Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tom Ford Black Orchid

Tom Ford Black Orchid

De geuren van Tom Ford, ik zwijmelde er bij weg. Maar toch kwam ik al snel tot de ontdekking dat het geuren zijn die niet meteen bij mij passen. Ze zijn klassiek, zwaar en stralen heel erg veel allure uit. Iets waar ik me in het dagelijkse leven niet kan vinden en het daarom niet heel passend vind deze geuren te dragen. De geuren van Tom Ford zijn ontzettend luxe en stralen ook echt iets uit, dat ruik je meteen terug aan de geur. Niet iedere vrouw zal deze geur dan ook staan.

Tom Ford Black Orchid

Ik plaats Tom Ford nog wel even een trapje hoger van Chanel en Dior op het gebied van cosmetica. Dit vind ik echt bij de top van de top horen dat ook echt klasse uitstraalt en laat ervaren. De geuren van het merk – tot zover ik het heb mogen ontdekken – zijn geen alledaagse frisse luchtjes. Het zijn zware geuren die een klassieke ondertoon hebben en ook echt uniek zijn.

Tom Ford Black Orchid

Tom Ford maakt graag gebruik van goud en zwart en dat zie je meteen terug aan de verpakking. Een klassieke en simpele gouden verpakking met een zwart vierkant met daar het merk op gedrukt en de naam van het product. Ondanks dat het er vrij simpel uitziet heb je meteen het idee dat het om een luxe en duur product gaat, dat doet het merk goed.

Tom Ford Black Orchid

De geur zit ook in een klassieke Tom Ford verpakking, een mooie zwarte geribbelde verpakking die er naar mijn idee ontzettend luxe en mooi uitziet. Dit is echt zo een flesje wat je standaard neerzet omdat het gewoon zo mooi is. De flacon heeft trouwens een inhoud van 50 ml wat de middelmaat is. Het is trouwens geen nieuwe geur, het is al een klassieke geur die vanaf 2006 op de markt is en nog steeds een groot succes.

Tom Ford Black Orchid Topnoten: Amalfi Citroen, Bergamot, Gardenia, Jasmijn, Mandarijn, Truffel, Ylang-Ylang en Zwarte Bes.
Hartnoten: Fruitige Noten, Lotus, Orchidee en Specerijen.
Basisnoten: Amber, Chocolade, Patchouli, Sandelhout, Vanille, Vetiver en Wierook.

Tom Ford Black Orchid

Ik weet niet zo goed hoe ik de geur moet omschrijven, maar misschien krijg je er met bovenstaande geurnoten een beetje een idee van. Het is een zware, warme en klassieke geur die ik nog nergens anders geroken heb. Het is een echte unieke geur die echt wat uitstraalt, iets waar ik me misschien als simpel meisje niet zo bij thuis voel. Als ik deze geur ruik dan denk ik meteen aan krachtige en statusvolle vrouwen en die link past niet echt bij mij. Wellicht begrijpen jullie mij.

Tom Ford Black Orchid Ik vind de geuren van Tom Ford lekker, maar ik kan me er gewoon niet mee identificeren. Dat heb ik met deze geur, maar dat had ik ook met de Noir geur. Ik hou van wat luchtigere en alledaagse geuren. Neemt niet weg dat ik het een prachtige flacon, geur en beleving vind. Maar voor deze beleving moet je ook betalen. De 30 ml variant kost € 70,00, de 50 ml € 100,00 en de 100 ml € 140,00 en is onder andere te koop bij de Bijenkorf en Douglas.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

11 reacties

 1. Deze ruikt echt hemels…. Waaaaaaanzinnig lekker!
  Maar je hebt absoluut gelijk, van deze geur (soort) moet je echt houden.
  Je vind het heerlijk of juist helemaal niks.
  Het is daarom ook wel oppassen met opspuiten, het kan al snel teveel zijn voor je omgeving.
  Ik hou er iig enorm van.
  De geur, de fles het hele totaal plaatje :-)

 2. Zo’n geur lijkt mij dus wel weer erg lekker, beetje zwaar :) prijs vind ik alleen best wel veel, maar dat moet je ervoor over hebben :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *