Zoek
Sluit dit zoekvak.

Review: Trind Caring Color Back To Basics

Trind Caring Color Back To Basics

Speciaal voor de seizoenen lanceert Trind een aantal keer per jaar een limited edition. Dit keer hebben ze weer een prachtige collectie voor de lente/zomer. Een collectie met zes verschillende kleuren nagellak. De Trind Caring Color Back To Basics brengt je terug naar de basics met een aantal iconische kleuren.

Trind Caring Color Back To Basics

Trind Caring Color Back To Basics review

Voor het voorjaar en de zomer lanceert Trind die Back To Basics collectie. Een collectie van 6 verzorgende nagellakken als limited edition. De rustige en verfijnde collectie bevat een ingetogen beige, een vergrijsd blauw, een chique perzik tint, een poeder roze, een prachtige mauve en een felle roodachtig roze. Met deze collectie wil Trind het antwoord geven op de behoefte naar een licht, bijna neutraal kleurenpalet dat symbool staat voor stilte, rust, positiviteit en hoop.

Het fijne aan de lakken van Trind zijn dat ze naast je nagels een kleur geven je nagels ook nog eens verzorgen. Ik ben echt al jaren fan van de producten van Trind, vooral van hun verzorgende producten alleen maar lof.

Trind Caring Color Back To Basics

De lakken van Trind bevatten 9 ml wat gemiddeld is voor een nagellak. De kwastjes vind ik vooral erg fijn. Ze hebben platte kwastjes met een afgeronde onderkant zodat je gemakkelijk en precies kunt dekken.

Ook de substantie van de lak is erg prettig. Hij is dun, maar trekt niet in de randjes. Ook trekt de kleur egaal glad zodat je geen strepen van het lakken ziet. Ideaal.

Trind Caring Color Back To Basics

Comfort Zone

Comfort Zone is een prachtige mauve tint en dekt perfect met een laagje. De ideale kleur voor het voorjaar, maar kan ook nog goed in het najaar.

Trind Caring Color Back To Basics

Clean Slate

Clean Slate is een mooie, ingetogen beige kleur die kan functioneren als de perfecte nude lak. Hier heb je twee laagjes voor nodig om goed te dekken.

Trind Caring Color Back To Basics

Fresh Start

Fresh Start is een zacht, poeder roze met een vleugje lila. Het is een trendy alternatief op de babyroze kleur. Dekt ook perfect met een laagje.

Trind Caring Color Back To Basics

A New Day

A New Day is een chique perzikkleur met een heel licht glinstertje. Niet te veel, maar genoeg om het verfijnd te houden. Dekt ook met één laagje.

Trind Caring Color Back To Basics

Trust the Magic

Trust the Magic is een vergrijsde blauwe tint. Blauwe nagellak lijkt misschien gewaagd, maar met een stoere jeans staat het fantastisch. Dekt met twee laagjes.

Trind Caring Color Back To Basics

The Time is Now

The Time is Now is een heerlijke felle roodachtig roze. Geen zomercollectie is compleet zonder een felle kleur. Deze felle kleur heeft twee laagjes nodig om perfect te dekken.

Trind Caring Color Back To Basics

De Trind Back to Basics collectie is vanaf nu te koop voor € 10,15 per stuk via hun website. Hun verzorgende producten zijn onder andere bij de Etos en Douglas te koop.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *