Tweezerman Pincet

Al een tijdje wou ik een goed pincet hebben, en dan het liefste ook een Tweezerman. Ik vond het eigenlijk altijd te duur, want met een pincet van 2 euro gingen mijn haartje ook prima weg naar enige moeite en wat plukken. Dus waarom zou ik een pincet van 23 euro gaan kopen? Nou ja, om eerlijk te zijn ik ben wel een beetje merk verslaafd dus eigenlijk wou ik wel heel graag een echte Tweezerman. Gisteren liep ik dus door de Douglas rond en viel mijn oog op een mini pincet van Tweezerman met schattige stipjes. Ik heb hem even vergeleken met de groten en besloot de mini mee naar huis te nemen!

Het is dus uiteindelijk deze super schattige mini pincet van Tweezerman geworden. Het scheelde volgens mij maar 1 tot 1,5 centimeter van een gewoon pincet van Tweezerman en het scheelde wel 10 euro. Dus ik vond het een beetje zonde om voor dat kleine beetje 10 euro extra uit te gaan geven. En deze was ook super leuk, die anderen hadden alleen maar een saai kleurtje.

Ik heb echt totaal geen last dat hij kleiner is, dus ik vind een grote echt onzin om te kopen als het een stuk goedkoper kan!

En hoe die werkt? Nou echt geweldig, elk klein haartje pakt die gemakkelijk en echt zonder enige moeite. Hij is alleen best wel scherp vind ik zelf dus ik moet niet onvoorzichtig doen en perongelijk langs mijn huid een gaan. En omdat hij alles pakt pak ik soms ook wel een stukje huis in plaats van het haartje (pijnlijk!). Ik ben echt helemaal blij met mijn Tweezerman ik hoef niet meer meerdere malen te plukken voordat ik pas een haartje heb maar ik heb hem gewoon in één keer!

Dit Tweezerman pincet kost € 15,50 en ik heb hem bij de Douglas gekocht.

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reply
  Silva
  28 december 2010 at 12:40

  Ooh, ik wil ook een tweezerman, maar ik vond 23 euro veels te duur…maar voor 15 euro wil ik het wel kopen. Ik wist niet dat ze mini’s hadden, bedankt voor de tip!

 • Reply
  Fran
  28 december 2010 at 16:53

  weer een rib uit je lijf, sjees wat een prijs

 • Reply
  Tatjana
  28 december 2010 at 19:59

  Hij is wel prijzig, maar volgens mij is hij wel heel erg fijn!

 • Reply
  Allungaa
  2 januari 2011 at 19:27

  Wat ziet hij er super schattig uit! Misschien moet ik de grote stap ook maar eens gaan zetten, haha.

  • Reply
   Aranka
   2 januari 2011 at 19:28

   Ja he! Ik vind hem echt heel fijn, ik zou echt geen 10 euro meer uitgeven voor een grotere.

 • Reply
  Myrrr
  21 februari 2011 at 14:52

  Ooh handig, ik denk dat ik er binnenkort ook maar eentje ga kopen.
  er staat trouwens huis inplaats van huid.

 • Reply
  Heel normaal, haar rondom tepel bij vrouwen | byAranka.nl
  20 oktober 2021 at 16:56

  […] Ook zijn het maar een paar haren, het is geen enkele moeite die haren te lijf te gaan met een pincet. Scheren kan natuurlijk ook, maar pas wel op dat de huid van de tepels dun en gevoelig is, zelf […]

 • Reply
  Wenkbrauwen epileren, tips en tricks | byAranka.nl
  19 maart 2023 at 09:49

  […] vind ik het heel belangrijk een goed pincet te hebben. Zelf heb ik ooit een Tweezerman pincet gekocht en merk hier echt aan dat hij veel beter de haartjes pakt dan bijvoorbeeld een pincet […]

 • Reply
  Hoe kom ik van mijn ingegroeide haar af? | byAranka.nl
  8 mei 2023 at 22:01

  […] ervoor dat je een schone pincet gebruikt. Trek de huid voorzichtig strak en probeer de punt van de ingegroeide haar voorzichtig […]

 • Laat een reactie achter