Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Tip: Søstrene Grene Zwolle

Tip: Søstrene Grene Zwolle

Mijn hart maakte een klein sprongetje een paar weken geleden toen ik zag dat Søstrene Grene naar Zwolle kwam. Dit is echt een super toffe winkel met heel veel leuke woonaccessoires en hebbedingetjes. Van de week was het zo ver, de deuren waren geopend, natuurlijk moest ik even een kijkje nemen! En ik weet het nu al, elke keer als ik in de stad ben moet ik even naar binnen.

Tip: Søstrene Grene Zwolle

Het filiaal in Zwolle vind je aan de Melkmarkt, in het oude pand van de Halfords. Het is een schattig winkeltje dat niet al te groot is, maar wel groot genoeg om even zoet te zijn. Een Søstrene Grene zat ook al een tijdje in Groningen, maar dat filiaal is wel iets groter.

Tip: Søstrene Grene Zwolle

Die plaids zijn echt prachtig en van goede kwaliteit!

Tip: Søstrene Grene Zwolle

Tip: Søstrene Grene Zwolle

Dat windlicht links vind ik echt ontzettend mooi!

Tip: Søstrene Grene Zwolle

Je komt de winkel binnen en overal zie je meteen de leukste woonaccessoires. Het is goed betaalbaar en heeft op het eerste gezicht een goede kwaliteit. Het zijn geen Action of Xenos prijzen, maar iets hoger. En stiekem vind ik de producten ook veel leuker en mooier.

Tip: Søstrene Grene Zwolle

Heel veel kaarsen en servetten!

Tip: Søstrene Grene Zwolle

Hier moest ik me echt inhouden, ik zag zoveel leuke dingen voor mijn food fotografie. Vooral het bord met de stippen vond ik geweldig.

Tip: Søstrene Grene Zwolle

Knutselspelletjes!

Tip: Søstrene Grene Zwolle

Beautyafdeling.

Tip: Søstrene Grene Zwolle

Nog meer knutselspulletjes.

Tip: Søstrene Grene Zwolle

Deze manden en vazen, geweldig! Ik ben nog opzoek naar mooi katoentakken. Als ik die eindelijk eens een keer heb gevonden schaf ik ook een vaas aan.

Tip: Søstrene Grene Zwolle Tip: Søstrene Grene Zwolle

Keukenaccessoires!

Tip: Søstrene Grene Zwolle

En nog allerlei lekkers! Ik ben echt ontzettend blij dat er een Søstrene Grene in Zwolle zit. Goed nieuws, want binnenkort openen ze ook een filiaal in Den Haag en Amsterdam. In Groningen zat er natuurlijk al een tijdje een filiaal. Wat vinden jullie van de keten Søstrene Grene? Ik ben fan!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

26 reacties

  1. Wat een superleuke winkel! Helaas is Zwolle nog niet dicht bij bij in de buurt, dus ik moet wachten totdat er een in Den Haag zit. Ik wil er al zo lang een keertje heen! :)

  2. Oooh, dat ziet er echt heel leuk uit allemaal. Ik ben nog nooit bij deze winkel geweest maar weet zeker dat ik er even wil rondkijken als ik de volgende keer weer in Zwolle ben :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *