Trind Nail Balsem & Nail Repair

 photo Trind3_zps3bc999f5.png

Trind is echt een favoriet merk van mij, ik gebruikte het al met liefde voordat ik begon met bloggen. Volgens mij was mijn eerste beautyblogpost zelfs over Trind! Ik kwam een keer uit het werk langs de Etos en daar hadden ze een Trind demonstratie, het beloofde echt gezondere nagels. Zelf had ik heel vaak schilferende nagels en dit moest de oplossing zijn en dat was het ook!

 photo Trind_zpsed08dc1d.png

Ik laat jullie vandaag alleen de Nail Repair en de Nail Balsem van Trind zien, maar dit zijn dan ook wel de meest populaire verzorgende producten van Trind. Je hebt ook nog een heerlijke balsem voor je nagels maar die heb ik zelf al leeg en had ik niet ontvangen. Goed, laat ik jullie wat meer over deze producten vertellen.

Om heel eerlijk te zijn heb ik ze al een tijdje niet meer gebruikt. Mijn nagels zijn op dit moment in erg goede conditie, maar dat zijn ze zeker niet altijd geweest. Ik moet echt zeggen dat dit is gekomen na het gebruik van Trind. Daarvoor braken ze echt ontzettend vaak af, lieten veel laagjes los, hadden ribbels en werden snel geel. Niet echt mooi dus, maar sinds in Trind gebruik zijn ze echt heel erg opgeknapt. En dan met name de Nail Repair. Deze is gewoon te gebruiken als base coat, of als transparante nagellak. De Nail Balsem gebruik je voor de Nail Repair. Je lakt de Nail Balsem op je nagels en laat het daarna 5 minuutjes intrekken en masseert het daarna helemaal in nagels. Omdat het een vet vrije balsem is kan je daarna gewoon de Nail Repair aanbrengen. Dit is wel echt een lak dat blijft zitten.

 photo Trind1_zps9753c606.png

Zoals ik net al zei, de Nail Repair is een echte nagel verzorger. Het zorgt voor sterke nagels die ook nog soepel zijn. Dit klinkt misschien een beetje tegenstrijdig, maar hele sterke en onbuigbare nagels zijn eigenlijk ook niet sterk. Deze breken heel snel en pijnlijk af, dat is echt geen pretje. De balsem bevat een unieke formule die eiwitmoleculen met elkaar verbind en zo een sterke nagel creëert. De balsem ruikt trouwens ook heel erg lekker!

 photo Trind2_zpsc0ace50c.png

Dan hebben we nog het populairste product van Trind, de Nail Repair. Dit is echt een reddend middel voor slecht groeiende nagels, broze en droge nagels. Dit probleem komt voort uit een tekort aan nagelvocht. Nagelvocht, bestaat dat? Jazaker, het is het vocht dat je nagels hydrateren en er gezond laten uit zien. De Nail Repair van Trind vult het tekort aan vocht in de nagels aan en dit moet ervoor zorgen dat het scheuren, splijten en breken verleden tijd is. Ook is deze Nail Repair vet vrij en kan als base coat voor een andere nagellak gebruikt worden.

Wil je het optimale resultaat, haal dan elke dag de Nail Repair weer van je nagels af en breng een nieuwe laag aan. Breng voor de Nail Repair ook nog eventjes de Nail Balsem aan voor een echt op en top effect.

 photo Trind3_zps3bc999f5.png

Dit zijn de flesjes, in een mooie standaard verpakking van Trind. De flesjes bevatten 9 ml, dat lijkt niet heel veel maar je doet er echt heel lang mee, zeker omdat je niet veel van het product nodig hebt. En vaak merk je na een week al echt verschil dat je gaat minderen met de producten.

 photo Trind4_zps69b34a84.png

Nieuwsgierig dat ik was had ik de Essence gel nagels getest, waar ik trouwens enthousiast over ben. En zo zagen mijn nagels eruit na het verwijderen van de gel nagels. Niet slecht toch voor gel nagels. Maar ze hadden zeker wel wat verzorging nodig. Daar kwamen de producten van Trind dus goed bij van pas!

 photo Trind5_zpsf4cf0f78.png

Op de nagels bracht ik als eerst een laagje Nail Balsem aan en liet deze 5 minuten intrekken. Daarna masseerde ik het nog evnetjes goed in de nagels zodat alles verdwenen was.

 photo Trind6_zpsaf833302.png

Dan is dit het effect, van de droge en beschadigde plekken is al niets meer te zien!

 photo Trind7_zpsd2a29723.png

Daarna nog een laagje Nail Repair en je nagels zijn weer helemaal de oude. Wil je echt blijven resultaat raad ik je aan de producten één tot twee weken elke dag te gebruiken en daarna af te bouwen. Echt je merkt echt het verschil. Het zijn zulke fijne en goede producten. Als ik weer een nagellakmerk met allemaal beloftes hoor komen geloof ik het niet echt en ben ik niet van mening dat het beter is dan Trind. Qua nagelverzorging heeft Trind echt mijn hart gestolen. Wisten jullie trouwens dat Trind een Nederlands merk is?

Goedkoop zijn de producten niet, ze zijn per flesje € 14,99 en bij de Etos te koop. Trind heeft trouwens sinds kort ook een Facebook pagina waar ze vaak hun producten weggeven, misschien ook leuk om in de gaten te houden!

Dit vind je misschien ook leuk

24 reacties

 • Reply
  Wendy
  25 augustus 2013 at 15:04

  Ik ben momenteel de producten aan het testen. Ik gebruik ze nu een week lang elke dag en ik kan niet wachten om echt resultaat te zien! :D

 • Reply
  Sofie
  25 augustus 2013 at 15:07

  Wauw, klinkt ontzettend goed!

 • Reply
  Janine
  25 augustus 2013 at 15:09

  Wow het resultaat ziet er erg goed uit. En wat de prijs betreft, budget technisch niet helemaal top maar vaak zijn de duurdere producten wel echt beter en doen ze vaker wat ze beloven dan goedkopere producten. Zeker een om te onthouden aangezien mijn nagels ook vaak drama zijn ;).

 • Reply
  Axelle
  25 augustus 2013 at 15:21

  klinkt heel erg fijn, en het resultaat mag er zijn!

 • Reply
  margriet kuper
  25 augustus 2013 at 15:38

  ik ben ook helemaal fan van trind. mijn nagels zijn er ook zo door verbeterd.

 • Reply
  Martina
  25 augustus 2013 at 15:45

  Zelf heb ik de nail balsem

 • Reply
  MySimplySpecial
  25 augustus 2013 at 15:49

  Ja die zijn fijn!

 • Reply
  nikkivand1986
  25 augustus 2013 at 16:00

  Geweldig spul! Ik heb zulke lange nagels gehad daardoor!

 • Reply
  slothtv
  25 augustus 2013 at 16:27

  Wow! Ik ben momenteel de kruidvat nail hardener aan het testen, maar deze ziet er veelbelovend uit! Wel jammer dat het 15€ per flesje is, maar wel grappig dat het een Nederlands merk is!

 • Reply
  Kiss & Make-up
  25 augustus 2013 at 17:15

  Klinkt goed eh. Ik gebruik zelf nagelverzorging van Essie.

 • Reply
  Merin Veronique
  25 augustus 2013 at 17:15

  Oh wow, dit is echt precies wat ik zoek!! Op dit moment ben je mijn held(in)! Ik heb zulke slechte nagels dat ik dit eens ga halen..

 • Reply
  Selena
  25 augustus 2013 at 17:30

  Klinken wel als hele fijne producten!

 • Reply
  Dionne (@Diolifestyle)
  25 augustus 2013 at 18:44

  Ziet er ook heel goed uit!

 • Reply
  Paola
  25 augustus 2013 at 18:45

  Ik ben ook echt weg van Trind en doordat het toch wat prijziger is koop ik het altijd bij een 1+1 gratis actie! :)

 • Reply
  beautyjuf
  25 augustus 2013 at 19:06

  Dit is dé uitkomst voor mijn nagels :-) Ze waren mooi en lang in de vakantie. Na één werkdag was er helaas niets meer van over :-( Thanks voor je ontzettende fijne review!

 • Reply
  Vera
  25 augustus 2013 at 19:19

  Ik ben wel benieuwd naar die Nail Repair!

 • Reply
  Mieke (@MrsBleeker)
  25 augustus 2013 at 19:49

  Dit is misschien de redding voor mijn nagels! Ik ga zeker even kijken in de winkel! :)

 • Reply
  Kim
  25 augustus 2013 at 19:54

  Wow, wat een fijn resultaat :)

 • Reply
  Hester
  25 augustus 2013 at 20:06

  Ik hoor alleen maar lof over Trind, ziet er goed uit!

 • Reply
  Lys
  25 augustus 2013 at 20:48

  Klinkt veelbelovend! Ik wil de nagelverzorging van Trind al even proberen

 • Reply
  Beau
  25 augustus 2013 at 21:28

  Klinkt erg fijn!

 • Reply
  Ashleey
  26 augustus 2013 at 09:21

  Klinkt erg fijn!

 • Reply
  beautycasebycaro
  26 augustus 2013 at 09:29

  Ik heb deze twee ook! Gebruik ze altijd als ik mijn nagels ga lakken! :-)

 • Reply
  Mira
  26 augustus 2013 at 22:09

  Ik ken dit merk helemaal niet maar ik ga ze zeker een keer halen als mijn Clinique base op is hihi

 • Laat een reactie achter