Zoek
Sluit dit zoekvak.

Too Faced The Power Of Makeup by Nikkietutorials

Too Faced The Power Of Makeup by Nikkietutorials

Als je vraagt wie de Nederlandse (of beter gezegd internationale) make-up guru is dan is wel het Nikkie Tutorials. Ik moet eerlijk toegeven dat ik haar niet op de voet volg omdat het mij allemaal iets té perfect is, maar ik haal wel inspiratie uit haar video’s en ideeën. En laat ik nou heel erg geboeid zijn in haar samenwerking met het prachtige merk Too Faced. Toen ze haar make-up kit liet zien in een video was ik verkocht, dit moest ik hebben!


Too Faced The Power Of Makeup by Nikkietutorials

Ik weet niet waarom, maar ik had een klein compact doosje verwacht. Toen ik mijn pakketje open maakte was ik meteen verbaasd door de grootte van het doosje waar het palette en de losse items in zitten. Het doosje is namelijk stukken groter dan je handpalm en wel even iets waar je niet zomaar omheen kan. Voor de rest vind ik het er echt fantastisch uitzien. Ik vind dierenprintjes vaak een beetje ordinair, maar bij make-up vind ik het geweldig en dan helemaal in combinatie met roze en goud. Ja, hier gaat mijn beautyhart wel sneller van slaan.

Too Faced The Power Of Makeup by Nikkietutorials

Op de achterkant van de doos vinden we natuurlijk uitgebreid meer informatie over de producten. Er staat duidelijk afgebeeld met foto’s wat we in de verpakking vinden en voor de rest is alles netjes uitgewerkt, helemaal prima. Bij het zien van de foto’s kan ik me bijna niet meer inhouden en wil ik hem graag open maken! Laat die power of make-up maar komen!

Too Faced The Power Of Makeup by Nikkietutorials

Als je de doos open maakt krijg je twee verschillende items in handen met beiden weer de fantastische opdruk. Als eerst natuurlijk het palette zelf en het andere is een handig zipzakje met daarin de losse make-up producten. Ik vind het super leuk dat het niet alleen een palette is maar meer dan dat. Nikkie staat niet alleen bekend om haar prachtige oogschaduw creaties, ook de eyeliner en glitters kunnen niet ontbreken. Combineer dit met de ongekende populariteit van de Shadow Insurance en de Better Than Sex mascara van Too Faced en het plaatje is helemaal compleet.

Too Faced The Power Of Makeup by Nikkietutorials

Too Faced The Power Of Makeup by Nikkietutorials

Goed, laten we beginnen bij het leukste – vind ik dan -, het prachtige palette met daarin negen verschillende kleuren oogschaduw, twee kleuren blushes, een bronzer en een highlighter. Het complete pakket met kleuren voor je gezicht is dus aanwezig. Ik vind het een prachtig samengesteld palette waar je alle kanten mee op kan. Je kunt kiezen voor een natuurlijke look, maar ook lekker uitpakken met kleur en glitters.

Ik ben trouwens gewend dat de palette van Too Faced een geur hebben en bij dit palette ruik ik het ook. Ik kan alleen de geur niet echt plaatsen. Maar toen ik aan mijn Too Faced Chocolate Bar palette rook kwam de geur me weer bekend voor. Het ruikt naar chocolade met een knipoog naar papier.

Too Faced The Power Of Makeup by Nikkietutorials

Too Faced The Power Of Makeup by Nikkietutorials

Naast het palette zit er dus ook nog een zipzakje in met de losse make-up producten zoals de: Sketch Marker Eyeliner Black (full size), Dust Glitter Pigment Glitterally, Shadow Insurance Eye Shadow Primer en de Better Than Sex Mascara Purple Shade. Leuk dat er zoveel verschillende producten bij zitten en een full size eyeliner die ik heel graag gebruik. En een mini van mijn geliefde Shadow Insurance, hoe mooi kan het zijn!

Too Faced The Power Of Makeup by Nikkietutorials

De eyeliner heeft een vilten tip met een spits einde waardoor je er perfect een lijntje mee kan zetten. Hij ziet er een beetje uit als mijn geliefde eyeliner van L’Oréal, ben benieuwd of deze variant van Too Faced nóg beter is.

Too Faced The Power Of Makeup by Nikkietutorials

Hier was ik heel erg benieuwd naar en heb er in Rome nog mee in de handen gestaan, de Better Than Sex mascara omdat ik er zoveel goede verhalen over hoor. Maar uiteindelijk is het toch niet het borsteltje wat mij meteen aanspreekt in een mascara dus heb hem laten liggen. Maar nu kan ik hem toch proberen en in een toffe paarse kleur. Alhoewel ik het leuk vind dat ze er een paarse kleur in hebben gedaan denk ik dat het beter was geweest er gewoon een zwarte kleur in te doen. Niet alle looks matchen met een paarse mascara. Maar aan de andere kant, iedereen heeft als het goed is wel een zwarte mascara zelf.

Too Faced The Power Of Makeup by Nikkietutorials

Links zie je de prachtige glitters en rechts de eyeliner die een goed gepigmenteerd lijntje zet maar wel een beetje in de lijntjes trekt. Op het ooglid trekt hij gelukkig niet in de lijntjes en geeft meteen veel kleur af. Alleen erg bijzonder vind ik hem niet, hij is in ieder geval niets beter dan de eyeliners van L’Oréal.

Too Faced The Power Of Makeup by Nikkietutorials

Goed, dan gaan we naar de swatches van het prachtige palette. Hier zie je de bovenste rij met de kleuren: Ivy, Sugar Coated en Frosted Yum. De bovenste rij bevat hele lichte kleuren maar wel met een fantastische pigmentatie. Ivy is een matte tint met een goede dekking en Sugar Coated en Frosted Yum zijn kleuren met grove glitters, erg mooi!

Too Faced The Power Of Makeup by Nikkietutorials

In de middelste rij oogschaduws vind je meer te natuurlijke tinten met bruin en goud. Van links naar rechts zie je: Irresistible, Painkiller en Makeup & Chill. Irresistible is een gouden kleur met grove glitters en Painkiller en Makeup & Chill zijn bruine tinten met een matte finish. Ook alle drie en perfecte pigmentatie.

Too Faced The Power Of Makeup by Nikkietutorials

De onderste rij oogschaduw kleuren bevat wat heftigere kleuren zoals: Mystic Hour, Wham Bam en Wanted. De eerste twee kleuren zijn en fenomenaal en hebben een prachtige glans en kleur, prachtig! Wanted is een matte zwarte kleur met een vrij goede pigmentatie voor zwart. Ik denk dat als je hem opbouwt hij erg intens kan worden.

Too Faced The Power Of Makeup by Nikkietutorials

En dan als laatst de bronzer, highlighter en de twee verschillende kleuren blushes die er ook prachtig uitzien. Deze hebben een wat meer poederige substantie in vergelijk met de oogschaduw kleuren. Maar dat vind ik helemaal niet erg want vaak blend het dan beter op het gezicht. Van links naar rechts zie je: Chocolate Soleil, Champagne Truffle, I Will Always Love You en Justify My Love.

Too Faced The Power Of Makeup by Nikkietutorials

Hier heb ik Chocolate Soleil, Champagne Truffle en Justify My Love aangebracht op mijn wangen. Je kunt de kleuren goed zien, maar toch lopen ze weer prachtig in elkaar over. En is de highlighter geen glanzend plaatje?

Too Faced The Power Of Makeup by Nikkietutorials

Too Faced The Power Of Makeup by Nikkietutorials

Voor de oogschaduwlook heb ik natuurlijk als basis de Shadow Insurance gebruikt met over het ooglid Frosted Yum, in de crease Mystic Hour die in de buitenste ooghoeken aangezet is met Wham Bam. In de binnenste ooghoeken vind je de kleur Sugar Coated en onder de wenkbrauwen Ivy. De kleuren geven een prachtige kleur af en blenden ook nog een prima met elkaar, zeker een palette waar je blij van wordt! De eyeliner is ook gezet met de pen uit het kitje en ziet er prachtig intens zwart uit. Ik ben tevreden.

Too Faced The Power Of Makeup by Nikkietutorials

Of ik het palette een musthave vind, nee dat niet. Het is vooral een heel erg gaaf palette voor de heb vind ik zelf. Het palette is compleet en mooi, maar als musthave zou ik het niet meteen omschrijven. Neemt trouwens niet weg dat ik echt fan ben van dit palette, het heeft prachtige kleuren, goede kwaliteit en ziet er ook nog eens erg mooi uit. Maar of je echt iets mist als je dit palette niet kan bemachtigen, nee dat denk ik niet. Het Too Faced The Power Of Makeup by Nikkietutorials kocht ik door middel van een groepsorder bij Sephora.com voor omgerekend € 66,00. Helaas is hij op dit moment uitverkocht, maar wellicht komt hij terug of kun je hem nog vinden bij een Europese Sephora. Staat deze op jullie wishlist?

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

17 reacties

  1. Woah wat een mooie look heb je ermee gemaakt! Ik wilde ‘m bestellen bij Sephora maar hij was al snel uitverkocht. Echt heel erg balen want dit is echt een palette voor mij. Ik kijk al Nikkie d’r filmpjes, vind het zo knap hoe zij zich altijd weet te transformeren.

  2. De kleurencombinatie vind ik goed gekozen. Zowel warm als koel. Handig om mee te nemen voor een weekendje weg of op vakantie; zo hoef je geen losse blushers, bronzer, highlighter, oogschaduw e.d. mee te nemen. Maar ik krijg er niet meteen een hebben-hebben!-gevoel bij.

  3. Wat een boring palette. Oogschaduw’s zijn saai en slecht gepigmenteerd. Had een killer highlighter verwacht, maar deze is ook erg tegenvallend. Je bent beter af met een Catrice palette

  4. Voor die prijs had ik zeker wel meer verwacht, ziet er leuk uit daar niet van maar doet in prijs plus wat je krijgt nogal karig aan. Jammer :( Wel een prachtige look gemaakt, laat je ogen heel mooi stralen!

  5. Super leuk en mooi. Leuk voor de heb, zoals je al schrijft. Maar ik word nu behoorlijk kritisch in wat ik wel en niet wil hebben. Ik skip ‘m in ieder geval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *