Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tips voor de perfecte paasbrunch!

Tips voor de perfecte paasbrunch!

Pasen staat al weer bijna voor de deur en wat is er dan leuker dan om uitgebreid een paasbrunch te organiseren? Een eigen paasbrunch kun je heel erg makkelijk zelf op tafel zetten, het enige wat je daarvoor nodig hebt is allemaal lekkernijen, leuke aankleding en natuurlijk gezellige mensen om het mee te vieren! Begin het voorjaar goed en gebruik deze tips om volop te genieten!Tips voor de perfecte paasbrunch!

Zorg voor het eten

Het belangrijkste van de paasbrunch is natuurlijk het eten. Daar kun je voor naar de supermarkt slenteren en uren piekeren wat je gaat eten, maar het kan ook heel simpel! HelloFresh heeft namelijk de Paasbox met daarin een complete paasbrunch! Mocht je toch liever voor een gourmet gaan, kan dat ook! HelloFresh heeft dus twee boxen speciaal voor Pasen, eentje voor de brunch en eentje voor een gourmet. De boxen zijn vanaf nu tot en met maandag 10 april (23:00) te bestellen via HelloFresh. Op 15 en 16 april worden de boxen thuis geleverd, hoe makkelijk is dat?

Tips voor de perfecte paasbrunch!

En ik mocht alvast de Paasbox voor de paasbrunch testen en ik kan je zeggen, het is echt een soort cadeautje om uit te pakken. Ik kreeg de box voor twee personen toegestuurd en kreeg hem netjes op de afgesproken tijd afgeleverd thuis. Het was een flinke doos en nieuwsgierig dat ik ben, pakte ik hem meteen uit! Want ja, met een box vol lekkers maak je mij wel gelukkig!

Tips voor de perfecte paasbrunch!

HelloFresh leverde echt álles voor een complete paasbrunch, verschillende verse broodjes, vers fruit, verse zalm, kruiden, eitjes, paaseitjes, jam, melk, boter, suikerbrood en zelfs een super leuk snijplankje. Dit alles is voor twee personen en daar hebben we ruim genoeg aan!

Tips voor de perfecte paasbrunch!

Kleed de tafel aan

Een echte paasbrunch is natuurlijk niet compleet zonder een gezellig gedekte tafel. Ik ging een aantal winkels af om de juiste accessoires te vinden. Zo vond ik dit ontzettend leuke en vrolijke tafelkleed, leuk papieren serviesgoed met een leuke print en natuurlijk placemats in de vorm van paaseieren, hoe leuk wil je het hebben? Het hoeft helemaal niet duur te zijn, maar de sfeer die je creëert is meteen warm en gezellig.

Tips voor de perfecte paasbrunch!

En in het voorjaar kunnen verse bloemen natuurlijk niet ontbreken, een leuk bosje tulpen of andere bloemen fleuren ook meteen de hele boel op. Ik ben in het voorjaar echt gek op tulpen, jullie?

Tips voor de perfecte paasbrunch!

Bereid alles goed voor

Je hoeft het jezelf echt niet moeilijk te maken, maar bereid alles wel goed voor. Heb je alles in huis en hoeveel tijd kost alles? Ik dekte van te voren netjes de tafel zodat we bijna gelijk aan tafel konden. In de HelloFresh Paasbox voor de brunch zaten onder andere ingrediënten voor wentelteefjes en broodjes zalm. Omdat ik in alle rust al de tafel had gedekt, had ik alle tijd om me bezig te houden met het bereiden van de gerechtjes. Zo ontstaat er geen stress tijdens de gezellige brunch.

Tips voor de perfecte paasbrunch!

Tips voor de perfecte paasbrunch!

Tips voor de perfecte paasbrunch!

Leg het vast op beeld

Heb jij je best gedaan – net zoals ik – om alles er piekfijn uit te laten zien? Dan is het leuk om het op beeld vast te leggen. Leuk voor op Instagram of gewoon voor later om alles in alle rust nog even terug te kijken en na te genieten. Hier maak ik even snel een fotootje van de prachtig gedekte tafel voor op Instagram en voor vrienden, die moeten dit gewoon ook even zien!

Tips voor de perfecte paasbrunch!

Tips voor de perfecte paasbrunch!

Ziet alles er niet prachtig uit? Ik ben er best een beetje trots op, een beetje van mij en een beetje van HelloFresh :)!

Tips voor de perfecte paasbrunch!

Tips voor de perfecte paasbrunch!

Tips voor de perfecte paasbrunch!

Geniet

En het allerbelangrijkste is natuurlijk te genieten van al het lekkers en je gezelschap. Danny en ik hebben echt genoten van elkaar en van al het lekkere eten. De box was meer dan compleet en we hebben onze buikjes echt rond gegeten. Er zaten erg lekkere en verse ingrediënten in van hoge kwaliteit. De producten en recepten waren leuk en voor iedereen haalbaar. Ik vond het erg leuk gedaan met de broodjes zalm en wentelteefjes van suikerbrood vielen bij Danny meer dan in de smaak. De vrolijke paashaantjes hebben wij met een lekkere laag jam en boter verorbert. Ook zat er vers fruit bij, zoals aardbeien en sinaasappels, heel lekker! Volgens mij zeggen de foto’s meer dan genoeg, Danny en ik hebben echt genoten. De HelloFresh Paasbox is echt een aanrader en wij hebben helemaal geen zorgen en stress gehad bij het regelen, ideaal!

Tips voor de perfecte paasbrunch!

En ook Mila geniet op haar manier mee van de HelloFresh Box, zij is helemaal gelukkig met de boos en het knisperende papier! Wil jij nou ook zo’n leuke HelloFresh Paasbox voor de brunch of voor de gourmet? Op de site van HelloFresh kun je hem bestellen of meer informatie inwinnen over de box. De boxen zijn vanaf nu tot en met maandag 10 april (23:00) te bestellen via HelloFresh. Op 15 en 16 april worden de boxen naar eigen wens thuis geleverd. Ik kan het je alleen maar aanraden, het is super leuk zo de HelloFresh Box te ervaren en te genieten van een heerlijk Pasen!

Dit artikel bevat betaalde content

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *