Trekpleister 3 in 1 Micellair Water

Trekpleister 3 in 1 Micellair Water

Make-up moet er natuurlijk af gehaald worden aan het eind van de dag en daar kies ik het liefst een micellair water voor. Sinds een aantal jaar zijn micellaire waters ontzettend populair en bijna niet meer weg te denken tijdens je reinigingsroutine. Tenminste, bij mij zit er standaard een micellair water tussen om mijn gezicht mee schoon te maken. Gelukkig hebben steeds meer budgetvriendelijke merken een micellair water en ik stel je vandaag die van de Trekpleister voor.

Trekpleister 3 in 1 Micellair Water

Kennen jullie de Trekpleister eigenlijk nog? Trekpleister is het zusje van Kruidvat, met hetzelfde moederbedrijf. Alleen zie je een Kruidvat op elke hoek van de straat en moet je echt wat beter zoeken naar een Trekpleister filiaal. Vroeger hadden we er een aantal in Zwolle, maar tegenwoordig hebben we maar één heel klein filiaal in heel Zwolle, eigenlijk heel erg jammer. Trekpleister heeft namelijk ook altijd goede aanbiedingen en leuke eigen merk producten voor niet al te veel geld, zoals dit micellair water.

Trekpleister 3 in 1 Micellair Water

Trekpleister spreekt met dit micellair water vooral de gevoelige huid aan, maar als je een normale huid hebt kun je dit product ook prima gebruiken. Het is namelijk bekend dat micellaire waters het gezicht zacht reinigen, maar met een doeltreffend effect. Het verwijdert namelijk (oog)make-up grondig en zuivert en verfrist de huid.

Trekpleister 3 in 1 Micellair Water

Op de achterkant van de verpakking vind je natuurlijk wat meer informatie over het product, met wat het doet en hoe je het het beste kunt gebruiken. Dat spreekt wel voor zich denk ik. Ik vind de fles van de Trekpleister er trouwens netjes en clean uitzien. De fles bevat 250 ml, wat normaal is voor een reinigend product.

Trekpleister 3 in 1 Micellair Water

Hier zie je de ingrediënten van het product, het valt me op dat de lijst vrij lang is voor een micellair water… De reiniger bevat gelukkig geen parfum of kleurstoffen.

Trekpleister 3 in 1 Micellair Water

De dop van de verpakking is ook erg prettig en opent en sluit gemakkelijk. Je kunt er gedoseerd je micellaire water uit halen en je watje er goed opleggen. Het micellaire water is trouwens helemaal transparant van kleur en geurloos. Het ruikt echt helemaal nergens naar, ook geen muffig luchtje, dat vind ik wel prettig.

Het micellaire water reinigt mijn huid gemakkelijk en grondig zonder te irriteren, dat vind ik wel heel erg prettig. Vaak zijn normale reinigers wat prikkend op de huid en dat heb ik hierbij helemaal niet. De vuiligheid blijft goed aan mijn wattenschijfje zitten en verspreid zich ook niet verder over mijn huid, dat vind ik fijn.

Trekpleister 3 in 1 Micellair Water

Ik vind de Trekpleister 3 in 1 Micelliar Water een erg fijn en prettig reinigend product, dat ook nog eens een klein prijsje heeft van € 2,49 per fles. Ik verwacht dat het vrijwel dezelfde inhoud heeft als de variant van de Kruidvat, maar dan alleen met een andere naam, want de vormgeving van de verpakking is zelfs hetzelfde. Dus of je nou je boodschappen doet bij de Kruidvat of de Trekpleister, je kunt bij beide winkels voor maar € 2,49 uit de voeten.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reply
  chucky1012
  4 februari 2017 at 15:21

  Klinkt erg goed!
  Ik neem dit volgende keer mee als ik aankopen daar doe ;-)

 • Reply
  hillybillybeauty
  4 februari 2017 at 15:47

  Hier is de Trekpleister ook weg uit het grote winkelcentrum. Nu moet ik ook bekennen dat ik automatisch ook altijd naar het Kruidvat ging ;-)

 • Reply
  marjolean
  4 februari 2017 at 19:49

  Zo te zien is hij inderdaad hetzelfde als de Kruidvat versie en die vind ik super fijn! Heb een hele gevoelige huid, maar gelukkig totaal geen problemen met die micellaire lotion. En lekker betaalbaar ook :).

 • Reply
  Monique
  5 februari 2017 at 12:51

  Kun je hier ook waterproof mascara goed mee weghalen?

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  5 februari 2017 at 21:09

  Klinkt goed. En een fijne prijs!

 • Reply
  rachel
  6 februari 2017 at 10:10

  klinkt goed!! ik gebruik die van de hema altijd maar neem deze ook een keer mee

 • Laat een reactie achter