Search
Close this search box.

Trind nagellak remover

Sinds een tijdje heb ik echt een favoriete nagellak remover. Eerst kocht ik gewoon het allergoedkoopste wat er te vinden was. Want het boeide me allemaal vrij weinig. Het haalt mijn nagellak eraf waarom zou ik er dan zoveel geld voor gaan betalen. Ik heb ook een tijdje aceton vrije nagellak remover gebruikt. Het mag dan beter zijn voor mijn nagels maar ik erger me echt als het er niet snel af gaat maar je de hele tijd moet boenen. Ik hield het dus lekker met de Euro profit nagellak remover van de Kruidvat van 50 cent. Koopje toch?

Een half jaar geleden kocht ik een heel trind verzorgings set waar deze nagellak remover ook bij zat. Ik heb hem een hele tijd in de kast laten staan want ik vond mijn lekker goedkope nagellak remover fijn. En hier zat geen aceton in dus ik had er eigenlijk meteen al een negatief beeld over. Maar niks is minder waar, het is echt een wonder nagellak remover. Alles haalt hij er makkelijk af zelfs glitter nagellak met echt grote glitters en mijn nagels blijven heel mooi en glad. Ook fijn is dat de remover extra mild is. Dus als je er gevoelig voor bent is dit een geschikte remover voor jou! Ik had dit eerlijk gezegt echt niet verwacht. De nagellak remover is trouwens niet geschikt voor kunstnagels, wat ook uitdrukkelijk op de verpakking staat. Ik weet niet of het echt zo is want ik heb zelf geen kunstnagels.

 Een echte aanrader dus als je een goede en milde nagellak remover zoekt! Maar als je het niet veel uitmaakt, wat het mij dus eigenlijk doet zou ik het niet kopen. Want € 7,49 is een boel geld voor een nagellak remover.

Trind is te koop bij Etos en op de website van Trind. En kost € 7,49

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *