Search
Close this search box.

Trend Edition Preview: Essence Crystal Dreams

Automatische concepten

De koudere maanden van het jaar hebben zo hun eigen speciale magie. Wanneer de sneeuw en ijskristallen het zonlicht reflecteren, verandert door alle glinsters en glitters alles in een prachtig winter wonderland. Hierdoor geïnspireerd, zorgen de producten van de essence Trend Edition “CRYSTAL dreams” voor een perfecte winterglow en glinsterende kristalleneffecten op gezicht en lichaam.

De focus ligt op glitterende highlights en warme tinten: van een oogschaduwpalet en luminizer tot de glinsterende fixing spray en getinte lipolie. Met deze Trend Edition kan iedereen van februari tot en met midden maart haar eigen magische winterglow creëren. Exclusief verkrijgbaar bij het Kruidvat.

Automatische concepten

Essence Crystal Dreams Eyeshadow Palette – € 7,99

Het nieuwe CRYSTAL dreams oogschaduwpalet biedt 11 fantastische kleuren met metallic en matte finishes. Gecombineerd op verschillende manieren, kan je een veelvoud aan winterse oogmake-up stijlen met intense effecten creëren. De extreme variatie aan kleur van de veelzijdige oogschaduwen garandeert veel Crystal power!

Automatische concepten

Essence Crystal Dreams highlighter – € 3,89

Deze roze highlighter kan gebruikt worden om intense, licht reflecterende accenten te zetten, die elk gezicht flatteren in de koele wintermaanden. Breng gemakkelijk aan op de jukbeenderen, de neusbrug en onder de wenkbrauwen met een highlighterkwast en je make-up look zal glinsteren als kostbare kristallen in de winterzon.

Automatische concepten

Essence Crystal Dreams tinting lip oil – € 2,39

De getinte lipolie, welke verkrijgbaar is in een subtiel roze en een fuchsia tint, verzekert shiny resultaten. Naast de lippen van een beetje kleur te voorzien, verwent de getinte lipolie de lippen intensief in de wintertijd. De lipolie komt in een prachtige, kristalvormige verpakking, wat een echte blikvanger is in elke make-up tas.

Automatische concepten

Essence Crystal Dreams luminizer – € 3,89

Voor een glowy kristallenlook kan de luminizer aangebracht worden onder de foundation om de make-up een uniek, glitter effect te geven. Dankzij de romige consistentie is de luminizer makkelijk aan te brengen en te verspreiden over het gehele gezicht. Nu kan niets meer in de weg staan van een verbluffende glow.

Automatische concepten

Essence Crystal Dreams luminizing fixing spray – € 2,99

Deze fixing spray is de perfecte finish voor een stralende winterlook: het geeft niet alleen een subtiele, natuurlijke glow op de huid, het creëert ook een gladde teint voor make-up die bijzonder lang blijft zitten. De hele dag door een winterglow!

Automatische concepten

Essence Crystal Dreams powder brush – € 2,89

Deze poederkwast is zeker één van de it-pieces van elke ijsprinses. De steel, die doet denken aan een kleurrijk, glinsterend ijskristal in vorm en kleur, is een absolute highlight in elke make-up tas. De volumineuze, synthetische haren zijn ideaal voor het aanbrengen van een breed scala aan poedertexturen.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

3 reacties

  1. Wat ik dan weer gek vind is dat de producten in februari op de Nederlandse markt komen, ik zou zeggen voor de feestdagen gezien het glans en metallic gehalte en ze in Duitsland al in december te koop zijn. Info van meerdere Duitse beautybloggers.

  2. Ik heb de tube lumizer afgeprijsd online in duitsland bij Rossman gekocht en ik ben er helemaal weg van. Ik gebruik het ook zo op mijn gezicht zonder foundation erover. Het geeft een mooie iets getinte glow waardoor je er minder moe uitziet. Alleen is het hier bij Kruidvat niet te koop helaas. Heeft iemand een tip waar het nog wel te koop is? Op de website van de kruidvat is het niet te vinden. Het is raar dat het net is uitgebracht en nergens te koop is. Ook op de website van Etos staat dit product niet.

    Ik ben blij dat ik er meteen twee gekocht had en niet eentje. Ik had eerst al de Essence fresh primer tube die ook helaas uit de handel is gehaald. Er zijn wel pompjes van maar dat is niet hetzelfde als de tube. De nieuwe luminzer lijkt qua effect op die tube fresh en fitt awake primer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *