Turkse Pizza met Feta (Lahmacun)

Na het stappen is het vaste prik, even langswippen bij de kebabzaak voor een hapje eten. Vroeger was het altijd een bak kapsalon maar die heb ik verruild door een lahmacun met feta kaas, dit is namelijk 10 keer, nee misschien wel 100 keer beter en lekkerder! Ik had wel eens zin om een lahmacun in geheel nuchtere staat op te eten dus ik maakte hem als lunch en deel met jullie vandaag het recept!

 photo TurksePizza6_zps50afcc20.png

Wat heb je nodig?

– Turkse Pizza’s
– Feta kaas
– Paprika
– Ui
– Sla
– Komkommer
– Knoflook saus

De Turkse pizza’s kun je gewoon bij de supermarkt kopen, deze liggen bij de andere pizza’s in de diepvries. Ik koos voor witte kaas in plaats van echte feta kaas, dit scheelde me 3 euro en smaakt bijna hetzelfde.

 photo TurksePizza7_zps0935c211.png

Verwarm de pizza’s voor in de magnetron gedurende een halve minuut. Je kan ze ook opwarmen in de pan of oven. Wij hadden het eerst in de pan gedaan maar dan werden de randen keihard, dat was een beetje zonde. Snij ondertussen alle groentes fijn en maak hier een lekkere salade van, hier bedekken we zometeen de pizza’s mee.

 photo TurksePizza8_zps5ddb9a55.png

Check na anderhalve minuut of de pizza’s warm zijn en leg ze op een bord en bedek ze met de salade en voorzie ze van een lekkere laag knoflook saus!

 photo TurksePizza5_zpsaa000b2f.png

 photo TurksePizza3_zps8e4bfa57.png

En ze zijn klaar om opgegeten te worden! Als je het lekker vind kan je er ook nog shoarma bij bakken en daar de pizza ook mee vullen. Maar dit vond ik al wel genoeg en een hele hap! In een pak zitten drie pizza’s en ééntje gevuld is echt genoeg voor één persoon. Het vult namelijk behoorlijk!

Om hem ‘handiger’ op te kunnen weten vouw ik hem altijd dubbel, maar dat is misschien wel een klein beetje kebabtent style, haha!

 photo TurksePizza1_zps12bd9906.png

Eetsmakelijk, het is echt een heerlijk frisse pizza met een pittige bite door de kaas en saus van de pizza!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

19 reacties

 • Reply
  Denise
  10 september 2014 at 15:01

  Aah dit ziet er ontzettend lekker uit! Ik ben gek op feta kaas!

 • Reply
  Marloes
  10 september 2014 at 15:15

  Dit ziet er goed uit zeg!

 • Reply
  Mirne
  10 september 2014 at 15:26

  Hier ben ik echt gek op!

 • Reply
  femketje
  10 september 2014 at 15:32

  oeh lekker :D moet ik ook weer eens maken!

 • Reply
  Yvonne
  10 september 2014 at 15:41

  Hmmm. ziet er heerlijk uit! En heel makkelijk ook nog. :-)

 • Reply
  Lovely Modesty
  10 september 2014 at 15:43

  Hmmm, ziet er heerlijk uit! Al ga ik de vulling wel zelf vers proberen te maken want volgens mij zijn deze pizza”s niet halal. Voor mij belangrijk, vandaar. :-)

  • Reply
   Aranka
   10 september 2014 at 15:52

   Ik heb geen idee of het halal is, de verpakking was behoorlijk westers, dus ik gok stiekem van niet.

 • Reply
  TodaysLovely
  10 september 2014 at 15:47

  Yummyy! Heerlijk!

 • Reply
  Tessa
  10 september 2014 at 15:55

  Ik ben niet zo dol op feta, maar een turkse pizza maken voor de lunch vind ik echt een geweldig idee! Ik wist helemaal niet dat je die gewoon zo in de supermarkt kon kopen!
  Liefs, Tessa

 • Reply
  Manon
  10 september 2014 at 16:45

  Dat ziet er lekker uit

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  10 september 2014 at 17:02

  Oh, wauw, heerlijk!

 • Reply
  MySimplySpecial
  10 september 2014 at 18:01

  Dit ziet er goed uit!

 • Reply
  Dana
  10 september 2014 at 20:01

  oelalalaa, lijkt mij zo lekker. Helaas pindakaas ben ik te gevaarlijk voor de keuken :’)

 • Reply
  lucindainwonderland
  10 september 2014 at 20:48

  Ik snap echt niet dat ik dit nog nooit heb gegeten. Ik ben echt gek op feta. Dit is zeker goed na-stappen voedsel, maar ook lekker als lunch denk ik (maar misschien met een andere saus, want knoflook en collega’s…. niet een leuke combo). xxx Lucinda

 • Reply
  Esra
  10 september 2014 at 23:47

  Ziet er lekker uit, heb het recept opgeslagen! X

 • Reply
  chucky1012
  11 september 2014 at 16:32

  Dat ziet er heerlijk uit ;-)

 • Reply
  Michelle
  11 september 2014 at 18:18

  Ohmy, dat ziet er heerlijk uit!

 • Reply
  Priscilla
  16 september 2014 at 22:32

  Yum! Dat ziet er lekker uit zeg. Ik maak soms een soort gelijke pizza naar recept van Jamie Oliver, Daar zit een hele lekkere salade bij. Kan hem je aanraden om ook te proberen.

 • Reply
  Gea
  2 oktober 2014 at 12:22

  Jammer, had eigenlijk verwacht dat je de saus van de turkse pizza’s dan toch ook wel zelf zou maken. Vind het laten zien hoe je een kant en klaar turkse pizza vult met sla niet echt receptwaardig, zeker aangezien het zo makkelijk zelf te maken is. Maar toch leuke inspiratie want ik krijg direct weer zin om zelf turkse pizza te maken

 • Laat een reactie achter