Search
Close this search box.

Trend: laser gesneden accessoires

Trend: laser gesneden accessoires

Sinds we in dit huis wonen ben ik echt blij met onze woonkamer. Hij is dan wel niet zo groot en ruim als de woonkamer in ons vorige huis, maar hij is wel knus en sfeervol. Ik vind het daarom hier ook veel leuker met accessoires en mooie spullen te werken en te spelen. Een trend die ik tegenwoordig veel voorbij zie komen zijn laser gesneden items en accessoires. En ik vind het fantastisch! Dit keer even een sfeerartikel om bij weg te zwijmelen.

Trend: laser gesneden accessoires

Trend: laser gesneden accessoires

Trend: laser gesneden accessoires

Dit soort lampen zie je steeds meer en ik vind het echt geweldig! Ik vind het stoere en strakke tegelijk echt ontzettend gaaf! En eigenlijk is het heel minimalistisch en vrij tijdloos. Zelf ben ik helemaal weg van de tafellamp. Heb helaas geen plek waar je meteen kan staan maar hij staat heel hoog op mijn wishlist.

Trend: laser gesneden accessoires

Ook deze accessoires in de vorm van cactussen vind ik erg leuk, het is natuurlijk tegenwoordig helemaal in om een cactus in huis te hebben staan. Maar ik moet je eerlijk toegeven, zelfs een cactus gaat dood in dit huishouden dus dan zijn deze stylische nep cactussen een perfect alternatief!

Trend: laser gesneden accessoires

Ook de quotes blijven razend populair, maar dan wel in andere vormen. Deze prachtige quote is helemaal uitgesneden met de laser en ziet er echt geweldig uit. Echt een eyecatcher voor aan de muur en even even iets anders dan zo een canvas.

Trend: laser gesneden accessoires

Of wat dachten jullie van dit schilderij dat uit hout bestaat en uitgesneden is in de vorm van een vrouw met prachtig haar. Ik vind hem echt heel erg mooi en klassiek, ik zou hem zo ophangen in de woonkamer.

Trend: laser gesneden accessoires

Maar je kunt het natuurlijk ook subtiel houden met deze leuke onderzetters. Ik weet niet wat het is, maar ik vind al deze spullen zo ontzettend leuk, het liefst zet ik mijn hele huis er mee vol.

Trend: laser gesneden accessoires

Maar dat kan gelukkig ook want ik mocht een aantal dingen uitzoeken in hun webshop en ik al een hele tijd opzoek naar een mooie simpele houten klok en ik vond hier de perfecte! Ik zocht er ook meteen maar een leuk houten horloge bij uit waar je iets heel leuks mee kan doen! De producten worden trouwens geleverd in een mooie strakke kartonnen verpakking met houten accessoires zoals een houder voor de wijzers en de klok zelf. Er is echt aandacht aan besteed.

Trend: laser gesneden accessoires

En hier hangt hij dan, de klok in de woonkamer. Ik vind hem heel erg mooi staan omdat ik graag wat meer houttinten in de woonkamer wil brengen. Het geeft een mooi warm contrast met onze best wel koele kleuren meubels.

Trend: laser gesneden accessoires

Trend: laser gesneden accessoires

Trend: laser gesneden accessoires

Trend: laser gesneden accessoires

Je kunt ook heel veel modellen houten horloges bestellen en deze zelfs laten bedrukken. Zelf heb ik gekozen voor een mooie quote die past bij de tijd en het leven, ik vond hem wel toepasselijk. Het horloge is gemaakt van echt hout en de band van echt leer. Ik vind het een hele mooie en stijlvolle combinatie, voor zowel de man als de vrouw!

Trend: laser gesneden accessoires

Het is duidelijk ik vind de laser gesneden accessoires trend geweldig en gelukkig zie je het steeds meer. Je kunt al deze producten en veel meer terug vinden in de webshop van Creative Use of Technology.  Ik ben in ieder geval fan en super blij met mijn klok en horloge, heb er al super veel complimenten over gehad!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

6 reacties

  1. nog nooit van gehoord maar vind het wel heel erg mooi!! en een huiskamer hoeft ook niet mega groot te zijn vind ik al houd ik er wel van maar klein en knus heeft toch ook wel weer wat :D fijn weekend meis xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *