Trind Lost Galaxy Herfst/Winter Collectie

Trind Lost Galaxy

Trind is al jaren één van mijn favoriete merken. Ik gebruik het echt al ontzettend lang en ben er ooit mee begonnen als oppepper voor mijn nagels. Trind staat namelijk vooral bekend om hun verzorgende en herstellende producten voor de nagels. Maar naast dat hebben ze ook heel wat nagellak kleuren in het assortiment en nu voor de herst en winter een limited edition lijn genaamd Lost Galaxy.

Automatische concepten

Ik denk dat de naam wel genoeg zegt over de hele collectie. De Lost Galaxy collectie is geïnspireerd op het heelal en dan vooral de planeten. De kleurkeuze is donker en er wordt veel gebruik gemaakt van glitter. In totaal heeft de collectie zes verschillende kleuren.

Volgen jullie mij al op Instagram?

Automatische concepten

Het is me eigenlijk niet eerder opgevallen, maar ik vind de nieuwe verpakkingen mooie en chique overkomen. Ik vond hun vorige verpakkingen ook heel erg mooi maar wel wat minder handig. Omdat ze zo lang waren pasten ze vaak niet in een lade of doosje. Deze zijn een stuk korter waardoor dat wel past.

Het kwastje is mooi plat en heeft een afgeronde onderkant waardoor je gemakkelijk en precies kan lakken. De structuur is wel wat aan de dunne kant vind ik zelf, maar lakt niet onprettig. Excuses voor mijn wat slordige swatches maar eronder zit mijn eigen gellak waardoor het niet zo mooi is geworden als normaal.

Automatische concepten

Nude Venus

Een mooie nude kleur die eigenlijk altijd goed is. Vooral in deze tijd van het jaar vind ik dit soort kleurtjes heel mooi. Dekt met twee laagjes.

Automatische concepten

Gold Dust

Gold Dust is een transparante gouden glitter lak. Hij dekt niet helemaal met twee laagjes, maar hij is bijvoorbeeld ook heel leuk als een top coat te gebruiken.

Automatische concepten

Cosmic Red

Een hele klassieke rode kleur met een beetje de neiging maar het bruin. Ik vind het een prachtige kleur voor de herfst- en winterdagen.

Automatische concepten

Maroon Moon

Maar misschien vind ik deze kleur nog wel mooi, net even wat chiquer. Perfect voor de tijd van het jaar.

Automatische concepten

Drops Of Jupiter

Dit vind ik echt een hele toffe kleur en springt er wat mij betreft ook echt uit. Een goed dekkende blauwe kleur met een gave metallic glans.

Automatische concepten

Lost Galaxy

En als laatst het pronkstuk van de collectie, Lost Galaxy. Een zwarte lak met daarin gouden glitters verwerkt. Ik vind hem chique, luxe maar ook weer speels. Een hele mooie kleur.

Automatische concepten

Ik vind de Trind Lost Galaxy collectie heel erg leuk! Ik vind hem niet meteen vernieuwend of uitdagend, maar gewoon goed zoals hij is en hij past goed bij de tijd van het jaar. De Trind Lost Galaxy collectie is vanaf nu te koop bij onder andere de Etos voor € 10,15 per stuk.

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  chucky1012
  22 oktober 2019 at 19:55

  Wat een feestelijke en zulke mooie kleuren…..

  Xoxo

 • Reply
  Lien
  23 oktober 2019 at 09:16

  Mooie collectie! Ik vind alle kleuren wel iets hebben

 • Reply
  Judith
  23 oktober 2019 at 09:42

  Hoe lang blijft deze ongeveer zitten bij je?

 • Reply
  Marjolein
  23 oktober 2019 at 11:57

  Lost Galaxy is echt prachtig!

 • Reply
  Mariska
  23 oktober 2019 at 14:29

  Ik vind ze allemaal wel heel mooi voor het najaar, maar die zwarte vind ik toch wel nét even mooier dan de rest.

 • Reply
  Kelly
  23 oktober 2019 at 18:30

  Prachtige collectie he? Ik ben ook heel blij met de lakjes! :)

 • Reply
  theNextG1rl
  23 oktober 2019 at 20:55

  Gold Dust en Lost Galaxy! Mooi! Ik ben altijd heel blij met mijn Trind nagellakjes!

 • Laat een reactie achter