Treacle Moon Dusted Cocoa Heaven

Treacle Moon Dusted Cocoa Heaven

Wij vrouwen houden van chocolade, ja toch? Het liefst werken we zo een hele reep of doos in één keer naar binnen en genieten er van. Alleen daarna heb je toch weer een schuldgevoel, chocolade is namelijk niet het gezondste wat je kan eten. Maar Treacle Moon heeft de oplossing, chocolade waar je elke dag van kan genieten zonder er van aan te komen! Een bath and shower gel met de heerlijke geur van chocolade!

Treacle Moon Dusted Cocoa Heaven

Treacle Moon is een ontzettend leuk merk uit Engeland dat bij de Etos en Albert Heijn te koop is. Treacle Moon staat bekend om haar grote flessen bath en shower gel in hele lekkere geuren en vooral met een hele leuke prijs. Treacle Moon heeft ontzettend veel fruitige en verkwikkende geuren, maar nu komt daar dus ook een chocolade variant bij. De flessen hebben 500 ml en dat is echt een flinke fles waar je maanden mee vooruit kan. Eerlijk is eerlijk, het ziet er bijna uit om op te eten.

Treacle Moon Dusted Cocoa Heaven

De tekst op de verpakking spreekt boekdelen, wij houden van chocolade! Maar eerlijk is eerlijk, ik vind chocolade dan wel lekker, maar om mezelf er mee te wassen… dat weet ik nog niet. Vaak vind ik etensgeuren in bodycare producten niet zo lekker, dan heb ik liever iets fris en luchtigs. Iets wat de geur van chocolade absoluut niet is, maar dat is natuurlijk persoonlijk.

Treacle Moon Dusted Cocoa Heaven

Treacle Moon heeft altijd zulke leuke testen op hun verpakkingen staan. Het doet me een beetje denken aan LUSH en Philosophy, maar dan de budget variant.

Treacle Moon Dusted Cocoa Heaven

De ingredienten van de bath and shower gel zijn niet heel bijzonder, maar ook niet bijzonder goed zoals de SLS, vele parfum en dergelijke. Het is vooral heel basic. Maar het is wel helemaal vrij van dierproeven, daar is natuurlijk ook wat voor te zeggen!

Treacle Moon Dusted Cocoa Heaven

De fles heeft een handige klikdop waar een groot gat in zit zodat je makkelijk het product er uit kan krijgen. Ik zelf heb alleen het idee als ik een grote fles heb ik ook altijd lekker veel kan gebruiken. Maar dat is helemaal niet nodig, hij is heel zuinig in gebruik. Maar omdat ik denk dat ik toch een grote fles heb knijp ik altijd even lekker hard voor extra veel product.

Treacle Moon Dusted Cocoa Heaven

De gel voelt echt als een gel aan en is lekker romig. En dan natuurlijk het belangrijkste, de geur! De geur is echt fantastisch, net echte chocolademousse, zo lekker! Tijdens het douchen of badderen ruikt de douche echt heerlijk naar echte chocolademousse! Het enige nadeel vind ik aan de geur is dat als je jezelf hebt afgedroogd de geur wat muffig overblijft, niet echt heel erg lekker. Maar dat is gelukkig niet heel erg sterk.

Treacle Moon Dusted Cocoa Heaven

Hou jij van chocolade, baad je je er het liefst elke dag in en wil je er onschuldig van genieten? Dan is deze Treacle Moon Dusted Cocoa Heaven zeker iets voor jou! Tot nu toe is er alleen een Bath and Shower Gel van deze geur te koop bij de Etos en Albert Heijn voor € 4,95. Zouden jullie je douchen met een chocolade douche gel?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

13 reacties

 • Reply
  Marleen
  3 maart 2016 at 11:49

  Hmm klinkt lekker zeg!

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  3 maart 2016 at 12:13

  Ik ben hier zo benieuwd naar, lijkt me namelijk echt heerlijk! Vind Treacle Moon altijd erg fijn dus deze ga ik binnenkort zeker aanschaffen en proberen!

 • Reply
  Nathalie | WantForWellness.com
  3 maart 2016 at 14:44

  Oeh, als fan van Treacle Moon wil ik deze ook proberen!

 • Reply
  Julia
  3 maart 2016 at 16:33

  Mooie foto’s! Ik stond zonet nog voor het schap maar heb de geur ‘one ginger morning’ meegenomen; dat is echt mijn favoriet! De chocolade-variant sprak me niet aan omdat ik meer van frisse douchegels houd.. Maar toch, leuk om dit zo te lezen!

 • Reply
  Mariëlle
  3 maart 2016 at 17:46

  Mmm ik heb ooit eens zo’n douchegel gehad met deze geur en dat vond ik toch niet zo lekker haha!

 • Reply
  Manon
  3 maart 2016 at 19:20

  Deze is zo lekker!<3

 • Reply
  Kelly
  3 maart 2016 at 20:21

  Ik denk dat ik wel eens een fles wil uitproberen als ik hem vind! Ik hou van chocolade

 • Reply
  femketje
  3 maart 2016 at 21:43

  lijkt me super lekker ruiken :D

 • Reply
  chucky1012
  3 maart 2016 at 21:48

  Leuk en lijk heerlijk om mee te douchen!

 • Reply
  LA DOLCE EVITA
  3 maart 2016 at 23:06

  De kleur en de geur zijn helemaal mijn smaak!

 • Reply
  Kelly
  4 maart 2016 at 11:14

  Lijkt me een lekkere geur!

 • Reply
  Varenka W
  4 maart 2016 at 11:55

  Ik ben erg blij met deze flescdouche schuim.
  Famellie bottle :-)
  Heb meerdere producten van dit merk , haalde het vroeger in Frankrijk samen met mijn eeuwige nr. 1 (!) favoriete merk Le Petit Marseillliais

 • Reply
  Nicole
  7 maart 2016 at 19:30

  Mmm deze lijkt mij erg lekker! ik vind treacle moon sowieso erg fijn, vooral de cinnamon versie!

 • Laat een reactie achter