Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tonymoly Panda’s Dream So Cool Eye Stick

Tonymoly Panda’s Dream So Cool Eye Stick

Ik geef eerlijk toe, ik zit niet zo in de Aziatische beautywereld. Het is een totaal andere beautywereld dan hier en de nadruk qua verpakkingen ligt vooral heel erg op schattig. Nou ben ik daar niet meteen groot voorstander van, maar schattig is het wel! Laatst kwam ik in aanraking met het bekende Aziatische merk Tonymoly. Eén van hun sterproducten is de So Cool Eye Stick. Een verkoelende stick die je ogen weer moet laten stralen.

Tonymoly Panda’s Dream So Cool Eye Stick

Tonymoly Panda’s Dream So Cool Eye Stick

De schattige stick zit gewoon in een doorzichtig doosje waardoor je natuurlijk meteen de leuke verpakking kan zien. Want dat is natuurlijk wel één van de redenen dat je deze stick koopt. Op de verpakking vind je wat informatie over het product en onder andere de ingrediënten. Voor een simpele stick zit er een behoorlijke waslijst aan ingrediënten in al zeg ik het zelf. Maar er zitten wel heel veel voedende ingredienten in om de huid te verzorgen en de opgezwollen huid onder de ogen tegen te gaan.

Tonymoly Panda’s Dream So Cool Eye Stick

Tonymoly Panda’s Dream So Cool Eye Stick

De stick ziet er natuurlijk ontzettend schattig uit en het product zelf belooft de huid rondom de ogen te hydrateren. Het heeft een verkoelend, verfrissend en een anti-rimpel effect op de huid en kan zelfs als een primer voor make-up gebruikt worden. Klinkt allemaal heel goed en dat dat zo eenvoudig met zo een leuke stick kan! Maar misschien is het ook wel een beetje misleidend de verpakking. Wellicht zou de gemiddelde Nederlandse vrouw al snel denken dat het iets leuks voor kinderen is in plaats van een heel effectief product.

Tonymoly Panda’s Dream So Cool Eye Stick

De stick is heel gemakkelijk in gebruik. Je haalt de dop van de verpakking af en je draait de stick omhoog. De stick ruikt zoals verwacht heel fris naar munt en voelt heel koel aan op de huid. De stick bevat 4 gram wat niet heel erg veel is. Ik verwacht dan ook dat als je hem als een primer of dagelijks gebruikt vrij snel op is.

Tonymoly Panda’s Dream So Cool Eye Stick

De stick heeft een transparante dekking en dat is fijn. Hij brengt heel erg makkelijk onder de ogen aan en voelt meteen heerlijk verkoelend aan. Zelf heb ik niet echt last van opgezwollen huid rondom de ogen dus ik weet niet of hij daar zijn werk goed in doet. Maar wel voel ik mij meteen goed wakker en fris. Als primer vind ik hem eigenlijk ook wel fijn want ik merk dat de foundation niet in de fijne lijntjes trekt, erg fijn!

Tonymoly Panda’s Dream So Cool Eye Stick

Ik vind het zeker een leuk product, maar ik ben niet omver geblazen. Noem me een kniepert maar ik vind € 15,00 ook best veel geld voor zo een kleine stick die wat mij betreft niet eens heel erg bijzonder is. Maar misschien werkt het beter met een wat opgezwollen of oudere huid die echte hydratatie nodig heeft. Tonymoly is exclusief te koop bij de ICI Paris XL, hadden jullie al wel eens gehoord van dit merk?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

5 reacties

  1. Als je dit echt wat vindt, besteld ‘m dan rechtstreeks uit Zuid Korea via Ebay. Scheelt je een tientje; zelfs inclusief verzending. Ga niet – ik herhaal NIET – naar IciParis hiervoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *