Search
Close this search box.

Too Faced Better Than Sex Eyeliner

Automatische concepten

Ik denk dat iedereen de Too Faced Better Than Sex mascara wel kent, zeker van naam. Het is een iconische mascara waar veel mensen bij zweren. Om het succes meer kracht bij te zetten (of het merk hoopt met de naam weer succes te behalen) komt er nu ook een eyeliner uit. Een eyeliner met een hele rits aan beloftes en belooft vooral heel erg goed te zijn.

Too Faced Better Than Sex Eyeliner
Too Faced Better Than Sex Eyeliner

Natuurlijk ziet het product er weer uit om door een ringetje te halen. De vormgeving van de Too Faced producten vind ik altijd erg mooi. Op de verpakking staat duidelijk wat we van deze eyeliner kunnen verwachten. Zo is de eyeliner:

  • waterproof
  • blijft 24 uur zitten
  • vervaagt niet
  • brokkelt niet af
  • blijft zitten bij wrijving
  • is intens zwart

Ik denk dat alles wat je in een eyeliner kunt zoeken deze eyeliner wel heeft. Het zou helemaal leuk zijn als de eyeliner makkelijk aan te brengen is, maar volgens mij hebben ze daar ook rekening mee gehouden.

Too Faced Better Than Sex Eyeliner

De eyeliner zelf heeft geen bijzondere vorm, het heeft gewoon een standaard eyeliner verpakking, maar dan wel met de vertrouwde roze Too Faced kleur. De inhoud van de mascara is trouwens 0,6 ml. Klinkt ontzettend weinig maar dat is gemiddeld voor een eyeliner.

Too Faced Better Than Sex Eyeliner

Wat ik al dacht is ook waar, de eyeliner heeft precies hetzelfde puntje als de Kat von D Tattoo liner. De eyeliner heeft in plaats van een vilten punt een kwastje waar je heel precies mee kunt werken. Het voordeel is ook dat de punt niet snel uitdroogt en je ook hele dunne lijntjes kan zetten. Zelf ben ik fan van dit soort kwastjes dus ben meteen erg nieuwsgierig.

Too Faced Better Than Sex Eyeliner

Maar met het swatchen ben ik eerlijk gezegd een beetje teleurgesteld. Ik had intense zwarte lijnen verwachten en dat krijg ik helemaal niet. Ondertussen zocht ik Amerikaanse reviews op en die hebben eigenlijk allemaal hetzelfde ‘probleem’. Maar het gekke is, op het oog is hij wel heel erg intens volgens alle reviews, laten we daar dan maar op hopen.

Het goede nieuws is dat hij inderdaad goed blijft zitten, niet vervaagd en blijft zitten tijdens het wrijven. Ik had trouwens verwacht dat de eyeliner heel lastig te verwijderen zou zijn, maar met een make-up remover is hij er zo vanaf.

Too Faced Better Than Sex Eyeliner
Too Faced Better Than Sex Eyeliner

En inderdaad, op het oog is de eyeliner intens zwart en werkt hij heel erg fijn. Je kunt het heel precies een dun lijntje mee zetten en hij zit zo vast als een huis gedurende de dag. De intensiteit neemt niet af en vervaagd niet.

Too Faced Better Than Sex Eyeliner

Ja, aan de eyeliner hangt wel een prijskaartje, maar ik vind hem oprecht heel erg fijn. Ik denk dat er niet verschil is tussen de Kat von D eyeliner en deze, maar goed is hij zeker. Ik ga hem de komende tijd zeker met heel erg veel plezier gebruiken.

De Better Than Sex Easy Glide Waterproof Liquid Eyeliner is vanaf nu te koop bij de Douglas voor € 19,99 wat me eigenlijk nog best meevalt.

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

    1. Wat leuk rachel om jou hier toevallig tegen te komen, ken je van je vlogs! En aranka, bedankt voor deze review

  1. Echt bizar dat er zo’n groot verschil is tussen de swatches en de intensiteit op het ooglid. Ziet er goed uit! Ik ben alleen niet zo’n fan van de Tattoo Liner van Kat Von D – of misschien kan ik er niet mee werken, dat kan ook. ?

  2. Oeh, de tattoo liner van Kat von D was tot nu toe mijn favoriete eyeliner; zou top zijn als deze inderdaad net zo fijn is. Stukje makkelijker én een stuk mooier dan die zwarte verpakking haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *