Too Faced Natural Eye

Elke beautyblogger kent hem tegenwoordig wel, het Too Faced Natural Eye palette. Ik had hem op verschillende blogs voorbij zien komen en werd steeds meer verliefd op dit oogschaduw palette. Alleen hier zit geen Sephora in de buurt en ik vond hem ook wel een tikje duur. Ik zocht internet af en kwam deze dus tegen voor een leuke prijs! Meteen bestellen dus!

Alleen hij werd wel verzonden met de post, geen ramp. Alleen bij mij wel een kleine ramp want de onderste oogschaduw in Nude Beach was helemaal kapot. Ik baalde hier echt enorm van want ik vind het echt een prachtig palette en vond het echt zonde dat hij kapot was. Gelukkig heb ik hem weten te pressen en nu kan ik hem in ieder geval weer gebruiken. Maar laten we snel verder kijken naar dit prachtige palette!

Het palette is een kartonnen doosje. Het mag er misschien leuker uit zien dan een plastic doosje maar ik vind dit wel een stuk minder fijn werken en hij neemt behoorlijk wat ruimte in beslag. Je kan hem niet echt makkelijk ergens weg stoppen. Hij gaat ook dicht met een magneet, na mijn idee is dat niet echt heel erg stevig. Maar goed, het ziet er wel leuk uit. Het oogschaduw kwastje zit in een lade onder de oogschaduw, maar die ben ik helaas vergeten op de foto te zetten.

Het oogschaduw palette bestaat uit 9 zeer gepigmenteerde kleuren. Ze zijn verdeeld in 3 draag mogelijkheden namelijk Day, Classic en Fashion. In de deksel zitten ook kaartjes waar je kan zien hoe je die combinaties het beste kan aanbrengen voor een mooie look. Ik vind het erg leuk dat ze dat erbij hebben gedaan want zo kan je makkelijk een look maken als je daar niet veel verstand van hebt of niet erg creatief bent in het verzinnen daarvan. Mijn favoriete combinatie is toch wel de Classic, die kleuren vind ik echt prachtig bij elkaar staan en is erg naturel voor overdag met een mooie shimmer er in. De Day is niet shimmer maar matte en de rest is allemaal shimmer oogschaduw.

Hier zie je de kaartjes, je hoeft je natuurlijk niet aan deze combinaties te houden maar het is wel makkelijk en leuk!

En de swatches van de oogschaduw’s. Zoals je kan zien zijn ze echt geweldig gepigmenteerde oogschaduws. Ik heb ze zonder een primer aangebracht, met primer zijn ze nog een stuk intenser!

Het Natural Eye Palette is te koop voor € 40,00 bij de Sephora maar je kan hem een stuk goedkoper op internet vinden.

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reply
  Marjolein
  22 maart 2011 at 07:37

  Jij hebt hem toch via Ebay gekocht? Zou ik mogen weten bij welke verkooper?
  Want, ik ben anders bang dat ik een koopt die weinig pigmentatie heeft.

  • Reply
   Aranka
   22 maart 2011 at 14:25

   Ik heb hem op marktplaats gekocht, daar zag ik hem voor een leuk prijsje :)!

 • Reply
  Sabine
  22 maart 2011 at 10:46

  Ja prachtig :) zie hem op elke blog inmiddels voorbij komen maar hij blijft mooi!

 • Reply
  maccia
  22 maart 2011 at 14:13

  prachtig product dat je inderdaad niet vaak genoeg langs kan zien komen!

 • Reply
  Leontine
  22 maart 2011 at 14:20

  Vind het ook zooo mooi!

 • Reply
  Anne
  22 maart 2011 at 15:09

  Super palette! Ik ben ook zo blij dat ik hem heb gekocht!

 • Reply
  Silva
  22 maart 2011 at 16:25

  Wat een supermooi palette! Ik wil hem zo graag!

 • Reply
  Esmay
  22 maart 2011 at 19:40

  Hoevaak ik hem ook zie, ik blijf hem mooi vinden.
  Maar stiekem vind ik het Nude Palette mooier,
  al is dit natuurlijk ook al een juweeltje!

 • Reply
  Cherish
  22 maart 2011 at 22:26

  Ik heb de palette al op meerdere blogs voorbij zien komen en ik blijf hem geweldig vinden. :hearts:

 • Reply
  Roos
  23 maart 2011 at 16:00

  Echt heel erg mooi!

 • Reply
  Eline
  1 april 2011 at 14:46

  ziet er heel goed uit!

 • Laat een reactie achter