Search
Close this search box.

Trind St. Moritz Autumn Winter Collection

 photo Trind St. Moritz Autumn Winter Collection1_zpshpj8csyg.png

Trind kennen jullie ondertussen wel toch? Trind is een heel tof Nederlands nagelverzorgingsmerk met ook een aantal prachtige kleuren nagellak. Hun nagellak is bijzonder, want het verzorgt je nagels ook nog eens intensief in plaats van het alleen mooier te maken met een kleurtje. Speciaal voor de herfst en winter hebben ze zes limited edition lakken uitgebracht en die laat ik je natuurlijk zien!

 photo Trind St. Moritz Autumn Winter Collection_zpse8kpm4sr.png

Ik ben gek op het merk Trind en dan vooral de verzorgende producten, die zijn echt een geschenk uit de hemel wat betreft nagelverzorging. De lakken vind ik ook erg leuk, maar wel altijd een beetje veilig en een tikkeltje saai. Maar aan de andere kant, dat past ook wel goed bij het merk.

 photo Trind St. Moritz Autumn Winter Collection3_zpsttfc6hhq.png

De kleuren van deze St. Moritz collectie sluiten perfect aan bij de kleuren van de herfst en winter. Ik vind het mooie kleuren voor het seizoen, maar wel een beetje veilig. Er zit niet meteen een eye-catcher tussen die ik meteen zou moeten hebben. Goed, laten we naar de swatches gaan kijken, misschien worden we nog omver geblazen!

 photo Trind St. Moritz Autumn Winter Collection4_zpsuwtk8td6.png

Dashing trough the Snow

Ik zou er eerder dansen in de sneeuw van maken, maar wat een bijzondere lak is dit. Ik heb twee laagjes aangebracht en dekt helaas niet helemaal lekker, maar het effect met de glitters is top!

 photo Trind St. Moritz Autumn Winter Collection5_zps3datpibe.png

Go Nude

Ja, dit is echt een perfecte nude kleur en ik vind hem heel erg mooi! Dekt perfect met twee laagjes. Maar eigenlijk is het niet echt een hele spannende kleur.

 photo Trind St. Moritz Autumn Winter Collection8_zpsbes1rv8l.png

Dear Santa

Een prachtige kerst rode kleur. Ik heb er maar één laagje van aangebracht omdat die op het eerste gezicht goed dekte. Nu zie ik op de foto’s dat hij wel twee laagjes had kunnen hebben.

 photo Trind St. Moritz Autumn Winter Collection9_zpsvrtt0q3r.png

Upper Class Rebel

Ik vind dit een hele spannende lak, het is namelijk net geen zwart, maar een beetje bruinachtig. Ik vind hem heel bijzonder en mysterieus, dekt met twee laagjes.

 photo Trind St. Moritz Autumn Winter Collection6_zpsscsxpult.png

Starry Starry Night

Hoe tof is deze lak met ontzettend gave zilveren en groene glitters! Ik heb hier één laagje over Go Nude aangebracht.

 photo Trind St. Moritz Autumn Winter Collection7_zpsohcvavte.png

Jet Set

Ik vind dit wel een jet set kleur, lekker knallend roze! Ik heb hier één laagje aangebracht, maar achteraf waren twee laagjes ook beter geweest.

 photo Trind St. Moritz Autumn Winter Collection2_zpsaqf73qmn.png

De lakken van Trind hebben een hele fijne structuur en lakken erg prettig. Ik vind het alleen jammer dat Trind nog steeds die hele dunne en ronde kwastjes gebruikt. Ik merk gewoon dat dat niet zo fijn lakt als de platte en afgeronde kwastjes. Ik vind uiteindelijk de kleuren heel erg leuk! Trind is te koop bij verschillende drogisterijen waaronder Etos en kosten € 10,12 per lakje. Hebben jullie al zin om je nagels in de winterse sferen te lakken?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

15 reacties

  1. Ze ziet er ook echt uit als een geschenk uit de hemel. De collectie ziet er echt prachtig uit en de kleur is echt to die for! Ik ben verliefd.

  2. Starry Starry night , de nude zijn echt mooi.
    Jet set ook, maar vind het meer een zomers lakje.
    Leuk voor diegene die lekker op de Bahama’s gaan overwinteren.
    Hoewel het onder je skipak ook vast een verassend effect kan hebben….

  3. Ik vind de kleur UPPER CLASS REBEL echt super. Glitters verdelen volgens mij erg goed en dat is niet altijd bij elke glitter lak zo. Leuk voor de kerstdagen!

  4. Eerst dacht ik mwoah valt mee maar nu ik het resultaat gezien heb vind ik dashing trough the Snow, go nude en Upper Class Rebel prachtig. Ik was echt opzoek naar een kleur zoals upper class rebel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *