Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tip: Summer Night Shopping Citymall Almere

Tip: Summer Night Shopping Citymall Almere

Ik ben gek op shoppen en doe dat dan ook heel erg graag. Zwolle is zelf een leuke stad, maar om echt te shoppen zoek ik toch graag een andere stad op. Naast Amsterdam shop ik ook heel erg graag in Citymall Almere, het winkelcentrum in Almere Stad, vooral omdat het goed bereikbaar is – je loopt meteen vanaf de trein het centrum in – en een heel groot aanbod heeft. Op donderdag 23 juni, is winkelcentrum Citymall Almere extra lang geopend vanwege Summer Night Shopping. Er kan tot 22.00 uur gewinkeld worden en het winkelcentrum is die dag omgetoverd tot een Beauty-event met ook ontzettend veel mode en Fred van Leer!

Almere is een ontzettend leuke stad met een bruisend winkelcentrum dat heel gemakkelijk te bereiken is. Ik ga vaak even shoppen in Citymall Almere als ik met de trein naar de randstad moet. Ik spring uit de trein en loop meteen het centrum in waardoor je niet nog een stuk moet lopen of met het OV hoeft te reizen. Maar ook met de auto ben je er zo. Er zijn veel parkeerplekken die ook nog eens ruim opgezet zijn. En wat ik zelf ook heel erg leuk vind is dat er alle grote ketens zijn maar ook heel veel leuke boetiekjes en restaurantjes om lekker te eten.

Tip: Summer Night Shopping Citymall Almere

Als beauty en fashion liefhebber kun je echt perfect terecht in Citymall Almere, daarom winkel ik er ook zo graag! Ze hebben er de grote ketens zoals MANGO, een extra grote ZARA, Pandora, H&M, Primark en ga zo maar door. Maar wil je liever iets unieks, dan zijn er ook nog genoeg leuke kleine boetiekjes om even lekker te snuffelen. Ook als beautyliefhebber kun je hier je hart ophalen er is een grote Spa van Aveda, Rituals, Douglas, ICI PARIS XL, een hele grote Kruidvat (met grote Essence en Catrice schappen en MUA!) en nog veel meer.

Tip: Summer Night Shopping Citymall Almere

Summer Night Shopping in Citymall Almere

Op 23 juni organiseert de stad iets heel leuks, je kan dan namelijk de hele dag shoppen tot in de late uurtjes want de winkels zijn tot maar liefst 22.00 uur geopend. Zo kun je dus ook nog even na je lange werk- of schooldag langskomen om even lekker te shoppen voor de zomer. Er zijn naast het shoppen van allerlei leuke activiteiten te doen in Citymall Almere. Fred van Leer komt stylingadvies geven, er zijn beauty en fashion bootcamps, make-up tutorials en workshops, je kan met een lekkere hunk op de foto, door het winkelcentrum rijdt een fashion show en de diverse winkels en restaurants hebben leuke aanbiedingen en proeverijen. En voor de heren is er een speciale Barbershop aanwezig. Kortom; een onmisbaar event voor liefhebbers van shoppen, fashion en beauty.

Tip: Summer Night Shopping Citymall Almere

Heb je nog een plekje vrij in de agenda op donderdag 23 juni? Dan kan ik je zeker aanraden even een bezoekje te brengen aan de Summer Night Shopping in Citymall Almere. Vanwege het event, maar ook vanwege het winkelcentrum zelf. Ik kan er altijd erg goed slagen en vind het aanbod lekker groot en divers. Wil je meer informatie over het event of komende evenementen in Citymall Almere? Volg dan hun social media kanalen zoals hun Instagram account of natuurlijk de website.

Shoppen jullie wel eens bij de Citymall Almere en lijkt jullie het event Summer Night Shopping Citymall Almere wat? Ik zou zeker eens een bezoekje brengen aan Almere als ik jullie was. Het is echt de moeite om onderweg even de trein uit te stappen of er heen te gaan.

 

Dit is een gesponsord artikel

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

  1. Ik vind Almere met afstand de lelijkste stad. Te kil, te zielloos, altijd wind en gewoon vies. Geef mij maar Maastricht of Den Bosch.

  2. Leuke tip zeg, maar helaas te ver weg aangezien ik in Zeeland woon.
    Maar mocht ik eens in de buurt zijn dan is dit wel een leuk idee om te onthouden.

  3. Heyy Aeanka,
    Super leuk dat het over mijn stad gaat. Je hebt helemaal gelijk je kan er heel veel vinden. Jammer dat ik er te laat achter ben gekomen over de Summer Night Shopping

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *