Zoek
Sluit dit zoekvak.

Treaclemoon Ticket To The Tropics Limited Edition

Ren naar de Kruidvat of Trekpleister als je nog een lekkere en goedkope shower en/of bathgel nodig hebt! Treaclemoon heeft namelijk een nieuwe limited edition met twee super lekkere geuren: pajaya, ananas en kokos, zeezout. Beide producten brengen je in tropische sferen onder de douche en dat is precies wat we nodig hebben deze zomer!

Treaclemoon Zomerse Limited Edition

Kennen jullie het merk Treaclemoon? Vroeger schreef ik er regelmatig over omdat ik het zo’n leuk en betaalbaar merk vind. Het doet me een beetje denken aan de Philosophy verpakkingen, alleen dan een stuk betaalbaarder en gewoon bij de drogisterij te koop. Leuk of misschien ook wel goed om te weten is dat Treaclemoon geheel dierproefvrij is en de producten zijn gemaakt van 95% natuurlijke ingredienten en het ook nog 100% ocean proof is doordat er geen microplastics in de formule zitten.

Treaclemoon Calming Sea Salt Secrets Shower & Bath Gel – € 6,49

De kleur van de Treaclemoon Calming Sea Salt Secrets Shower & Bath Gel doet je meteen denken aan de prachtige blauwe oceaan. Het bevat natuurlijk zeezout en ruikt subtiel naar kokos. Sluit je ogen en laat je meenemen naar een onbewoond eiland!

Ik ben echt gek op de geur van kokos en deze shower en bath gel ruikt dan ook fantastisch lekker. Inderdaad een hele subtiele kokosgeur die ik erg lekker vind. Ik vind het ideaal dat de flessen lekker groot zijn (500 ml) waardoor je er onder de douche een hele tijd mee doet, maar ook genoeg voor in bad hebt. Dit is echt mijn favoriet voor deze zomer.

Treaclemoon Tropical Summer Shower & Bath Gel – € 6,49

De Treaclemoon Tropical Summer Shower & Bath Gel is een echt zomers feestje in een flacon. De formule bevat 100% natuurlijke, tropische fruitextracten van onder andere papaya en ananas. Daarnaast zorgt het ook nog eens voor een heerlijk ruikelijk schuim dat super zomers ruikt.

Als je van de zomer en zoet houdt, dan zit je zeker weten goed met deze geur. Hij is een stuk zoeter dan de kokos variant, maar wel erg lekker! Je krijgt meteen een tropisch feestje onder de douche of in bad met deze shower en bad gel.

Ben je net zoals mij ook enthousiast geworden over deze zomerse en lekker ruikende Treaclemoon Ticket To The Tropics limited edition geuren? Ga dan snel naar de Kruidvat of Trekpleister want daar zijn ze vanaf nu te koop voor € 6,49 per stuk. Voor welke geur zou jij gaan?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

2 reacties

  1. Het ziet er zo leuk uit.
    Ik wil ze allemaal wel.
    Fijn dat dit ook voor het gebruik als men gaat douchen is.
    Ik heb geen ligbad.

    Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *