Tom Ford Noir Pour Femme

Tom Ford Noir Pour Femme

Tom Ford is een merk dat iedereen wel van naam kent, maar ik denk dat maar weinig echt iets van dit merk hebben gebruikt. Ik ben ook zo iemand, ik ken het merk heel goed van naam, maar zelf heb ik er nooit iets van geprobeerd. Vanaf nu is daar verandering in gekomen, want ik heb het prachtige parfum van Tom Ford in mijn bezit in de variant Noir waar ik jullie meer over ga vertellen.

Tom Ford Noir Pour Femme

Als ik aan Tom Ford denk, dan denk ik aan luxe, kwaliteit, klassiek, krachtig en sterk. Waarom weet ik niet, want ik heb nog nooit iets van dit merk gehad of geprobeerd, maar dat is wel wat het merk uitstraalt vind ik. De doos van deze luxe parfum ziet er dan ook heel klassiek maar toch ook luxe uit.

Tom Ford Noir Pour Femme

Tom Ford Noir Pour Femme vangt de fascinerende paradox van een vrouw met een sterke zelfverzekerdheid die ze gebruikt om hoofden te laten draaien en de kwetsbare romantiek die ze privé houdt.

Wellicht zegt dit al genoeg over de geur en met het klassieke beeld in je achterhoofd kom je al heel erg veel. De flacon is niet per se heel bijzonder of mooi, maar past wel heel goed bij het karakter van het merk. De stijlvolle zwarte glazen verpakking met gouden accenten maakt het wel helemaal af en compleet.

Tom Ford Noir Pour Femme

De geur opent met bergamot, mandarijn en gember, hierdoor is de geur meteen prikkelend. Het hart van de geur is iets zachter door roos, jasmijn en oranjebloesem. Daarna gaan we door naar het klassieke en vrij zware basis van vanille, amber, sandelhout en mastiekhars.

Tom Ford Noir Pour Femme

Tom Ford Noir Pour Femme is een hele zware en klassieke geur waar je zeker van moet houden. Normaal ben ik een fris en fruitig Marc Jacobs fan, dan is dit wel even heel iets anders. Ik moet dan ook eerlijk bekennen dat deze geur niet echt bij mij past. Het is zelfs zo een krachtige en sprekende geur dat ik me er te onzeker voor voel. Dit is echt zo een geur waarmee je je karakter meer kracht en power bijzet. Bij deze geur hoort dan een typische klassieke en bewuste vrouw.

Tom Ford Noir Pour Femme

Ik vind de geur lekker, maar is niet helemaal passend bij mijn karakter en voorkomen. Dit is eigenlijk net een segment te hoog voor mij waar ik me niet prettig bij voel. Maar ik kan me heel goed voorstellen dat heel veel vrouwen hier een flinke dosis zelfverzekerdheid van krijgen. Zoals ik al zei ik Tom Ford een prachtig luxe merk en daar betaal je dan ook voor. Voor deze eau de parfum van 50 ml betaal je € 99,00. Tom Ford Noir Pour Femme is te koop bij verschillende luxere parfumeriën, warenhuizen en online.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

13 reacties

 • Reply
  chucky1012
  11 januari 2016 at 16:05

  Zeer mooie flacons en het straalt luxe uit!
  Ben zo benieuwd naar de geuren.
  Zal binnenkort eens even bij een parfumerie shop naar binnen lopen om even te te testen.

 • Reply
  Manon
  11 januari 2016 at 17:10

  Gave flacon. Ben best benieuwd naar de geur

 • Reply
  eva
  11 januari 2016 at 17:13

  Wow ik vind het echt een hele mooi flacon hoor! Ben best benieuwd hoe deze ruikt!

 • Reply
  Kelly
  11 januari 2016 at 17:30

  Ik draag deze echt dagelijks! Mijn artikel komt ook snel online. Ik ben dol op Tom Ford.

 • Reply
  beautifulday4makeup
  11 januari 2016 at 17:59

  Hmmm ik denk dat hij voor mij iets te zwaar zou zijn

 • Reply
  femketje
  11 januari 2016 at 19:40

  ik ben er nu wel benieuwd naar :D binnenkort even snuffelen!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  11 januari 2016 at 22:22

  Hmm, ik denk niet dat het echt bij me zou passen, en honderd euro is echt heel veel!

 • Reply
  Natalie
  11 januari 2016 at 22:26

  Wat een mooie flacon! Ben toch wel benieuwd geworden naar de geur!

 • Reply
  Sara
  11 januari 2016 at 22:39

  Ik denk dat dit geurtje ook te zwaar voor mij zou zijn, maar ik vind de flacon wel echt ontzettend mooi. Je zou hem zo op een wandplankje in de woonkamer kunnen zetten tussen andere mooie spulletjes. <3

 • Reply
  Varenka W
  12 januari 2016 at 03:14

  Heb zelf black orchidid, ook een hele zware geur, en ken via mijn zoon de mannen versie van deze geur.
  Zo zalig zijn deze parfum’s .
  Wel heel veel geld, maar je hebt weinig nodig en ze ruiken super lang.
  De lipsticks van TF zijn ook waanzinnig mooi & fijn.

 • Reply
  Mieke | Mieksmind
  12 januari 2016 at 13:38

  Ik vind het een mooie flacon maar wel een beetje mannelijk ogen. Ik ben wel benieuwd naar de geur, tom ford heeft schijnbaar ook de prachtigste lipsticks, die wil ik zeer zeker 1 proberen.

 • Reply
  Mariska
  12 januari 2016 at 15:16

  Ik ben eigenlijk wel heel erg benieuwd geworden naar de geur omdat ik eigenlijk juist van zware geuren hou. Mooie foto’s heb je gemaakt!

 • Reply
  Deborah
  14 januari 2016 at 19:04

  Heerlijk geurtje!

 • Laat een reactie achter