Zoek
Sluit dit zoekvak.

Trind Join My Party Caring Colour

 photo Trind voorjar 2015_zpslvqm5vpi.png

Van sommige collecties word je gewoon heel erg vrolijk, zo ook van deze super leuke lakken van Trind. Trind is een merk waar ik al jaren fan van ben en dan vooral van de nagelverzorging. Maar wisten jullie dat Trind ook verzorgende nagellakken heeft? Speciaal voor de lente en zomer komen ze met een hele leuke collectie, Join My Party!

 photo Trind voorjar 20152_zps62mguhdy.png

Join My Party is een collectie die geïnspireerd is op feestelijke lente en zomer. De zachte pasteltinten en heldere kleuren maken het hele plaatje compleet om de lente en zomer te vieren. Voor elke gelegenheid zit er wel een kleur tussen. Ik moet dan ook toegeven dat ik alle zes de kleuren super leuk vind.

 photo Trind voorjar 20153_zpsffq3ciwg.png

Deze collectie van Trind is beperkt verkrijgbaar in de lente en zomer bij de verkooppunten. Ik moet altijd weer even wennen aan de lakken van Trind. Ik weet niet waarom maar ik vind ze nooit zo fijn lakken. Ze hebben een smal kwastje waar ik eigenlijk wel prima mee overweg kan, maar de structuur is altijd wat dikker dan bij andere lakken waardoor je al snel teveel gebruikt en het bij de randjes een beetje ophoopt. Als je zometeen goed op de foto’s kijkt kan je het wel zien. Voor de rest drogen de lakken wel snel en hebben ze allemaal twee laagjes nodig om te dekken.

 photo Trind voorjar 20154_zpschqngmyd.png

Sweet Cupcake

Een hele zachte roze kleur, dekt perfect met twee laagjes. Ik vind hem echt heel erg mooi!

 photo Trind voorjar 20155_zpstgz7pqvr.png

Strawberry Limonade

Zo een roze kleur kan natuurlijk niet ontbreken in een zomerse collectie, je vind hem altijd weer terug. Logisch ook want ik krijg er meteen de zomerkriebels van.

 photo Trind voorjar 20157_zpsnxo0geba.png

Catch My Mint

Lekker heftig kleurtje, I like it! Als je hier kijkt naar mijn ringvinger zie je de ophoping, jammer!

 photo Trind voorjar 20156_zpsq8he7izc.png

Summer Chic

Mijn favoriet, een mix tussen roze en oranje, ideaal voor de lente!

 photo Trind voorjar 20158_zpskwonfcey.png

Purple Berry Shake

Nou, in een shake heb ik wel zin! Als ik deze lieve kleur zie denk ik meteen aan een bosbessen shake.

 photo Trind voorjar 20159_zpswq8ikxfj.png

At The Pool

Naast alle lieve kleuren hebben we ook nog een echte blauwe knaller, ook heel erg tof.

 photo Trind voorjar 20151_zpsybuckbi5.png

Ik vind de kleuren echt geweldig uit deze collectie. Ik ben altijd groot fan van Trind, maar ik merk toch dat ik deze lakken iets minder fijn vind lakken dan normaal. Ze zijn vrij dik en stroperig waardoor het toch niet helemaal gaat zoals ik dat wil. Trind is te koop bij verschillende drogisterijen waaronder Etos en kosten € 10,12 per lakje. Krijgen jullie al zin in de zomer bij het zien van deze kleuren?

Deze producten heb ik ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

45 reacties

  1. Ik had er eerlijk gezegd nog nooit van gehoord. Maar het zijn wel leuke kleurtjes. Lekker lente-achtig. Ik vind ze allemaal eigenlijk wel mooi.

  2. Wat een prachtige lakjes! Ik had nog nooit van het merk gehoord, maar de kleurtjes zijn zo leuk en lief. Helemaal klaar voor de lente ^^

  3. Oe wat een prachtige kleuren! Deze kleuren schreeuwen lente! Heerlijk. Ik vind ze allemaal erg mooi, behalve At the pool. Die zou ik laten liggen hihi.

  4. Stuk voor stuk prachtige kleuren die er nog mooier uit zien op de nagels dan ik had gedacht aan het potje. Vooral de mintgroene en lila paars, ja hoor, doe mij die maar! xxx Lucinda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *