Zoek
Sluit dit zoekvak.

Too Faced Sweet Peach Palette

Too Faced Sweet Peach Palette

Als een kind zo blij ben ik met dit palette. Toen Too Faced het palette een hele tijd geleden voorbij liet komen op Instagram was ik meteen verliefd. Ik ben gek op Too Faced en heb dan ook een aantal prachtige paletten in mijn bezit. Het Sweet Peach palette valt in het rijtje van de Chocolate Bar en Bonbons palette rijtje. Maar deze keer ruikt hij niet naar chocolade maar naar perzik. Ik laat hem heel graag aan jullie zien!

Too Faced Sweet Peach Palette

Too Faced Sweet Peach Palette

Echt jongens, dit palette is één en al liefde en beleving. Je merkt echt dat je een palette van één van de mooiste make-up merken in handen hebt. En dat begint al bij het doosje. Want het doosje voelt als de huid van een zachte perzik, heel bijzonder. Ik zou het karton (wat het gewoon is) alleen maar willen aaien. Als je trouwens goed ruikt, ruik je de perzikgeur van het palette al door het doosje heen.

Too Faced Sweet Peach Palette

In het palette zitten 18 verschillende oogschaduw kleuren waar je echt heel veel kanten mee op kan. Alleen het enige gekke vind ik – als je dit het Sweet Peach Palette noemt -, dat er vrij weinig perzik kleurige kleuren in zitten. Welgeteld 3 van 18… Niet dat de rest van het palette niet mooi is, maar dat is wel opvallend.

Too Faced Sweet Peach Palette

Het Sweet Peach palette zit weer in een aluminium doosje die een stuk dunner is dan het Too Faced Chocolate Bar Palette. Dat vind ik groot pluspunt want het TF CBP is wel echt heel erg lomp. Deze is mooi dun en elegant. De opdruk van perziken vind ik ook super leuk!

Too Faced Sweet Peach Palette

Als ik het doosje open komt er meteen een ontzettende zoete geur van perzik boven. Het is wel een beetje een heel erg zoet en chemisch perzik luchtje maar maakt het palette wel helemaal af. Het is gelukkig niet bedwelmend of storend en op mijn oogleden merk ik er helemaal niets van. Ik krijg bijna zin het palette af te likken. Ze ruiken namelijk precies naar de Haribo perzik snoepjes die ik super lekker vind.

Too Faced Sweet Peach Palette

Het palette heeft voor de rest geen poespas, alleen een spiegeltje in de deksel. Er zit geen kwast, applicator of een eyeliner bij wat bij sommige paletten nog wel eens het geval was. Daardoor kan het palette ook mooi compact blijven.

Too Faced Sweet Peach Palette

Zoals ik al zei zitten er eigenlijk vrij weinig echte perzik kleuren tussen, maar 3. De rest heeft wel een hele warme ondertoon en is het vooral heel veel bruin. Op YouTube zei iemand dat de kleuren haar deden denken aan de ouderwetse inrichting bij haar opa en oma. Daar moest ik wel om lachen, maar ze heeft wel gelijk. De kleuren passen wel goed bij elkaar en ik vind ze gewoon fantastisch. Er zitten trouwens matte, glanzende en glitterende kleuren tussen.

Too Faced Sweet Peach Palette

Ik vind het palette werkelijk waar een plaatje en is echt een aanwinst voor mijn stash. Ik had al veel mooie producten maar ben hier ook super blij mee! De oogschaduws zijn heerlijk romig en natuurlijk perfect van kleur. Laten we snel naar de swatches gaan kijken!

Too Faced Sweet Peach Palette

Van links naar rechts: White Peach, Liscious, Just Peachy, Bless Her Heart, Tempting en Charmed, I’m Sure. Voor White Peach moet je even goed kijken maar op het ooglid knalt de witte kleur er echt vanaf. De rest heeft echt een perfecte pigmentatie.

Too Faced Sweet Peach Palette

Van links naar rechts: Nectar, Cobbler, Candied Peach, Bellini, Peach Pit en Delectable. Hele mooie warme kleuren die perfect bij elkaar passen!

Too Faced Sweet Peach Palette

De onderste rij van links narar rechts met vooral matte kleuren: Peaches ’n Cream, Georgia, Caramelized, Puree, Summer Yum en Talk Derby To Me.

Too Faced Sweet Peach Palette

Welke producten heb ik gebruikt?

Gezicht:

L’Oreal Nude Magique Cushion Foundation*
Urban Decay Beached Bronzer Sun-Kissed*
Urban Decay Afterglow Highlighter Sin*
MAC Big Brow Pencil Coquette*

Ogen:

Too Faced Shadow Insurance
Too Faced Sweet Peach Palette
Kat von D Tattoo Liner Trooper
Urban Decay Perversion Mascara*

Lippen:

Vaseline Lip Therapy*

Too Faced Sweet Peach Palette

En dan is het natuurlijk tijd voor een echte Peach look! Voor deze look heb ik Just Peachy op het hele ooglid gebruikt, Belinni in de crease, Candied Peach op het ooglid om de kleur extra aan te zetten. Peaches ’n Cream onder mijn wenkbrauwen en Nectar in mijn ooghoeken. De kleuren behouden tijdens het aanbrengen hun kleur en pigmentatie, ook tijdens het blenden. Ze zorgen niet voor fall-out en blijven netjes met een basis op hun plaats zitten.

Too Faced Sweet Peach Palette

Ik heb het palette besteld via een groepsorder bij de Amerikaanse Sephora en heb er behoorlijk voor in de buidel moeten tasten. Het palette is $ 49,00 en met invoerkosten en het omrekenen in valuta was ik er € 61,27 (zonder verzendkosten) aan kwijt. Maar wat mij betreft is het elke cent waard, ik vind hem echt geweldig en helemaal nu voor de lente en zomer! Op dit moment is hij overal uitverkocht en ben ik heel blij dat ik hem heb! Hopelijk is hij snel in de Europese Sephora’s te vinden en online! Staat dit palette op jullie wishlist?

(*) Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

39 reacties

 1. Ah wauw, ik ben sinds kort echt van de roze oogschaduw, dus deze kleuren vind ik héél erg mooi! Er hadden inderdaad wel wat meer ‘peach’ kleuren in gemogen, maar toch vind ik dit nu al een fantastisch mooie palette :)

 2. Wauw wat een geluk dat je deze al hebt kunnen bemachtigen! Ik wacht tot hij in Europa te verkrijgen is, omdat de extra kosten mij wat hoog zijn, maar ik wil hem zeker wel aan gaan schaffen! Dat hij naar perzik ruikt vind ik ook een leuk detail, want ik ben gek op die geur.

 3. Erg mooi palette, maar de prijs houdt me toch wel een beetje tegen haha! Misschien ooit… Dit zijn in ieder geval wel echt kleuren die mij aanspreken.

 4. Wat een prachtig palette! Ik heb hem al meerdere keren voorbij zien komen op internet en elke keer weer denk ik ”deze moet ik hebben”. Zodra het wat makkelijker is om deze te bemachtigen ga ik hem zeker aanschaffen!

 5. Wat een PARELTJE!!!!!
  Oh deze zou ik zó graag hebben.
  Misschien nog te krijgen in de Seporha als we in Frankrijk zijn, of zal mijn tante eens vragen te kijken.
  I love i love i love it <3
  Mooie foto's ook, zo fris weer.
  En je ziet er zowiezo helemaal top uit, je haar, je glow ….. Helemaal goed joh :-)

 6. Too Faced is een mooi merk en de kleurtjes zien er mooi uit. Ik weet alleen uit ervaring dat deze kleurtjes mij niet echt staan. Ik denk dat ik dan liever voor het palette van Urban Decay ga :)
  Thanks voor de review!

 7. Ik hou echt van Too Faced en dit palet is echt een plaatje. Weet alleen niet of ik deze goed kan hebben. Te warme kleuren staan mij niet en vrees dat veel kleuren mij niet echt goed stana.

  Weet je trouwens zeker dat je het nieuwere Too Faced Chocolate Bar palet hebt? Ik weet dat toen ‘ie een paar jaar geleden uitkwam hij lomper was en de namen van de kleuren er niet bij stonden, maar dat is veranderd. Alle Chocolate Bars zijn nu mooi slank.

 8. Wauw, wat een super gaaf, zoet, sappig en lief zomers palette. Ik kan me voorstellen dat je heel erg blij bent met dit pareltje. Je hebt er weer een mooie review van gemaakt. Wat zie je er trouwens goed uit zeg!

 9. Wat een prachtig palette, je hebt echt geluk gehad. Ik vind hem wel redelijk duur, ook al zonder de verzendkosten. Maar dit is wel echt een prachtig collecters items!

 10. Jaaa ik wil hem! Die ga ik zeker op mijn wishlist zetten want ik houd van deze kleuren. Kun je echt goed mee opbouwen denk ik zo. Ik vind hem prachtig. Is al even geleden dat ik weer zo enthousiast word van een palette! i like!

 11. Ja, ik ben heel erg fan van Too Faced! Ze testen niet op dieren en de producten zijn zo fijn. Dit palette vind ik geweldig! Ik wil hem ook :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *