Zoek
Sluit dit zoekvak.

Trind Caring Color Beauty of Nature

 photo Lak_zps858f4e79.png

Geen seizoen is zo mooi als het najaar met al zijn prachtige warme kleuren. Dat ontging Trind ook niet en heeft op deze warme kleuren een prachtige collectie nagellak gemaakt die perfect bij het najaar past. De collectie die Beauty of Nature heet zie je de warme kleuren terug die je nu ook in de natuur kan vinden. Ze zien er in ieder geval erg warm uit! Ben benieuwd hoe ze op mijn nagels zijn!

 photo Lak2_zpsec070388.png

De Trind Caring Color nagellakken zijn niet alleen decoratief. Dankzij de toevoeging van speciale ingrediënten, die ook voorkomen in de nagel zelf, brengen zij de nagels in optimale conditie. Zo wordt de nagelplaat sterker en stimuleren de lakken de natuurlijke groei.

Alle swatches bevatten trouwens twee laagjes, zo kan je meteen zien of ze goed dekken of wat minder.

 photo Lak4_zps1a914c8d.png

Flamingo Pink, een prachtige rood of roze achtige kleur die me meteen aan de afgevallen blaadjes doet denken.

 photo Lak3_zpseae57a1c.png

Golden Leaves, de blaadje die op de rond liggen hebben ook deze prachtige kleur!

 photo Lak6_zps853dbbca.png

Emerald Swirls, doet me meteen aan het groen van een kerstboom denken!

 photo Lak7_zpsa712a2eb.png

Ice Blue, is een prachtige heldere kleur zoals de lucht!

 photo Lak8_zps884adb22.png

Sea Green, mijn favoriete kleur uit de collectie. Een prachtige betoverende kleur groen.

 photo Lak5_zpsfc2c26c7.png

Sunset Orange, de zon hangt laag en dat levert de mooiste luchten op.

 photo Lak1_zps629ceff2.png

Ik ben enthousiast over de lakken en ze hebben echt prachtige tinten voor het najaar. De finish van de lak vind ik wel een beetje minder, want je ziet erg duidelijk de strepen waar je gelakt hebt. Bij de ene wel meer dan bij de andere maar toch ben ik er niet zo een fan van. Wel is de houdbaarheid van de Trind nagellak heel goed, zonder problemen blijft het zeker vijf dagen zitten.

De Trind Caring Color Beauty of Nature lakken zijn onder andere bij de Etos te koop voor € 9,99 per lak.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

24 reacties

  1. Je swatches zijn erg mooi, maar wellicht kun je de volgende keer meer inzoomen op je nagels en een deel van het witte kleedje en je hand wegknippen, aangezien het om de swatches gaat.

  2. Trind is een heel fijn merk :-) Deze kleuren vind ik overigens niet heel bijzonder…Leuk om te weten dat Trind namen geeft aan de nagellakken. Dat wist ik nog niet…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *