Zoek
Sluit dit zoekvak.

Trend Edition Preview: Essence Berry On…

Trend Edition: Essence Berry On…

Frambozen, blauwe bessen, aardbeien: in de zomer krijgen we maar geen genoeg van dit fruit. Ze smaken niet alleen geweldig, maar hebben ook een prachtige intense variëteit aan kleuren en zijn een ware blikvanger. De nieuwe Essence trend edition “Berry On…” is verkrijgbaar vanaf juli. De producten reflecteren de zomerse diversiteit van het rode fruit en geven “berry-strong” geluksmomentjes aan elke make-up collectie.

Trend Edition: Essence Berry On…

Essence Berry On… Eyeshadow Palette – € 6,99

De tien hoog gepigmenteerde kleuren van het oogschaduwpalet lopen uiteen van een zachte crèmekleur tot warm koper en van goudtinten tot diep kersenrood. De delicate poedertextuur biedt indrukwekkende matte en glinsterende effecten.

Trend Edition: Essence Berry On…

Essence Berry On… Highlighter – € 3,89

De poederige highlighters in glinsterende rosé- en goudtinten creëren een prachtige glow: alsof je huid is gekust door een zomerse bes. De zachte, glanzende texturen zijn hoog gepigmenteerd en blenden gemakkelijk.

Trend Edition: Essence Berry On…

Essence Berry On… Matte Liquid Lipstick – € 2,39

Lippen om te kussen én te proeven! De langhoudende matte vloeibare lipsticks in donkere bestinten geven de lippen een expressieve look. Beide kleuren passen bij alle huidtypen, geven een prettig gevoel en laten een heel lichte bessmaak achter op de lippen.

Trend Edition: Essence Berry On…

Essence Berry On… Eyeshadow Brush – € 1,59

Of je nu kiest voor een subtiele make-up of een krachtige statement look, met deze oogschaduwkwast wordt elke oogmake-up een succes. De zachte synthetische haartjes absorberen de kleurpigmenten van de oogschaduw optimaal en zorgen voor intensieve resultaten op het ooglid.

Trend Edition: Essence Berry On…

Essence Berry On… Face Brush – € 2,99

De gezichtskwast is perfect voor het aanbrengen van poedertexturen zoals fixeerpoeder, blush of bronzer. De zachte synthetische haartjes zorgen ervoor dat de pigmenten optimaal blenden en prettig aanvoelen op de huid.

Trend Edition: Essence Berry On…

Essence Berry On… Eau de Toilette – € 4,99

De zoete kersennoot van de eau de toilette creëert samen met aromatische vanille een harmonieus duo dat je meteen in een zomerse stemming brengt. Een geur voor iedereen die houdt van zomerse warmte en kleur.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

5 reacties

  1. Wat een schattige, zoetsappige collectie… Helaas zijn de kleurtjes mij iets te zoet (roze ;-)) Ik vind het wel leuk dat tegenwoordig vrijwel iedere LE van Essence een geurtje bevat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *