Search
Close this search box.

Tips voor kerstcadeaus onder de 10 euro

De kerstdagen staan voor de deur en daar horen natuurlijk ook cadeautjes bij. Maar niet iedereen heeft zin of geld voor dure cadeau’s. Gelukkig zijn er ook een hele hoop leuke dingen te koop voor minder geld. Ik laat jullie daarom een aantal dingen zien onder de 10 euro die je gemakkelijk kan kopen! Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

14 reacties

  1. Superleuk!! Om in jouw termen te antwoorden;-) haha nee echt alles wat je liet zien is leuk en ik word er eigenlijk zelf hebberig van☺

  2. Grappig, ik dacht meteen aan dat palette van Makeup Revolution toen ik je titel las. En toen liet je ‘m zien. :) Ik heb die klaarliggen voor m’n puberdochter! Dank voor je tips!

  3. Wat een leuke kado tips! Die geurstokjes van therme zijn idd hetlijk. Ze staan bij mij ook door heel mijn huis haha. Jammer dat wij thuis geen bad hebben want die bruisballen lijken me erg fijn om te gebruiken.

  4. Leuke cadeautips! De geurstokjes van Therme zijn inderdaad heerlijk. Ze staan bij mij in de wc, maar je kan ze net zo goed in de woonkamer zetten. De douche foam van Rituals gebruik ik ook met veel plezier!

  5. Hoi Aranka, ik kan op de computer de eneco reclame niet weg klikken waardoor je site niet te bekijken is. Misschien even naar kijken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *