Search
Close this search box.

Trind Caring Colors Najaars Collectie

Jullie kennen allemaal het prachtige en verzorgende merk Trind wel voor je nagels. Dit najaar komen ze weer met een prachtige collectie uit die helemaal is geïnspireerd op de trends dit najaar. Mocht je dus goed voor de dag willen komen zit je dit keer helemaal goed met de lakjes van Trind. Het zijn vier prachtige kleuren met twee daarvan die een bijzondere finish hebben. Benieuwd hoe die eruit zien? Kijk dan zeker eventjes met me mee!

Maar eerst eventjes dit, ik weet niet of jullie het weten van Trind, maar Trind heeft heel veel verzorgende lakken. Denk eventjes aan de nagelverzorging waar iedereen het altijd over heeft en helemaal enthousiast over zijn. Ook in de nagellak met een kleurtje bevatten speciale ingrediënten die je nagels goed verzorgen, altijd mooi meegenomen dus!

De kleuren die helemaal in zijn dit najaar zijn rijk en warm, vandaar dat Trind voor deze drie prachtige kleuren heeft gekozen. Maar ook de glanslagen en draden zijn dit jaar helemaal hot, vandaar de kleuren Golden Bronze en Champagne Silver.

Champagne Silver – Een prachtige lak die na 2 laagjes perfect dekt. Hij is erg bijzonder en heeft een aparte finish. Of ik er zelf fan van ben weet ik niet maar het is in ieder geval niet een lakje die je overal voorbij ziet komen.

Golden Bronze – Ik denk dat dit de favoriet van de collectie is. Een prachtige bronzen kleur met een soort holografische glitters er in. Maar niet zoveel als bij een normale holografische nagellak, wat hem meteen helemaal uniek maakt! Deze lak dekt ook in 2 laagjes.

Petrol Blue – Een prachtige kleur nagellak voor dit najaar. Heeft een prachtige kleur en dekt in één laagje. Je kan voor wat extra dekking nog een tweede laagje aan kunnen brengen.

Vintage Pink – Weer een prachtige kleur die eigenlijk altijd kan maar uitermate geschikt is voor het najaar. Ik hou echt van deze kleur, ik vind hem geweldig. Deze lak heeft ook maar één laagje nodig maar mocht je het nodig vinden kan je nog een extra laagje aanbrengen.

De lak van Trind blijft perfect zitten en kun je zeker een aantal dagen plezier van hebben. De lakjes bevatten 9 ml en zijn € 9,95 en vanaf nu te koop in de winkels (Etos, Dio, Douglas, DA)

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

29 reacties

  1. Super leuke kleurtjes! Niet heel erg voor het najaar vind ik wel, zou even goed een lente collectie kunnen zijn, maar wel heel erg mooi! Zeker Golden Bronze en Vintage pink.

  2. Mooie kleurtjes (en swatches!), vooral Golden Bronze! 1 ding: het valt me de laatste tijd op dat je vaak het woord ‘prachtig’ gebruikt: niks fout aan, maar als je het vaak gebruikt valt het zo op :) Verder leuke post!

  3. Wauw ik ben alleen niet zo weg van de zilveren maar voorderest hebben die lakjes mijn hart gestolen!
    Mooie foto’s ook weer !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *