Zoek
Sluit dit zoekvak.

Trind Welcome To Miami

Trind Welcome To Miami

Het Nederlandse nagellak merk Trind heeft een speciaal plekje in mijn hart. Ik kocht de producten al voordat ik aan het bloggen was omdat hun nagelverzorging mij heel erg hielp om mijn nagels gezond te houden. Later door het bloggen kwam ik ook in aanraking met hun Caring Color of beter gezegd, de gewone nagellak. Ook voor de zomer heeft Trind weer een super leuke collectie, Welcome To Miami!

Trind Welcome To Miami

De Miami collectie bestaat uit 6 vrolijke kleuren die mij meteen aan de zomer doen denken. De vrolijke en kleurrijke collectie bevat een prachtige zalmroze, een heldere koraal, een meer klassieke fuchsia, een zachte lila, een vrolijke turquoise en een levendig blauw. Ik vind de lakken van Trind er altijd erg mooi en chique uitzien.

Trind Welcome To Miami

De substantie van de lakken zijn ook erg fijn. Ze hebben een niet te dunne maar ook niet te dikke structuur waardoor je heel makkelijk kan lakken. Gelukkig werkt het platte kwastje met een ronde onderkant ook mee om snel en precies te werk te gaan.

Trind Welcome To Miami

Sonny Crockett

Dit is een hele mooie zachtroze kleur die een beetje naar het pastel neigt. Hij dekt perfect met twee laagjes.

Trind Welcome To Miami

Oh Flamingo!

Echt flamingo roze vind ik het niet, maar de kleur is sowieso erg mooi. Dekt perfect met twee laagjes.

Trind Welcome To Miami

Let’s Conga

Dit is echt een knallende kleur waar ik in de zomer wel heel erg blij van word! Dekt zelfs al met één laagje.

Trind Welcome To Miami

Coral Crazy

Ik vind de namen echt heel erg leuk, maar persoonlijk vind ik dit ook niet echt een koraal kleur. Maar wederom is het een prachtige kleur!

Trind Welcome To Miami

South Beach

Perfect blauw voor de zomer! Dekte met twee laagjes.

Trind Welcome To Miami

Ocean Drive

Deze kleur blauw staat super tof met een felle gele kleur. Dekt ook met twee laagjes.

Trind Welcome To Miami

Ik vind de kleuren van de Trind Welcome To Miami collectie heel erg tof en goed gekozen. De kwaliteit is ook heel erg fijn en het blijft ongeveer 3 tot 4 dagen goed op mijn nagels zitten. Trind is onder andere te koop bij de Etos en Douglas voor € 10,15 per nagellak.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

6 reacties

  1. heel mooi weer !!! heb zef ook een aantal lakjes van trint maar gebruik ze eigenlijk nooit. misschien toch maar weer eens een keer gaan doen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *