Search
Close this search box.

Toni & Guy Cleanse en Nourisch producten

 photo Toni_zps80749fc6.png

Tot op heden had ik helemaal geen ervaring met het merk Toni & Guy. Een Engels haarmerk dat voor best een goede kwaliteit moet staan. De verpakkingen spraken me al heel erg aan, dus stiekem was ik toch wel heel erg benieuwd naar deze producten. Ze zijn sinds een korte tijd op de Nederlandse markt en te koop bij de Etos, tijd om ze te gaan testen!

 photo Toni1_zps176efd84.png

De TONI&GUY Hair Meet Wardrobe collectie, met gespecialiseerde producten, is gemaakt om te inspireren en om je persoonlijke stijl te uiten via je haar. Elk product in de collectie is zorgvuldig geselecteerd en getest om een perfecte totaaloplossing te bieden. De Style Foundations; producten om het haar te wassen (Cleanse), te voeden (Nourish) en te prepareren voor styling (Prep). Elk product bevat bovendien dezelfde bijzondere geur, bestaande uit typisch Britse ingrediënten zoals sprankelende accenten van gember, echte Britse Earl Grey thee, Bergamot en ’pink pepper’.

 photo Toni3_zpsbdcfbb87.png

De verpakkingen zien er erg mooi en strak uit, ik vind het er ook uitzien als een wat duurder merk. Wat ik ook heel erg leuk vind is de kleine skyline van Engeland die op elke verpakking verwerkt is.

 photo Toni4_zps7a6b0920.png

De verpakkingen zijn naast dat ze mooi zijn ook nog eens heel erg handig. Met deze handige doppen kun je makkelijk doseren en hem goed afsluiten zodat hij niet gaat lekken. En met een simpele druk naar beneden is de fles open of weer dicht! Kind kan de was doen.

 photo Toni5_zps55a6ad5a.png

Shampoo voor fijn haar – € 11,99

Zelf heb ik heel erg fijn haar, ik heb veel haar maar wel fijn. Zo lijkt het dat ik niet al te veel heb, maar dat is wel zo. Deze shampoo zorgt ervoor dat je met je fijne haar een flinke bos met volume krijgt. Het eerste wat me opviel tijdens het gebruiken is dat de shampoo ontzettend geconcentreerd is, je hebt echt nog minder dan een muntstukje nodig en er ontstaat al een wildernis aan schuim. Het maakt daarna mijn haar goed schoon en hou geen vette plekken over. Maar na het wassen voelt mijn haar heel erg stug en touwerig. Ik weet niet of dat hun manier is van volume creëren maar ik vin het absoluut niet fijn.

 photo Toni6_zps9bf4a395.png

Meteen als tweede ingrediënt SLS…

 photo Toni7_zps74fff7ff.png

Conditioner voor fijn haar – € 11,99

Deze conditioner is een aansluiter op de shampoo en deze heb je ook echt nodig! Zonder masker of conditioner voelt je haar echt aan als stro, verzorgen is dus echt een must. Deze conditioner lijkt wel meteen op te lossen in het haar en goed in te trekken. Na het uitspoelen voelt mijn haar heerlijk zacht aan, een heel ander gevoel dan als je alleen de shampoo hebt gebruikt. Mijn haar wordt absoluut niet zwaar van de conditioner en zit mooi. Wel vind ik na het drogen van je haar dat er vrij weinig zacht gevoel over blijft, maar heb ik het idee dat ik weer met een bosje stro op mijn hoofd loop, niet echt prettig.

 photo Toni8_zps49e924d1.png

Hier zit dan geen SLS in, maar wel veel parfum. De producten vind ik allemaal vrij heftig ruiken, niet vies maar ook niet echt erg lekker. Er zit best een zware lucht aan.

 photo Toni9_zpscb706ad5.png

Recontruction Mask – € 14,99

Hier ben ik wel enthousiast over, het is een heerlijk dik masker wat ik royaal in mijn half natte lokken onder de douche smeer. Als het masker lekker aan het intrekken is kan ik het na 5 minuten uitspoelen en hou ik heerlijk zacht haar over. Stiekem heb ik bijna de behoefte om hem elke dag te gebruiken, maar ik hou het toch maar bij twee keer in de week.

 photo Toni11_zpsc86cfda0.png

Minerale oliën gespot!

 photo Toni10_zps9316e30e.png

 photo Toni12_zps8553b6a7.png

Tja, eerlijk is eerlijk, ik ben niet weg van de Toni & Guy producten, ze zijn behoorlijk aan de prijs en daarvoor vind ik niet dat je de kwaliteit terug krijgt. Of ik het een vriendin zou aanraden om te kopen, nee dat zeker niet. Binnenkort ga ik de stylingsproducten testen en ben erg benieuwd of ik deze beter vind.

Toni & Guy is in Nederland alleen te koop bij de Etos.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

21 reacties

  1. Het masker lijkt me wel fijn, spijtig dat de producten best prijzig zijn en de shampoo en conditioner tegenvallen. Hopelijk bevallen de stylingsproducten je beter! :)

  2. Oh, wat jammer dat je niet zo’n fan bent van de Toni&Guy producten. Ik heb de shampoo en ik vind ‘m erg prettig! Ook heb ik eens een andere shampoo gebruikt (voor beschadigd haar) en die vond ik ook top!

  3. Ik ben een heel grote fan van de shampoo van de Toni&Guy lijn voor damaged hair. Zelf heb ik geen beschadigd haar, maar deze shampoo laat je haar mooi glanzen. Daarom blijf ik hem keer op keer gebruiken. Sinds deze shampoo bij etos verkrijgbaar is (meer dan een half jaar) gebruik ik alleen nog maar deze shampoo. Ook de droogshampoo vind ik erg fijn van dit merk. Jammer dat de lijn voor fijn haar niet fijn is. Maar probeer echt eens de damaged hair lijn, is heel erg goed!

  4. Ik heb de shampoo voor beschadigd haar gebruikt en die vind ik wel fijn, maar ik heb betere gehad. De conditioners vind ik minder. De hairspray is super. Zou niet snel weer shampoo of conditioner van kopen, wel hun hairspray.

  5. Ook ik gebruik die voor beschadigd haar en ik vind het geweldig!! Ook de conditioner en de serum. Persoonlijk vind ik het wel heerlijk ruiken maar dat is smaak natuurlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *