Too Faced komt terug naar Nederland!

Too Faced komt terug naar Nederland!

Yes, heel goed nieuws voor Too Faced fans onder ons – waaronder ik – het merk komt namelijk terug naar Nederland. Zelf heb ik er geen persbericht over gehad, maar uit zeer betrouwbare bron weet ik dat het er echt aan gaat komen. Benieuwd waar het verkocht gaat worden, lees dan snel verder!

Je had het misschien al een beetje aan kunnen zien komen, aangezien een bekende keten het sinds kort ook in Duitsland Too Faced verkoopt. De Douglas gaat namelijk in Nederland ook Too Faced verkopen melden ze vandaag in hun nieuwsbrief die naar alle klanten verstuurd wordt. Nou en als Douglas dat naar haar klanten verstuurd zal het vast en zeker waar zijn!

Too Faced komt terug naar Nederland!

Bron foto: La Vie Sanne

Dit meld de nieuwsbrief: er is een nieuw merk in aantocht in de Douglas Online Shop! Met andere woorden, het product gaat dus waarschijnlijk alleen online verkocht worden, dat vind ik wel jammer. Maar aangezien het de Douglas webshop is heb ik goede hoop dat er ook winkels zullen volgen. Ook heb ik gehoord dat in Duitsland helaas niet alles van het merk te koop is maar een selectie, ook dat is jammer. Maar goed, ik ben allang blij dat deze stap is gezet en Too Faced weer gemakkelijk via een grote Nederlandse webshop te koop is! Zijn jullie blij dat het merk weer terug komt?

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

13 reacties

 • Reply
  Yara
  18 november 2017 at 18:20

  Wauw, ik kan niet wachten! Ik ben een tijdje geleden nog in Eindhoven geweest, en heb ontdekt dat ze naast Urban Decay ook Nyx in de douglas verkopen.
  Liefs,
  Yara

 • Reply
  femketje
  19 november 2017 at 01:26

  woah super nice :D

 • Reply
  chucky1012
  19 november 2017 at 07:21

  Super leuk ;-)
  Ik hoop dan ook dat het heel snel in de winkels van hun verkocht zal gaan worden…..

  Xoxo

 • Reply
  Laura
  19 november 2017 at 09:16

  Sowieso beter dat de Douglas meer merken verkoopt! Ik heb zelf eigenlijk niks van Too Faced!

 • Reply
  Yvonne
  19 november 2017 at 10:02

  Dat is zeker goed nieuws! Eindelijk gewoon proberen en testen in de buurt en niet enkel af moeten gaan op reviews en foto’s. :)

 • Reply
  Rachel
  19 november 2017 at 11:29

  kijk dat zijn goede berichten :D

 • Reply
  Sharon
  19 november 2017 at 13:44

  Ik heb 1 palette vsn too faced maar vind het het geld eigenlijk totaal niet waard..

 • Reply
  nicolished
  19 november 2017 at 17:47

  Ik had al een tijdje een voorgevoel dat dit zou gaan gebeuren. Super leuk!

 • Reply
  Luna
  19 november 2017 at 18:29

  Wow! Wat een heerlijk nieuws :) De oogschaduwbasis en de oogschaduw staat al jaren op mijn wishlist.

 • Reply
  Jessica J.
  19 november 2017 at 19:33

  Handig! Ik heb voorlopig alleen nog maar de Better Than Sex-mascara en het Better Together palette samen met Kat Von D in m’n bezit, maar ik zie meer producten van het merk hebben zéker zitten! :-D

 • Reply
  marjolean
  19 november 2017 at 19:55

  Weet nog niet of ik hier blij mee ben, daar gaat al m’n geld haha! Wil graag nog zo’n oogschaduw palette van dit merk, ik denk dat Sweet Peach palette. Heb dat trio uit die collectie (blush, bronzer, highlighter) en die is prachtig!

 • Reply
  Melissa
  20 november 2017 at 19:44

  Druk bij douglas too faced in en je krijg al de collectie te zien x

 • Reply
  aboutsbstyle
  28 november 2017 at 18:01

  ik kan niet wachten op een nieuw email in mijn inbox met dat de producten ook daadwerkelijk al te koop zijn. ik hoop nog voor de feestdagen, en dat winkels ze ook gaan verkopen. liefs soraya

 • Laat een reactie achter