Zoek
Sluit dit zoekvak.

Trind Caring Color Riviera Life

Trind Caring Color Riviera Life

Ik ben helemaal blij, want de lente komt er weer aan en ik ben er helemaal klaar voor! Ook van Trind kreeg ik de nieuwste lente en zomer kleuren opgestuurd! Tijd om deze leuke kleuren te laten zien op mijn blog. Want bij het zien van deze kleuren krijg ik er echt zin in. Ik kan je trouwens alvast verklappen dat ze kleuren echt heel erg tof op de nagels zijn.

Trind Caring Color Riviera Life

Kennen jullie het merk Trind? Het is een Nederlands merk dat vooral bekend staat om hun verzorgende producten (die wat mij betreft echt de beste éver zijn). Maar Trind heeft ook heel wat lakken in het assortiment met ook een verzorgende werking. Speciaal voor de lente en zomer komen ze weer met een limited edition uit met zes verschillende kleuren. Riviera Life heet de collectie en ik krijg meteen zin mijn bikini uit de kast trekken.

Trind Caring Color Riviera Life

Trind Caring Color Riviera Life

Trind vond ik altijd al hele fijne lakken, maar vanaf nu komen ze in mijn rijtje van OPI en Essie. Waarom nu wel? Nou ze hebben hun kwastje vernieuwd en dat is nu niet meer een heel dun kwastje, maar een brede platte met een afgeronde onderkant. Dit vind ik echt een goede zet, zo lakken de lakken van Trind nog fijner.

Trind Caring Color Riviera Life

Summer Cloud

Dit is een melkwitte lak die helaas niet met twee laagjes dekt. Maar eigenlijk vind ik het wel een hele mooie subtiele lak voor elke dag.

Trind Caring Color Riviera Life

Oh Bardot!

Eigenlijk hetzelfde liedje als bij Summer Cloud, alleen dan met een licht roze kleur. Ik denk dat dit de perfecte French manicure lak zou zijn.

Trind Caring Color Riviera Life

Tropezian Sunset

Het lijtk wel een neonkleur! Hij is lekker fel oranje en geeft me meteen lente kriebels, ik vind hem heel erg tof.

Trind Caring Color Riviera Life

Meet me in Nice

Hou je toch wat meer van roze met een fel randje? Dan zit je met deze kleur helemaal goed. Ik vind hem ontzettend gaaf.

Trind Caring Color Riviera Life

Lavender Fields Forever

Een mooie paarse kleur met een lavendel afkomst kan eigenlijk nooit ontbreken in een lente/zomer collectie.

Trind Caring Color Riviera Life

Mediterranean Sea

Misschien vind ik dit wel de mooiste kleur van allemaal. Het is een hele mysterieuze maar toch ook hele mooie kleur blauw. Tijdloos en klassiek.

Trind Caring Color Riviera Life

De Trind Caring Color Riviera Life collectie is vanaf nu te koop bij onder ander Etos en bol.com voor € 10,12 per lakje. Wat vinden jullie van deze toffe en vrolijke lakken van Trind?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

21 reacties

 1. Trind is een heel fijn merk.
  & wat een super kleuren!
  Die donker blauwe is idd wel een van de mooiste, hoewel kiezen wel heel lastig word, want die paarse en fel oranje kleurtjes zijn ook echt super lente kriebels makend…….
  De foto’s die je gemaakt hebt zijn ook weer zooooo mooi gedaan :-)
  Vooral die bloemen, ohhhh……..echt heel chique en s’zomers.

 2. Ik vind de lakjes echt heel erg mooi. Trind producten lijken me sowieso ook echt heel erg fijn! Wel lastig om op te bergen vind ik omdat ze zo lang zijn passen ze nooit in m’n laatje.

 3. Die felle kleurtjes zijn erg mooi. Ik kende deze nagellak nog niet dus fijn om te lezen. Ik ben ook OPI fan dus nu ook erg benieuwd naar deze lakjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *