingen op mijn wesbite.

– Mooie en duidelijke foto’s
– Mooie en layout
– Mijn persoonlijkheid, dat ik zo gewoontjes ben
– Persoonlijke touch aan de website
– Orginele artikelen
– Eerlijkheid
– Fijne schrijfstijl

Natuurlijk wil ik dit nog wel eventjes toelichten. De foto’s vind ik zelf ook echt een pluspunt aan mijn website. Ik maak mijn foto’s altijd met een spiegelreflex camera en probeer altijd zo goed mogelijk het licht te gebruiken van buiten. Dan bewerk ik ze altijd nog eventjes (wel realistisch natuurlijk) en zijn ze klaar voor de website.

Waar ik heel erg verbaasd over was dat jullie het allemaal zo leuk vonden om wie ik ben (deze reactie heb ik erg vaak gehad). Ik ben zo lekker gewoontjes, gezellig en dat spreekt jullie blijkbaar heel erg aan, thank you! Ik vind dat echt ontzettend leuk om te horen.

Ook vonden jullie dat ik orginele artikelen heb. Daar ben ik echt heel erg blij mee. Want voor mijn gevoel doe ik altijd heel erg mijn best om een artikel te maken wat niet overal voorbij komt en wat mijn echt uniek maakt. Natuurlijk komen er genoeg artikelen voorbij die ook andere bloggers hebben, maar toch probeer ik zo veel mogelijk orgineel te zijn.

Dan had ik nog de vraag wat jullie minder leuk aan de site vonden, natuurlijk is dat belangrijk om te weten zodat ik dat misschien in de toekomst kan laten of anders aan kan pakken.

– Spellingsfouten
– Reclame
– Late of weinig updates van artikelen

Spellingsfouten is eigenlijk toch wel het meeste naar voren gekomen en dit vind ik zelf natuurlijk ontzettend vervelend. Helaas heb ik dyslexie in een best wel erge vorm dus ik kan mijn eigen fouten niet vinden. En om nou te stoppen met mijn grote passie vanwege mijn dyslexie zou ik echt nooit doen. Maar goed nieuws voor de spellingsfanaten, iemand gaat me helpen met alle artikelen controleren dus dat moet helemaal goed gaan komen in de toekomst, binnenkort daar meer over!

Reclame vinden veel meiden ook erg irritant. Ik snap dat maar al te goed, maar natuurlijk moet ik ook een beetje geld verdienen met mijn blog om de omkosten te kunnen betalen. Ik heb voor de rest niet veel reclame op de website, alleen de banners en af en toe een advertorial maar geen irritante pop-up’s op take-overs. Dus eigenlijk valt mijn reclame best mee als je dat vergelijkt met andere website’s.’

Ook vinden jullie dat er weinig artikelen online komen op een dag of soms heel laat. Ik probeer elke dag een artikel online te hebben om zeven uur maar soms lukt me dat niet en wordt het later of komt het er helemaal niet meer van. Begrijp wel dat ik een meisje van 19 ben die gewoon naar school gaat, een baan heeft en ook nog een sociaal leven dus dat het niet allemaal kan zoals ik zou willen en dan soms geen tijd heb.

En de allerlaatste vraag was of jullie nog verbeter punten voor de website hadden.

– Meer filmpjes
– Spelling
– Uitgebreidere reviews geven
– Meer artikelen

Nou gelukkig worden de eerste twee dingen opgepakt binnenkort dus die kan ik al wegstrepen. Uitgebreidere reviews geven is natuurlijk goed om te weten. Ik ben zelf heel erg een plaatjes mens en niet zo een tekst mens dus vandaar dat ik het meestal kort hou met een duidelijke menig. Maar ik merk dat er toch vraag naar is om het echt goed uitgebreid over een product te gaan hebben en dat ga ik dan ook zeker in de toekomst proberen of ik dat voor elkaar kan krijgen.

Meer artikelen willen jullie ook erg graag zien. Dit gaat mij helaas op korte termijn niet lukken. Ik ben niet een ontzettend grote blog waar ik mijn werk van kan maken zodat ik hier ook tijd voor heb. Als jullie me nou een stuk groter kunnen maken zou ik er mijn baan van kunnen maken en er dan geld mee kunnen verdienen zodat ik er de hele dag aan kan werken. Maar dat zit er nu helaas voorlopig nog niet in…

Mochten jullie nog meer vragen hebben over de site of opmerkingen deel ze hier dan alsjeblieft want ik kan er echt ontzettend veel mee. En voor de mensen die hem hebben ingevult, echt ontzettend bedankt.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

15 reacties

 1. Ik kan me wel vinden in de resultaten, al kijk ik zelf nooit filmpjes. Grappig dat mensen je zo lekker gewoontjes noemen. Daar had ik niet over nagedacht. Ik vind het wel prettig dat je niet té aanwezig bent, maar wel op de goede manier aanwezig bent. Goed dus ;)

 2. interessant om eens te lezen :Y) En over je spelling heb ik misschien wel een tip, als je google chrome download heb je altijd en overal een spellingscontrole, op die manier komen er geen al te grote fouten in je teksten. Al wordt er dan natuurlijk niet gelet op grammatica zoals dt’s en dergelijke.
  Maar ik ben het inderdaad wel eens met de meeste dingen die eruit zijn gekomen, vooral de layout vind ik erg mooi en lekker rustig. Ik vind het altijd wel lekker, een leuk achtergrondje en dan gewoon een rustig ‘middelpunt’ waar al je tekst komt.

 3. Helemaal mee eens met de uitslag van de enquete. En tip voor je reclame, ik zag jou telkens commenten bij meerdere sites die ik volgde en daardoor ben ik een keer op je naam gaan klikken. Dus dat werkt denk ik ook goed als reclame in jouw geval, vooral omdat je opviel tussen de comments. Vaak ook door enthousiasme. Ik ben heel blij dat je nu door iemand anders je artikels laat nalezen, ik denk dat je site hierdoor heel veel vooruit gaat, waardoor er nog meer en meer bezoekers komen. Top meis, je doet het super. Fijn ook dat je van de kritiek en ook natuurlijk de pluspunten er ook iets van aantrekt en er wat mee doet.

 4. Wel een beetje stom dat toen ik je aanbood om je te helpen met de spellingsfouten, je één keer reageerde op mijn mailtje en daarna gewoon helemaal niet meer. En nu lees ik hier dat je er iemand voor gevonden hebt. Waarom was je eerst geïnteresseerd in hoe ik je wilde helpen en liet je daarna niets meer van je horen? Snap dat je veel mailtjes op een dag krijgt, maar waarom mailde je me eerst dan wel terug?

 5. leuk dat er zo positieve dingen uit kwamen ik lees je spel fouten ook niet omdat ik ook erge dyslexie heb je kan me honderd keer vertellen dat dat woord fout staat maar dan snap ik gewoon niet wat echt vervelend

 6. Leuk dat iedereen zo positief is over je site! En terecht, je site is hartstikke leuk! :) Ik begin trouwens helemaal te kwijlen bij die Mac op de eerste foto.. WANT! hihihi

 7. Ik wist helemaal niet dat je dyslexie had!
  Helemaal niet gemerkt hoor, echt!
  Je hebt een ontzettend leuke en persoonlijke blog!

  Xxx Muberra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *