Trend Edition: Essence My Power Is…

Trend Edition: Essence My Power Is…

De Griekse filosofen geloofden al in het grote belang van de vier elementen vuur, water, aarde en lucht. De bijzondere natuurkrachten vormen de basis van het universum en zijn nauw verwant aan de tekens van de dierenriem (zodiac) en hun kenmerken – elk van hen heeft bepaalde sterke punten en krachten toegewezen. Geïnspireerd door de elementen heeft essence de Trend Edition “My POWER is …” gecreëerd: met hun kleuren en ingrediënten doen de vier oogschaduwpaletten, hydraterende primer-sprays en lipsticks denken aan de kracht van vuur, water, aarde en lucht en hun buitengewone effect op de twaalf tekens van de dierenriem (zodiac).

Trend Edition: Essence My Power Is...
Trend Edition: Essence My Power Is...
Trend Edition: Essence My Power Is...
Trend Edition: Essence My Power Is...

Essence My POWER is… eyeshadow palette – € 4,99

Ram, Leeuw, Boogschutter – ze behoren tot de vuurtekens en worden als buitengewoon enthousiast, gepassioneerd en geestig beschouwd. Hun favoriete kleur is “rood” en dat zie je ook terug in het FiRe eyeshadow palette, dat overtuigt met intens warme oranje en roodbruine tinten.

De watertekens Kreeft, Schorpioen en Vissen zijn bijzonder gevoelig, intuïtief en creatief. Blauwe en turquoise tinten drukken hun emotionele diepte uit en zijn het hoogtepunt van het WateR eyeshadow palette.

Stabiel, loyaal en gefocust – dit zijn de typische eigenschappen van een Stier, Maagd en Steenbok. De unieke groentint en natuurlijkaardse nuances van het EaRth eyeshadow palette staan voor deze
kenmerken.

De sterrenbeelden van het element lucht zijn Tweelingen, Weegschaal en Waterman. Ze zijn briljant, nieuwsgierig en onafhankelijk – zowel de statement kleur goud als de zachte nude tinten van het aiR Eyeshadow Palette staan symbool voor deze tekens.

Elk van de vier mini-oogschaduwpaletten bevat in totaal negen hooggepigmenteerde poederoogschaduwen met zowel matte als metallic finishes en een nuance met sprinkel-effect, die heel prettig blend.

Automatische concepten

Essence My POWER is… matt lipstick – € 2,39

Deze superlichte, hooggepigmenteerde lipstick zorgt voor een intensieve matte finish en overtuigt door zijn langdurige formule. De lipstick is verkrijgbaar in vier tinten die perfect kunnen worden gecombineerd met de bijpassende oogschaduwpaletten: een diep donkerrood voor het element vuur, een helder rood-roze voor de kracht van water, een warm nude symboliseert de aarde en een intense bestint maakt de look af van het element lucht.

Automatische concepten

Essence My POWER is… hydrate & prime mist – € 3,99

De vier hydrate & prime mists voeden de huid intensief, terwijl ze haar optimaal voorbereiden op de make-up. Elke mist heeft een individuele geur die past bij het element en bevat kostbare steentjes met een positief effect op je stemming. De amethyst in de FiRe spray heeft een kalmerend effect, de steenkristal van het element WateR helpt om negatieve gevoelens los te laten en te concentreren op je eigen energie. De EaRth spray met aventurijn helpt je te aarden en om zelfvertrouwen te herwinnen. De rozenkwarts in the aiR hydrate & prime mist bevordert zelfliefde.

Ik vind het een leuke en compacte collectie van Essence met toffe producten. De collectie is te koop vanaf januari 2021 tot begin februari 2021, exclusief bij Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter