Zoek
Sluit dit zoekvak.

Trind Caring Color Boho Vibes

Trind Caring Color Boho Vibes

Trind, een prachtig Nederlands merk heeft weer een limited edition op de markt gebracht voor de lente en zomer. Een collectie waar ik meteen vrolijk van word met mooie felle en knallende kleuren die passend zijn voor het seizoen. De collectie bestaat uit een zestal lakken die ik je heel erg graag laat zien! Laat die zomer maar komen!

Trind Caring Color Boho Vibes

De vrolijke en volgens Trind bohemian collectie bevat een prachtige zachtroze, een verrassende lichtgroen, een vrolijke fuchsia, een stoere teal blauw, een klassieke rood met een twist en een zonnige geel. Ga mee op reis naar Ibiza, met zijn prachtige verborgen baaitjes, de kleurrijke bevolking, de aparte marktjes en winkels, de eeuwenoude stadjes en de relaxte boho sfeer. Ik krijg er meteen zin in bij het zien van deze collectie.

Trind Caring Color Boho Vibes

Kennen jullie het merk Trind? Het is een Nederlands merk wat vooral bekend is om haar nagelverzorging waar ik altijd heel erg enthousiast over ben! Ik gebruikte het merk al voordat ik blogger was omdat ik het echt geweldig spul vond voor mijn nagels. Het merk is daarom nog steeds erg bekend en heeft ook prachtige verzorgende lakken. Trind is gewoon te koop bij de Etos en Douglas dus je kunt het ook nog eens heel makkelijk verkrijgen.

Trind Caring Color Boho Vibes

Ik weet niet of Trind de kwastjes vernieuwd heeft, maar volgens mij waren ze eerst altijd plat aan de onderkant. Nu hebben ze een ronde onderkant en daar ben ik bij mee, want daar kan je heel makkelijk en precies mee lakken. Sowieso vind ik de lakken van Trind altijd erg fijn want ze hebben een fijne textuur, lakken prettig en drogen snel. Laten we gaan kijken naar de swatches.

Trind Caring Color Boho Vibes

Las Dalias

Las Dalias is een jonge maar verfijnde zachtroze kleur. Als je geen zin hebt om veel kleur te dragen maar je wilt wel een verzorgde, gemanicuurde look, dan is Las Dalias jouw kleur. Vernoemd naar één van de populairste markten op Ibiza. Dekt perfect met twee laagjes.

Trind Caring Color Boho Vibes

Es Vedra

Es Vedra is een verrassende lichtgroene nagellak. Een kleur die een en al zomer uitstraalt. Uiteraard heb je een beetje attitude nodig om deze kleur te dragen maar dan zul je er ook weg van zijn. Es Vedra is vernoemd naar het prachtige groene, mythische eiland voor de zuidwest kust van Ibiza. Ook deze kleur dekt met twee laagjes.

Trind Caring Color Boho Vibes

Summer of Love

Summer of Love is een warme, diep gele kleur die prachtig staat bij een gebruinde huid. Geel is een kleur die energie uitstraalt en dat is precies het type vrouw dat we in gedachten hadden tijdens het ontwikkelen van de kleur. Een unieke vrouw vol zelfvertrouwen die niet bang is om op te vallen. Een authentieke Ibiza-stijl hippie. Deze kleur dekt niet helemaal lekker en heb je wel drie laagjes voor nodig.

Trind Caring Color Boho Vibes

Happy Hippie

Het is geen zomer totdat je nagels voor het eerst fuchsia gelakt zijn. Happy Hippie is de perfecte zomerkleur. De kleur is prachtig op zowel je handen als op je voeten. Het is fel, het is fun, het is flirty, het is Happy Hippie! Dekt perfect met twee laagjes.

Trind Caring Color Boho Vibes

Sunset Ashram

Ontmoet ons bij de Sunset Ashram voor de mooiste zonsondergang op het eiland. Ga lekker zitten en ontspan. Geniet van de muziek van de huis-DJ op de achtergrond terwijl de zon langzaam in de zee zakt. De lucht kleurt felrood. Dezelfde kleur als het rood op je nagels. Dekt al met één laagje, maar twee zijn net even wat mooier.

Trind Caring Color Boho Vibes

Balearic Blue

Balearic Blue is de donkerste kleur in deze zomercollectie maar dat maakt hem niet minder vrolijk. De teal blauwe kleur doet denken aan de Balearische Zee die het eiland van liefde en geluk omringt. Het is een stoere kleur die je ook prima door kunt dragen in de herfst. Dekt met twee laagjes.

Trind Caring Color Boho Vibes

Ik vind de Trind Caring Color Boho Vibes een prachtige collectie met mooie knallende kleuren voor het seizoen! De collectie is vanaf nu te koop bij onder andere de Etos en Douglas voor € 10,12 per lak! Gaan jullie iets van deze zomerse collectie scoren?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *