Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Grote maten panty? Dit is de top 10 plussize panty’s

Statische panty? Zo blijft hij niet meer plakken!

Ik vind het super leuk een jurkje of rokje in de winter te dragen, alleen daar moet dan wel een panty onder. Helaas trek ik het bijna nooit aan omdat de grootste maat panty vaak veel te strak zit en alles af knelt. Ik vroeg jullie om tips over grote maten panty’s en die deelde jullie massaal. Dus hierbij de top 10 plussize panty’s!

Bron afbeelding: Shutterstock

1. Snag Tights

Deze staat echt met stipt op 1, de panty’s van Snag Tights. Je kunt ze heel gemakkelijk online bestellen in ontzettend veel kleuren en soorten en de maten gaan van maat 32 tot en met maat 64. Voor iedereen zit er dus iets tussen. De Snag Tights panty’s shop je hier.

2. HEMA

Op de tweede plek staan de HEMA panty’s. De normale HEMA maat gaat tot en met maat 48/52 en dan heb je ook nog de curvy stretch panty die tot en met maat 62 gaat. Een goed betaalbare panty. De HEMA panty’s shop je hier.

3. MS Mode

MS Mode heeft ook heel wat panty’s in het assortiment. Het merk MS Mode richt zich vaak ook op de wat vollere vrouw en daar zijn de panty’s ook op afgestemd, ze gaan tot en met maat XXL. De MS Mode panty’s shop je hier.

Lees ook: Dit zijn de beste en fijnste panty’s

4. Zizzi

Het merk Zizzi is natuurlijk gericht op plussize en daarom zijn hun panty’s ook zeker geschikt voor een maatje meer. Ze zijn wat duurder maar zitten ontzettend prettig kan ik je vertellen. De Zizzi panty’s shop je hier.

5. Pamela Mann

Ik kende dit merk helemaal niet, maar deze kreeg ik ook meerdere keren aangeraden. Het is een merk met vooral plussize panty’s en ze schijnen heerlijk te zitten. De Pamela Mann panty’s shop je hier.

6. Marianne

Nog een merk wat ik niet kende, maar al hun panty’s gaan tot en met maat XXL Plus (er is ook gewoon een XXL). Ze hebben hele betaalbare panty’s in vele kleuren en soorten. De Marianne panty’s shop je hier.

7. Primark

Ik ben fan van de Primark als het om maten gaat, het stopt bij de Primark niet bij maat L maar gaat door tot de wat grotere maten, zo ook hun panty’s! De Primark panty’s shop je in hun winkel.

8. Zeeman

Zeeman is natuurlijk niet echt een plussize merk, maar hun panty’s gaan wel tot en met maat 48/52 wat meer is dan de gemiddelde panty. Ook de kwaliteit en prijs van Zeeman zijn erg goed. De Zeeman panty’s shop je hier.

Lees ook: Review: Zeeman Anti-Ladder Panty

9. Action

De panty’s van de Action zijn heel goed betaalbaar, ik veel verschillende soorten en gaan tot en met maat 50. Daarnaast hebben ze ook speciale plussize panty’s. De Action panty’s shop je in hun winkel.

10. Zwangerschapspanty

Een tip die ik ook heel veel kreeg, is het dragen van een zwangerschapspanty. Doordat er in deze panty ruimte is gemaakt voor je buik en je hem tot onder je borst trekt zitten deze panty’s erg lekker. Zwangerschapspanty’s kun je van meerdere merken kopen.

Hebben jullie een maatje ‘meer’ en wat is jullie favoriete panty? Zelf ga ik er een paar van Snag Tights bestellen want heb deze meer dan 100x aangeraden gekregen. Ben erg benieuwd!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

6 reacties

  1. Tot je borst optrekken, zit dat lekker. Ik gok er op dat het elastiek net over mijn bekken blijft zitten maar dat is niet altijd het geval.

  2. Ik kan online bij de HEMA geen grotere panty’s vinden dan maat 50, waar heb jij die curvy stretch panty gezien, in de winkel zelf? Hoor het graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *