Zoek
Sluit dit zoekvak.

Too Faced Natural Eye

Elke beautyblogger kent hem tegenwoordig wel, het Too Faced Natural Eye palette. Ik had hem op verschillende blogs voorbij zien komen en werd steeds meer verliefd op dit oogschaduw palette. Alleen hier zit geen Sephora in de buurt en ik vond hem ook wel een tikje duur. Ik zocht internet af en kwam deze dus tegen voor een leuke prijs! Meteen bestellen dus!

Alleen hij werd wel verzonden met de post, geen ramp. Alleen bij mij wel een kleine ramp want de onderste oogschaduw in Nude Beach was helemaal kapot. Ik baalde hier echt enorm van want ik vind het echt een prachtig palette en vond het echt zonde dat hij kapot was. Gelukkig heb ik hem weten te pressen en nu kan ik hem in ieder geval weer gebruiken. Maar laten we snel verder kijken naar dit prachtige palette!

Het palette is een kartonnen doosje. Het mag er misschien leuker uit zien dan een plastic doosje maar ik vind dit wel een stuk minder fijn werken en hij neemt behoorlijk wat ruimte in beslag. Je kan hem niet echt makkelijk ergens weg stoppen. Hij gaat ook dicht met een magneet, na mijn idee is dat niet echt heel erg stevig. Maar goed, het ziet er wel leuk uit. Het oogschaduw kwastje zit in een lade onder de oogschaduw, maar die ben ik helaas vergeten op de foto te zetten.

Het oogschaduw palette bestaat uit 9 zeer gepigmenteerde kleuren. Ze zijn verdeeld in 3 draag mogelijkheden namelijk Day, Classic en Fashion. In de deksel zitten ook kaartjes waar je kan zien hoe je die combinaties het beste kan aanbrengen voor een mooie look. Ik vind het erg leuk dat ze dat erbij hebben gedaan want zo kan je makkelijk een look maken als je daar niet veel verstand van hebt of niet erg creatief bent in het verzinnen daarvan. Mijn favoriete combinatie is toch wel de Classic, die kleuren vind ik echt prachtig bij elkaar staan en is erg naturel voor overdag met een mooie shimmer er in. De Day is niet shimmer maar matte en de rest is allemaal shimmer oogschaduw.

Hier zie je de kaartjes, je hoeft je natuurlijk niet aan deze combinaties te houden maar het is wel makkelijk en leuk!

En de swatches van de oogschaduw’s. Zoals je kan zien zijn ze echt geweldig gepigmenteerde oogschaduws. Ik heb ze zonder een primer aangebracht, met primer zijn ze nog een stuk intenser!

Het Natural Eye Palette is te koop voor € 40,00 bij de Sephora maar je kan hem een stuk goedkoper op internet vinden.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

11 reacties

  1. Jij hebt hem toch via Ebay gekocht? Zou ik mogen weten bij welke verkooper?
    Want, ik ben anders bang dat ik een koopt die weinig pigmentatie heeft.

  2. Hoevaak ik hem ook zie, ik blijf hem mooi vinden.
    Maar stiekem vind ik het Nude Palette mooier,
    al is dit natuurlijk ook al een juweeltje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *