Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tweezerman Pincet

Al een tijdje wou ik een goed pincet hebben, en dan het liefste ook een Tweezerman. Ik vond het eigenlijk altijd te duur, want met een pincet van 2 euro gingen mijn haartje ook prima weg naar enige moeite en wat plukken. Dus waarom zou ik een pincet van 23 euro gaan kopen? Nou ja, om eerlijk te zijn ik ben wel een beetje merk verslaafd dus eigenlijk wou ik wel heel graag een echte Tweezerman. Gisteren liep ik dus door de Douglas rond en viel mijn oog op een mini pincet van Tweezerman met schattige stipjes. Ik heb hem even vergeleken met de groten en besloot de mini mee naar huis te nemen!

Het is dus uiteindelijk deze super schattige mini pincet van Tweezerman geworden. Het scheelde volgens mij maar 1 tot 1,5 centimeter van een gewoon pincet van Tweezerman en het scheelde wel 10 euro. Dus ik vond het een beetje zonde om voor dat kleine beetje 10 euro extra uit te gaan geven. En deze was ook super leuk, die anderen hadden alleen maar een saai kleurtje.

Ik heb echt totaal geen last dat hij kleiner is, dus ik vind een grote echt onzin om te kopen als het een stuk goedkoper kan!

En hoe die werkt? Nou echt geweldig, elk klein haartje pakt die gemakkelijk en echt zonder enige moeite. Hij is alleen best wel scherp vind ik zelf dus ik moet niet onvoorzichtig doen en perongelijk langs mijn huid een gaan. En omdat hij alles pakt pak ik soms ook wel een stukje huis in plaats van het haartje (pijnlijk!). Ik ben echt helemaal blij met mijn Tweezerman ik hoef niet meer meerdere malen te plukken voordat ik pas een haartje heb maar ik heb hem gewoon in één keer!

Dit Tweezerman pincet kost € 15,50 en ik heb hem bij de Douglas gekocht.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

9 reacties

  1. Ooh, ik wil ook een tweezerman, maar ik vond 23 euro veels te duur…maar voor 15 euro wil ik het wel kopen. Ik wist niet dat ze mini’s hadden, bedankt voor de tip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *