Too Faced Shadow Insurance

Al tijden was ik opzoek naar een goede oogschaduw basis. Altijd als ik oogschaduw op had zat het na een uurtje al helemaal in de lijntjes. En als ik me ergens aan kan ergeren is het dat wel… Ik heb al aantal merken geprobeerd, maar niks hielp. Tot dat ik dit bij de Sephora zag liggen. Ik heb hem op de gok meegenomen en wij is werkelijk fantastisch! Wat al die andere oogschaduw basis producten niet kunnen kan deze wel! Het loopt eindelijk niet meer uit en ik kan de hele dag met onuitgelopen oogschaduw rondlopen! Ik heb het hier over Foo Faced Shadow Insurance, anti-crease eye shadow primer!

Zo ziet het product eruit! Een tubetje van 11 gram met een fijn spuit mondje. Ook fijn dat het hygiënisch is! Ik draag lenzen dus moet wel opletten met bacterieën bij mijn ogen! De verpakking van het product is dus een pluspunt! Ik vind het trouwens ook best wel een mooie verpakking hebben baby blauw met een kleine zilveren shimmer erin!

Als je het op je oogleden aanbrengt heb je echt maar een héél klein stipje nodig en dat is meer dan voldoende! Goed uitsmeren en goed laten opdrogen! Dat is erg belangrijk want als dit product niet goed is opgedroogd helpt het ook niet. Ik had een keer haast en heb gelijk mijn oogschaduw erover heen gedaan maar na een uur was het alweer uitgelopen.. Niet echt handig dus! Voor de rest is het echt een top product! Hij laat de hele dag mijn oogschaduw prachtig zitten! Zelfs als ik mijn oogschaduw net heb gedaan en het een beetje wil corrigeren krijg ik het er niet meer met mijn vingers af maar moet ik echt make-up remover gebruiken om het er vanaf te krijgen! Krachtig spul dus!

Dus ben je op zoek naar een goede oogschaduw basis, die de hele dag houdt? Is dit waarschijnlijk waar je naar zoekt!

Too Faced Shadow Insurance is te koop bij de Sephora voor € 12,50 (dacht ik).

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply
  Frauke
  15 augustus 2010 at 12:53

  Klinkt erg goed :D

 • Reply
  Axelle
  16 augustus 2010 at 14:23

  ik gebruik altijd mijn Urban Decay Primer Potion maar ik ben van plan als die op is deze erna te kopen :D

 • Reply
  kimversluis
  24 oktober 2010 at 12:16

  Oeioei! Liegpeuk! :D ik heb m voor je meegenomen uit Utrecht, dus “zien liggen” lukte niet echt. Verder leuke website en veel bekende producten!

 • Laat een reactie achter