Zoek
Sluit dit zoekvak.

Trind Caring Color Glamour Set

 photo Kerst2_zps5f73686f.png

Klaar voor glitter en glamour? Misschien moet je er nog eventjes niet aan denken maar de merken zijn natuurlijk al weer bezig met hun herfst en kerst collecties! Het zij dus weer veel donkere kleuren en natuurlijk kunnen de zilveren en gouden glitters ook niet ontbreken. Trind komt dit jaar met een prachtige Glamour Set voor rond de feestdagen, met verzorgende nagellakken.

 photo Kerst_zps8fa2e89c.png

De sparkling shimmer die Trind aan deze Special Edition Caring Colors  heeft toegevoegd, sluit perfect aan bij de veelal glanzende zijdes en glimmende stoffen die verwerkt zijn in veel feestcollecties. Deze sparkle geeft een extra dimensie aan de  kleuren en geeft de nagels een eigentijdse en vernieuwende look.

 photo Kerst1_zpsb905582a.png

De Trind Caring Color nagellakken zijn niet alleen decoratief. Dankzij de toevoeging van speciale ingrediënten, die ook voorkomen in de nagel zelf, brengen zij de nagels in optimale conditie. Zo wordt de nagelplaat sterker en stimuleren de lakken de natuurlijke groei.

 photo Kerst3_zpsc18463a3.png

Dit zijn de drie kleuren uit de Glamour Set, echte kleuren waarvan ik meteen denk aan de feestdagen. Lekker knus en veel glitter!

 photo Kerst5_zps923834e5.png

Icy Silver, één laagje een prachtige mooie zilveren kleur die in één keer dekt!

 photo Kerst6_zps434c425d.png

Sparkly Pink, één laagje aangebracht. Alleen ik vind de kleur niet echt roze, meer gewoon zilver.

 photo Kerst7_zpsc51bae6d.png

Classy Gold, twee laagjes. Een prachtige mooie gouden nagellak!

 photo Kerst4_zps9c8e148c.png

De producten van Trind zijn verkrijgbaar bij de meeste winkels van de grote ketens: Douglas, DA, D.I.O. Drogisterij en Etos. De set zelf kost € 22,95 en als je de lakjes los wilt kopen € 9,95 en daar krijg je een potje met 9 ml voor.

Trind heeft trouwens sinds kort ook een eigen Facebook pagina, het zou leuk zijn als je die ook leuk vind!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

39 reacties

  1. Ze doen me erg denken aan een collectie van een jaar of twee geleden van hun (die toen voor de feestdagen was). Erg mooi! Ik heb in principe het gouden en zilveren lakje ook. Ze zijn precies hetzelfde!

    Keep on bloggin’,
    Summer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *