Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Tip: USCandles met Yankee Candle

 photo YankeeCandle_zpsf5004e4b.png

Ik ben gek op geurkaarsen, echt stapelgek. Ik ben dan ook als een kind zo blij dat het weer slechter is en ik weer lekker op mijn kamertje zit met alle kaarsjes aan. Maar wat het allerleukste is, sinds een week is er een nieuwe winkel in Zwolle, USCandles met alleen maar Yankee Candle producten, als dat geen heaven is! Ik ging van de week kijken en kwam niet met lege handen thuis. Ik vertel jullie meer over de kaarsen en laat jullie de winkel zien!

 photo YankeeCandle2_zps73e98d89.png

Ik moet eerlijk toegeven, ik kende Yankee Candle alleen van naam, ik had nog nooit producten van dit merk gebruikt maar de reviews waren meer dan lovend en ontzettend enthousiast. Het zijn heerlijke geurkaarsen met een unieke en krachtige geur. Nu er een winkel in Zwolle was die vol stond met Yankee Candle producten kon het natuurlijk niet uitblijven, hier moest ik echt een keer kijken en shoppen!

 photo YankeeCandle15_zps77d603b3.png

USCandles is een heel lief, leuk en klein winkeltje in het centrum van Zwolle aan de Oude Vismarkt 16 vol met Yankee Candle producten. Als je het winkeltje binnenkomt komt er al een heerlijke geur op je af en je wordt ontzettend lief geholpen door het personeel.

 photo YankeeCandle9_zpsb34a9708.png

 photo YankeeCandle8_zpsf35ac17a.png

Als ik het goed heb, hebben ze het gehele assortiment van Yankee Candle in alle soorten en maten, echt een walhalla van geurkaarsen! Er is zoveel keuze en het ziet er allemaal zo leuk uit!

 photo YankeeCandle10_zpsf51022c7.png

Check deze romantische Wedding Day producten. Leuke herinnering aan de dag van de bruiloft als je deze geur daar echt voor gaat gebruiken.

 photo YankeeCandle14_zpsa9857aeb.png

Kersthouders voor de smeltblokjes en kaarsen, zo super leuk!

 photo YankeeCandle12_zpse3d25ad3.png

Nog meer kaarsen en kerst natuurlijk!

 photo YankeeCandle11_zps5ba3024f.png

En wat ik dus niet wist is dat Yankee Candle ook strakkere verpakkingen heeft, deze zijn zoveel mooier dan de andere verpakkingen – vind ik dan – dus deze heb ik lekker meegenomen!

 photo YankeeCandle13_zps2af54783.png

En ze hebben ook geurstokjes! Daar ga ik binnenkort voor terug, zeker als ik straks de woning heb, dan zal je overal in huis vinden! Fijn vind ik ook dat Yankee Candle helemaal niet zo heel duur is. Het is denk ik net zo duur als Rituals maar dan met veel meer branduren.

 photo YankeeCandle1_zps3ae657c8.png

Met deze producten kwam ik thuis, Pink Sands, Soft Blanket en Wakiki Melon als klein kaarsje. De kaarsen in het glas kosten € 15,95 per stuk en hebben 45 branduren. Ze hebben echt een hele luxe deksel die stevig en goed sluit door een plastic sluiting, goed over nagedacht!

 photo YankeeCandle4_zps0f8d579a.png

Waikiki Melon kreeg ik gratis bij mijn aankoopjes als openingsaanbieding. Ik vond de geur zo lekker maar wel heel erg heftig voor een grote kaars, dus een kleintje kwam me goed uit. Het ruikt echt mierzoet naar meloen, echt heel erg lekker!

 photo YankeeCandle5_zpsf64efb0c.png

Jullie weten vast wel dat ik gek ben op frisse geuren zoals katoen, frisse was en dat soort geuren. Daarom kon ik Soft Blanket ook echt niet laten staan, deze ruikt echt naar fris beddengoed, zo lekker en subtiel!

 photo YankeeCandle6_zpsd6057cd0.png

Ook nam ik Pink Sands mee naar huis dat is een mix van frisse citrus, zoete bloesems en kruidige vanille, echt heel erg lekker. Elke keer als ik hem ruik komt het me ergens bekend van voor maar ik ben er nog steeds niet achter wat het is. Dus als jullie het weten, dan hoor ik het graag!

 photo YankeeCandle3_zpsdb75c921.png

Informatie op de achterkant van de kaars. Aangeraden wordt trouwens eerst de hele kaars op te branden aan de bovenkant, anders ontstaat er een kuil en brand de helft van je kaars niet op en dat zal natuurlijk zonde zijn.

 photo YankeeCandle7_zps630d9557.png

Voor alle informatie over de kaarsen, geuren en branduren kun je naar de website van USCandles en natuurlijk naar de winkel om zelf alles te ruiken! Ik ben er in ieder geval heel erg blij mee en ik denk dat ik heel vaak een bezoekje ga brengen aan deze winkel! Welke Yankee Candle geuren zijn jouw favoriet? Ik ben benieuwd want ik ben nog nieuw dus wil alle lekkere geuren weten!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

49 reacties

 1. Alleen hier om zou ik al wee snel naar Zwolle moeten. Ik ben echt gek op geurkaarsen en ben heel benieuwd hoe deze ruiken. Ik heb er nog nooit eentje van Yankee Candle gehad en ik vind dat daar super snel verandering in moet komen. xxx Lucinda

 2. Ik was van het weekend ook in die winkel! Hij is echt ontzettend mooi en echt een walhalla voor kaarsenliefhebbers zoals ik! Ik heb o.a. ook Soft Blanket meegenomen, wat een onwijs heerlijke geur is dat, ik ben er helemaal verliefd op!

 3. Ik zag al een foto voorbijkomen op Instagram. Wat leuk dat je er ook een artikel over hebt geschreven! Oeh, wat zal het lekker ruiken in de winkel ;-) Volgens mij heb je heerlijke geurende kaarsen gekocht. Je hebt prachtige foto’s gemaakt.

 4. Yankee Candle zijn heerlijk geurkaarsen! Mijn all-time-favoriet is sparkling cinnamon. Nou moet ik toegeven dat Berrylicious (een nieuwe geur) ook ontzettend lekker is! Ok en midnight yasmine is ook goddelijk… oke misschien zijn er toch meer favorieten ;) En, dat vaak terug gaan gevoel ken ik haha. De kaarsen zijn zeer verslavend!

 5. Heerlijke geuren heb je gekozen Aranka! Ik vind beide geuren ook erg lekker en iets in pink sands doet me aan J’adore van Dior denken, maar misschien ligt dat aan mij haha!

 6. Wat een mooie foto’s! En wat een mooie blog!.. We zijn supertrots op de winkel en zien je hopelijk gauw weer terug! ;-) groetjes

 7. Oh heerlijk! Dat er maar snel veeeeeeel meer winkels komen en hopelijk in de buurt van eindhoven of den bosch dat zou helemaal super zijn. Mij scent chips zijn alweer op en de pot ook helaas :(

 8. Ik ben echt een gigantische Yankee Candle fan! Heb momenteel een wax melt met Sicilian Lemon branden, ruikt ZO lekker!

 9. Wat leuk dat er eens een winkel hier in de buurt opengaat ipv aan de andere kant van NL! Ben erg benieuwd! Als ik weer eens in Zwolle moet zijn…

 10. Als je zo gek bent van geurkaarsen, kan je de kaarsen van My Flame ook proberen. Zij hebben ook heerlijke geuren. Mysterious Gold Rush is mijn favoriet :-). En ze zien er ook echt super leuk uit!

 11. Zó fijn dat ze nu een filiaal geopend hebben! Ik kom nooit echt in Zwolle, maar wel vaak in de buurt, dus misschien dat ik hier dan toch eens een tussenstop voor maak (of laat maken eigenlijk door mijn ouders, haha) :)

 12. Superleuke kaarsen! Ik heb er ook enkele en hou er echt van! Wat bedoel je trouwens precies met ‘Aangeraden wordt trouwens eerst de hele kaars op te branden aan de bovenkant’? Hoe doe je dat dan precies?

 13. Yankee Candle heeft heerlijke geuren! Ik koop zelf altijd de tarts! Margherita time is mijn favoriet op het moment, zo lekker!
  Ik wist niet dat ze ook geurstokjes hebben, daar ben ik nog wel benieuwd naar!

 14. Heerlijke kaarsen! zojuist weer een bestelling geplaatst. Ik bestel vaak eerst de wax tarts en als die bevallen dan koop ik een grote.
  Ik vind Pink sands wat weg hebben van die bruine vaseline spray and go…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *