Treacle Moon Bath And Shower Gel & Mini’s

Treacle Moon Bath And Shower Gel & Mini’s

Sinds een jaartje is Treacle Moon nu te koop in Nederland en ik ben eigenlijk heel erg van dit merk gaan houden. Lekkere grote flessen voor weinig geld met heerlijke geuren. En dat is niet het enige wat Treacle Moon wil dat je vrolijk wordt van hun producten en dat word ik wel als ik hier naar kijk. Ze komen met vier nieuwe producten mini´s en twee nieuwe geuren bath and shower gel!

Treacle Moon Bath And Shower Gel & Mini’s

Voor degenen die Treacle Moon nog niet kennen, Treacle Moon is echt een feel good merk uit Engeland. De super kleurrijke producten staan symbool voor fun, fantasie én frisheid, gevat in vrolijke formules voor sprankelend bad en doucheplezier! Wat mij betreft lukt dat altijd goed met hun producten. Ze zijn trouwens gewoon bij de Albert Heijn te koop, vrijwel overal dus.

Treacle Moon Bath And Shower Gel & Mini’s

Ze komen dus met twee onweerstaanbare nieuwe varianten Bath & Shower Gel  en twee Mini’s: een Bath & Shower Gel en een Bodylotion in een handige sprayflacon. De falcons zien er dit keer ook weer ontzettend vrolijk uit en het verhaal op de fles maakt me ook meteen enthousiast.

Treacle Moon Bath And Shower Gel & Mini’s

Er zijn dus twee nieuwe geuren bath and shower gel: The Honeycomb Secret en Warm Apple Pie Hugs. Volgens mij hoef ik jullie niet te vertellen naar wat ze ruiken. Ik vind het in ieder geval een ontzettend leuke toevoeging aan de collectie. Tenminste tijdelijk dan, want het zijn geen vaste assortiment geuren.

Treacle Moon Bath And Shower Gel & Mini’s

The Honeycomb Secret

“Let me tell you about the birds and the bees and the flowers and the trees”… Dit bekende, vrolijke liedje past perfect bij de geurbeleving van de nieuwe Treacle Moon Bath & Shower Gel ‘The Honeycomb Secret’. Dit is echt mijn favoriet, hij ruikt echt heerlijk zoet naar honing, erg lekker! En met een halve liter heb je er ook nog eens ontzettend lang plezier van! Deze gaat zeker mee onder de douche en in bad!

Treacle Moon Bath And Shower Gel & Mini’s

Warm Apple Pie Hugs

De geur van verse warme appeltaart is er één waarvan je gaat watertanden. De nieuwe Treacle Moon Bath & Shower Gel ‘Warm Apple Pie Hugs’ brengt direct heerlijke herinneringen naar boven van een gezellige, warme keuken overgoten door speels zonlicht, waar in de oven een verrukkelijke appeltaart staat gaar te worden. Dat is wat het merk zegt. Zelf ben ik het daar niet echt mee eens, wel qua geur, maar ik ruik die geur helaas niet terug. Het is zeker wel een lekkere geur, maar appeltaart vind ik het niet.

Treacle Moon Bath And Shower Gel & Mini’s

De flessen zijn lekker groot met 500 ml, daar kan je zeker een hele tijd mee doen en is daardoor natuurlijk ideaal als badschuim – zelf gooi ik het liefst de hele fles er in -. De flacons hebben een handige dop waarmee het goed te doseren is en smeren voorkomt. Ja, ik ben echt enthousiast over de producten van Treacle Moon.

Treacle Moon Bath And Shower Gel & Mini’s

Treacle Moon Mini’s

De vakantie staat natuurlijk voor de deur en dan is het niet echt heel erg handig zo een grote fles van 500 ml mee in je koffer te nemen. Ten eerste is het veel te zwaar en op vakantie heb je helemaal niet zoveel nodig. Daarom heeft met merk nu heerlijke mini’s bath and shower gel en hand & body lotion. Ook deze zijn gewoon bij de AH te koop in het schap voor maar € 1,00.

Treacle Moon Bath And Shower Gel & Mini’s

 

De nieuwe producten van Treacle Moon zijn vanaf nu te koop bij de Albert Heijn en natuurlijk ook via de website. De flessen bath and shower gel kosten € 4,95 voor 500 ml en de mini’s kosten € 1,00 per stuk. Geen prijzen toch voor zulke leuke en lekkere producten?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

26 reacties

 • Reply
  Vanessa
  30 april 2015 at 15:26

  De douchegels lijken me heerlijk! Momenteel gebruik ik de mango van Treacle Moon en die is ook heel fijn.

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  30 april 2015 at 15:39

  Ze zien er heel vrolijk en leuk uit. Ik ben benieuwd naar de zoete honing geur en ik ga zeker een mini kopen voor op vakantie!
  Liefs, Iris

 • Reply
  Bianca
  30 april 2015 at 15:40

  Deze producten zijn echt zo lekker The Honeycomb Secret is hier in huis favoriet :) x

 • Reply
  Marieke
  30 april 2015 at 16:05

  Heel leuk!!

 • Reply
  Nicole
  30 april 2015 at 16:13

  Treacle moon is zo een enorm leuk merk!

 • Reply
  Margot
  30 april 2015 at 16:25

  De geuren klinken heerlijk en die prijzen zijn super!

 • Reply
  Beautyjuf
  30 april 2015 at 16:51

  Wat een ontzettende vrolijke kleuren! Die zou ik graag een plekje in mijn badkamer willen geven, haha! Tof dat Treacle Moon ook mini’s verkoopt. Zoveel handiger en praktischer dan een fles van 500 ml. mee te zeulen op vakantie.

 • Reply
  Lisa
  30 april 2015 at 17:28

  Apple Pie lijkt me lekker!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  30 april 2015 at 18:21

  Ik ben erg benieuwd geworden naar die met honing!

 • Reply
  Dana
  30 april 2015 at 18:27

  oooeeehhh die apple pie!

 • Reply
  Amelie
  30 april 2015 at 19:00

  Echt super leuk dat ze nu ook mini’s hebben!!

 • Reply
  Jaimy en Laura
  30 april 2015 at 19:37

  Heerlijk zijn ze! One Ginger Morning is samen met Melon Fresca mijn favoriet. Die mini’s koop ik al tijden bij de DM, erg handig!

 • Reply
  chucky1012
  30 april 2015 at 19:52

  Zulke vrolijk gekleurde flessen!
  Leuk en handig zijn de mini’s voor mee op holiday.

 • Reply
  priscilla
  30 april 2015 at 20:02

  Ik vind ze beiden erg lekker! De mini’s had ik al een hele tijd vanuit Duitsland.. ben blij dat ze nu ook eindelijk verkrijgbaar zijn bij ons :)

 • Reply
  Kelly
  30 april 2015 at 20:16

  Ik ben niet zo’n fan van de geuren van Treacle Moon tot nu toe, dus ik ben hier erg benieuwd naar! Wellicht vind ik honinggeur lekker. :)

 • Reply
  lucindainwonderland
  30 april 2015 at 20:30

  Ik moet echt eens een Albert Heijn gaan vinden die het verkopen, of ik ben gewoon zo slechtziend dat ik er elke keer voorbij loop… kan ook. Dit lijkt mij echt super, vooral Apple Pie Hugs. xxx Lucinda

 • Reply
  beautifulday4makeup
  30 april 2015 at 21:44

  Die met de appeltaartgeur wil ik wel eens proberen!

 • Reply
  Linda / Oh My Beauty
  30 april 2015 at 22:49

  De nieuwe geuren lijken me heerlijk! En handig dat er nu ook mini’s verkrijgbaar zijn!

 • Reply
  Edith
  1 mei 2015 at 00:14

  Oeeh ben erg benieuwd naar de geuren!

 • Reply
  Dineke
  1 mei 2015 at 00:34

  Ik hou van Treacle Moon en ga ze zeker uitproberen straks. Handig die mini’s, wist niet eens dat ze die ook hebben!

 • Reply
  Joyce
  1 mei 2015 at 13:27

  Ik vind de vormgeving ontzettend leuk gedaan, lekker vrolijk! Fijne prijsjes hebben de producten ook, misschien binnenkort toch even langs de Appie, haha.

 • Reply
  Denise
  1 mei 2015 at 23:07

  Die ginger Morning vind ik zo lekker ruiken! Ik haal ze altijd bij de DM in Duitsland, daar hebben ze de body lotion er ook van in mini

 • Reply
  Nicole
  3 mei 2015 at 11:59

  Ik vind de douchegels en bodylotions van dit merk echt heerlijk. De cinnamon limeted edition heb ik nog 2 x als back up omdat ik hem zo heerlijk vind hahah. Ik wist helemaal niet dat ze ook kleine flessen verkopen!

 • Reply
  Nathalie
  3 mei 2015 at 14:49

  Op basis van je review heb ik vandaag de honey variant gehaald. Hij ruikt superlekker, ik kan niet wachten om hen uit te proberen! De rest van de geurem vind ik te sterk of te fruitig/snoepig maar dit ruikt echt super romig en lekker (en als je het mij vraagt, misschien meer naar appeltaart dan de apple poe variant ; )

 • Reply
  Lisanne
  3 mei 2015 at 15:37

  Van Ginger Morning heb ik een mini, vind het een heerlijke geur!

 • Reply
  milou
  5 mei 2015 at 22:09

  Ik heb zelf ook een paar van deze, maar op de een of andere manier vind ik ze in de fles super lekker ruiken, maar als ik ze onder douche gebruik een stuk minder! Vind je dat ook?

 • Laat een reactie achter