Zoek
Sluit dit zoekvak.

Treacle Moon Bath & Shower Gel – nieuwe geuren

Treacle Moon Bath & Shower Gel – nieuwe geuren

Eén van de leukste merken voor onder de douche vind ik toch wel Treacle Moon. Op het eerste gezicht doen ze je misschien een beetje denken aan de flessen van Philosophy, maar dan voor een fractie van de prijs. Ik heb al meerdere flessen van Treacle Moon verslonden omdat ze gewoon ontzettend lekker ruiken en lekkere grote verpakkingen hebben (waar je dus niet zuinig mee hoeft te doen). Ik laat jullie twee nieuwe zomerse geuren zien.

Treacle Moon Bath & Shower Gel – nieuwe geuren

Voor wie het merk Treacle Moon nog niet kent even een kleine introductie. Treacle Moon is een merk die het leuk vindt om producten te maken waar mensen blij van worden. De collectie biedt een ruime keuze uit heerlijke geuren, lekker romige formules die je huid zijdezacht maken, lekker laten ruiken en fris laten aanvoelen. Dit alles in aantrekkelijke, royale verpakkingen met vrolijk makende teksten. De samenstellingen van alle Treacle Moon producten zijn 100% vrij van parabenen. De formules zullen ook nooit worden getest op dieren. Ze bevatten ook geen dierlijke ingrediënten en zijn verpakt in recyclebaar plastic. Klinkt goed toch? En ze hebben ook een erg prettige prijs, maar daar komen we nog op terug.

Treacle Moon Bath & Shower Gel – nieuwe geuren

De twee nieuwe geuren zijn de Sweet Blackberry Memories en Those Lemonade Days. Van de verpakkingen word ik meteen vrolijk, de kleuren en de vrolijke teksten werken daar zeker aan mee. De flessen hebben een royale inhoud van 500 ml, daar kan je heel wat keren mee douchen of in bad gaan. Het nadeel aan grote flessen vind ik altijd wel dat ik ze altijd extra niet zuinig gebruik, oeps.

Treacle Moon Bath & Shower Gel – nieuwe geuren

Treacle Moon Bath & Shower Gel Sweet Blackberry Memories – € 4,95

De geur van blauwe bessen is zacht, zoet en lekker fris. De nieuwe Treacle MoonBath & Shower Gel Sweet Blackberry Memories brengt direct heerlijke herinneringen naar boven van je kindertijd en spelen in het bos, waarin je bosbessen plukte voor het maken van je eigen jam. Met het rijke schuim van deze nieuwe variant bad- en douchegel hul je jezelf in de sprankelende geurbeleving van sappige blauwe bessen!

Bij deze geur denk ik aan de IKEA geurkaarsen afdeling, die ruikt namelijk precies hetzelfde als deze geur. Stiekem had ik gehoopt dat het een dupe zou zijn van de LUSH Comforter, maar helaas. Maar desondanks dat is hij wel erg lekker!

Treacle Moon Bath & Shower Gel – nieuwe geuren

Treacle Moon Bath & Shower Gel Those Lemonade Days – € 4,95

Dat warme, zonnige gevoel, je kent het vast wel, waarbij je opeens vlinders in je buik krijgt en grijnst van oor tot oor. Dit gevoel krijg je bij de intens zomerse geurbeleving van Treacle Moon Those Lemonade Days Bath & Shower Gel. Deze succesvolle geurvariant is op veler verzoek terug van weggeweest! Hul je met deze verrukkelijke bad- en douchegel in de tintelfrisse geur van citroenlimonade, die je humeur onmiddellijk een intens vrolijke boost geeft!

Hierbij denk ik echt aan de zomer en dan met een lekkere cocktail of zoete limonade met citroen, heel erg verfrissend! Met warme dagen is het echt een feestje je hier mee te wassen of een bad te nemen natuurlijk.

Treacle Moon Bath & Shower Gel – nieuwe geuren

De substantie van de shower gel is altijd lekker romig, eigenlijk zoals alle shower gels zijn. Onder de douche geeft het een lichtelijk schuim wat heerlijk ruikt. In bad geeft het een heerlijk schuim dat natuurlijk ook fantastisch ruikt. Wel vind ik dat het schuim dan redelijk snel verdwijnt, maar aan de andere kant, dat scheelt schuim overal wegspoelen, haha.

Treacle Moon Bath & Shower Gel – nieuwe geuren

Deze twee geuren voor de zomer zijn zeker aanraders en ik vind het altijd erg leuk iets van Treacle Moon cadeau te geven omdat het er zo leuk en groot uitziet. Mijn favoriet voor de zomer is zeker Those Lemonade Days omdat hij zo lekker verfrissend is. Sweet Blackberry Moments vind ik ook lekker, maar misschien associeer ik die meer met koudere dagen. Treacle Moon is onder andere te koop bij Albert Heijn, Etos en bol.com voor € 4,95 per fles Bath & Shower Gel.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

16 reacties

 1. Ik nam dit merk altijd mee terug als we op vakantie naar Frankrijk waren geweest.
  Leuk dat het nu ook hier te koop is.
  Ziet er zo vrolijk uit en de geuren zijn zo heerlijk zoet.

 2. Ja dat merk vind ik zo leuk!! Those lemonade days is niet nieuw , deze gebruik ik al een of twee zomers. Maar die paarse lijkt me ook super lekker!!
  Liefs!

 3. Ja, ik heb ze beide ook en ze ruiken zó lekker! Heb nog nooit eerder iets van het merk gehad dus ik was al erg benieuwd. Vallen zeker niet tegen.

 4. Ik ben gek op de douchegels van Treacle Moon. Those lemonade days is een van mijn favorieten. Sweet blackberry memories lijkt me ook erg lekker.

 5. Dit is zo’n fijn merk! Ik ben echt gek op de geur cinnemon night van treacle moon. Those lemonade days lijkt mij ook erg lekker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *