Search
Close this search box.

Trind Beauty & the Beach collectie

 photo Summer_zpsa3c69409.png

Trind komt vanaf maart met een hele vrolijke en kleurrijke collectie Beauty & the Beach! Een super leuke naam vind ik zelf, krijg er meteen zin van in de lente en zomer! De collectie bestaat uit zes super vrolijke kleuren een beperkte tijd in de winkels gaan liggen. Kijk mee naar de swatches!

 photo Summer1_zps62f3fac5.png

De kleuren zijn echt ideaal voor de zomer, lekker fel, knallend en mogen zeker gezien worden op je nagels. Ik vind de kleuren erg goed gekozen en allemaal ook erg leuk! Kan niet wachten tot het zomer is en ze mijn nagels mogen kleuren!

 photo Summer2_zps113864a9.png

Het flesje is echt typisch een Trind flesje, soms vind ik het wat jammer dat de dop zo lang is want ze passen vaak net niet staand in mijn ladekastjes waardoor ik ze neer moet leggen. Het kwastje van de lakjes is heel dun wat ik toch een beetje minder vind en de structuur van de lak is aan de dikke kant waardoor ik het niet echt prettig vind lakken. Maar toch mag het eindresultaat er wezen. Alle swatches zijn gemaakt met twee laagjes nagellak.

 photo Summer4_zps7ea2a8aa.png

Mellow Yellow is een heerlijke zonnige gele kleur.

 photo Summer5_zpse75cbbf9.png

Burst My Bubble doet me meteen denken aan de zoete kauwgom van vroeger!

 photo Summer3_zps0d32661b.png

Mint Julep laat me meteen verlangen naar de zomervakantie waar ik die prachtige blauwe zee weer ga zien!

 photo Summer7_zpsd044ef68.png

Miss O’Hara een prachtige scarlet roze, dit is dan ook meteen mijn favoriet.

 photo Summer6_zpsaa34c60c.png

Appletini een lieve appeltjes groene kleur met een subtiele gouden shimmer.

 photo Summer8_zps37c25164.png

Surf’s Up een blauwe parelmoerlak die ik stiekem toch een beetje tegen vind vallen.

 photo Summer9_zpsc5488199.png

Alle lakken dekken zonder enige problemen in twee laagjes en zien er echt super tof uit. De Trind Beauty & the Beach collecti is vanaf maart te koop voor € 10,12 per lakje. Trind is onder andere te koop bij Etos en DIO drogist.

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

46 reacties

  1. Mooie kleurtjes voor het voorjaar! Heel leuk! Niet allemaal maaaar die roze en lichtblauwe wil ik best in mijn la hebben staan!

  2. Na het zien van de flesjes in de eerste foto hoopte ik echt op goede dekking want die kleurtjes zijn echt hartstikke leuk. En dan… jaaa! Ze dekken echt super, dus een aantal van deze lakjes wil ik zeker wel hebben, helemaal klaar voor de lente lijkt het.

  3. Miss O’Hara en Burst My Bubble vind ik heel erg mooi, de rest van de kleuren vind ik niet zo bijzonder en heb ik al veel vaker bij anderen merken voorbij zien komen.

  4. Normaal vind ik de lakjes van Trind niet zulke hele bijzondere kleuren hebben. Nu vind ik ze wel leuk, maar ze springen er niet echt uit vergeleken met andere merken. Die knal roze is mijn favoriet.

  5. Wauuuw deze collectie vind ik echt super mooi! Ik wil ze allemaal haha! Als ik echt moet kiezen zijn mijn favorieten: Burst My Bubble,Mint Julep & Miss O’Hara! Love it! :-)

  6. Wat een mooie, vrolijke kleuren. Die blauwe en scarlet roze vind ik echt super! En leuk dat ze een scarlet roze nagellak Miss O’Hara hebben genoemd. Leuke verwijzing naar Gone With the Wind :)

  7. Die blauwe vind ik echt een vreemde eend in de bijt en ook totaal niet mooi (of althans niet mijn smaak), de rest is wel prachtig! Precies waar ik van houd, creamy met toffe kleurtjes. Vooral Burst My Bubble vind ik héél gaaf en Miss O’Hara toch ook wel!

  8. Prachtige kleurtjes! Alleen zoals hier al gezegd is, de glimmende blauwe past echt totaal niet bij de rest van de collectie. Verder ziet het er allemaal heel leuk en kwalitatief goed uit. En je foto’s zijn trouwens echt prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *