Toch niet zo geweldig?

Kennen jullie dat? Beautybloggers prijzen een product helemaal tot in de zevende hemel en ze hebben je er heilig van overtuigd dat jij dit product ook moet hebben. Je rent naar de winkel toe om ook dit geweldige product te gaan kopen! Maar thuis test je het uit maar jij vind het echt helemaal niks of je hebt echt het mwah effect. Kennen jullie dit ook?

Nou ik wel, ik koop regelmatig dingen die ik op beautyblogs heb gelezen. Zoals een aantal dingen van Queen Helene, sommige mensen beweren echt dat het geweldig is. Het is een oké masker maar voor de rest vind ik het eigenlijk niks toevoegen aan andere maskers, behalve dat hij een stukje duurder is dan maskers van Freeman. Ik wil niet zeggen dat ze slecht zijn, maar waarom iedereen daar zo laaiend over is snap ik niet.

En zo zijn er nog wel een aantal producten waar ik het mwah effect van heb terwijl anderen het helemaal geweldig vinden. Natuurlijk is iedereens smaak, huidtype enzo anders. Maar heb jij wel eens iets aangeschaft waar een beautyblogger of iets dergelijks laaiend over was, en waar jij later over dacht.. nou is dit het dan? Ik ben erg benieuwd naar jullie ondervindingen!

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reply
  anne
  22 januari 2011 at 09:19

  ja ik heb wel eens een paar producten gekocht, maar op de een of andere manier test ik zo ook ff in de winkel (makeup dan he) en dan ben ik nooit teleurgesteld.

  maar de oogschaduwbase van etos was cynthia heel entaughialst over, maar ik vind hem gewoon normaal goed zegmaar.

  leuke post!

 • Reply
  Maccia
  22 januari 2011 at 10:53

  ik schaf zelden iets aan naar aanleiding van een artikel en dan ben ik vaak er ook niet ondersteboven van, neemt niet weg dat ik veel dingen nog wel zou willen uitproberen!

 • Reply
  Mick
  22 januari 2011 at 11:30

  Ja, ik las goede reviews over de foundation van catrice, ik waagde me er niet aan, omdat ik wel dacht van ‘zo goedkoop, dat kan toch niet goed zijn?’. Ben hem uiteindelijk gaan halen en vind hem echt tegenvallen. Maar dat is natuurlijk niet heel erg aangezien ik er niet veel geld heb voor moeten uitgeven ;)!

  Ik heb het ook al wel enkele keren omgekeerd meegemaakt, dat ik echt gek ben van iets en er dan vervolgens slechte reviews over lees… Dat bewijst nog maar eens dat iedereen zijn eigen smaak en verwachtingen heeft en vaak ook een ander effect bekomt op de huid,….

 • Reply
  Silva
  22 januari 2011 at 13:07

  Ik had een handcreme gekocht die blijkbaar super was, maar ik vond het maar ok.

 • Reply
  Kim
  22 januari 2011 at 18:05

  Rosebud lipbalm vind ik persoonlijk niet helemaal geweldig. weet niet, vind het gewoon niet bijzonder. misschien smaakt en ruikt het best lekkerm maar daarmee is alles gezegd.

  • Reply
   Aranka
   22 januari 2011 at 18:46

   Mee eens! Het is fijn, maar het gaat niet boven de Vaseline ofzo

 • Reply
  Lien
  22 januari 2011 at 21:45

  Volgens mij heeft veel ook te maken met over welk product het gaat en of het wel voor iedereen even geschikt is. Ik moet bijvoorbeeld geen product gaan uitproberen dat geschikt is voor een vochtarme huid. Ook zal ik zelf nooit een product ophemelen als blijkt dat het product toch niet zo goed is als beweerd wordt.

 • Reply
  Eline
  25 januari 2011 at 09:25

  Veel beautybloggers vinden de producten van Lush geweldig, maar ik heb er eigenlijk niets mee. Ik vind de zeepjes niet zo lekker ruiken en de producten zijn ook vrij duur.

 • Laat een reactie achter