Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tip: Series om samen met een man te kijken

Tip: Series om samen met een man te kijken

Eerlijk is eerlijk, TV kijken is wel een beetje geweest. Hoe vaak ik zap, 9 van de 10 keer kom ik iets boeiends tegen. Gelukkig hebben we een Netflix abonnement en sinds dien is er altijd wel iets te kijken. Danny en ik hebben het serie kijken ontdekt en hebben samen al heel wat serie’s versleten, want hoe leuk is het om samen ’s avonds lui op een bank een goede serie te kijken. In dit artikel geef ik jullie tips over serie’s die je goed met je mannelijke wederhelft kan bekijken.

Tip: Series om samen met een man te kijken

Breaking Bad

“Walter White is scheikundeleraar. Op het moment dat zijn vrouw zwanger is van hun tweede kind, stort Walters wereld in. De dokter heeft namelijk vastgesteld dat hij terminaal ziek is. Walter heeft longkanker en lijkt niet lang meer te zullen leven. Om er voor te zorgen dat zijn gezin na zijn dood niet in een financiële crisis belandt, besluit Walter over te schakelen op een leven als misdadiger. Met de hulp van Jesse Pinkman, een uitgevallen leerling die in zijn klas heeft gezeten, maakt en verkoopt hij de drug crystal meth.”

Ik denk dat Danny en ik dit de beste serie vonden om naar te kijken. Het is echt tot het einde spannend en gewoon ontzettend goed in elkaar gezet. Ook voor vrouwen is het goed om naar te kijken, ik zat echt elke keer op het puntje van de bank. Daarna besloten we ook Better Call Saul te kijken de pre-call, maar dat vonden we helemaal niets.

Tip: Series om samen met een man te kijken

Homeland

“Nadat Carrie Mathison in Irak een illegale operatie heeft uitgevoerd wordt ze geschorst en overgeplaatst naar de afdeling Contraterrorisme van de CIA in Langley, Virginia. Tijdens die illegale operatie in Irak, werd ze gewaarschuwd door een informant dat een Amerikaanse krijgsgevangene was overgelopen naar Al-Qaida. Als ze op een dag voor een spoedzitting naar Langley wordt geroepen, krijgt ze de informatie dat Nicholas Brody, een Amerikaanse Sergeant Marinier, is gered tijdens een Delta Force Operatie in een gebouw van Abu Nazir. Carrie gelooft heilig dat Nicholas de krijgsgevangene is waar haar informant haar voor gewaarschuwd heeft. De Amerikaanse overheid en de CIA zien de marinier echter als een oorlogsheld. Carrie realiseert zich dat het een vrijwel onmogelijke taak is om haar superieuren te overtuigen.”

Op aanraden van vrienden ben ik dit gaan kijken én wat een serie is dit zeg. Soms moet ik even wegkijken bij sommige details, maar dit is echt een keigoede serie die hard gespeeld wordt. Ik kan gewoon niet stoppen met kijken. Ik ben nu bij seizoen 2 en moet mezelf er gewoon van weerhouden niet de hele dag op de bank te zitten en Homeland te kijken, dat zegt wel iets toch?

Tip: Series om samen met een man te kijken

House Of Cards

“Het geslepen en genadeloze congreslid Francis Underwood en zijn vrouw Claire wijken nergens voor terug om alles te bemachtigen. Dit verdorven politieke drama dringt diep door in de duistere wereld van hebzucht, seks en corruptie in het hedendaagse Washington.”

We vlogen door seizoen 1 en 2 heen omdat we het ontzettend spannend vonden. Maar ik moet eerlijk zeggen, we hebben meer moeite met seizoen 3 en vergeten steeds verder te kijken. Goed dat ik nu dit artikel schrijf, binnenkort weer verder kijken dus! Maar seizoen 1 en 2 vonden we echt heel erg goed!

Tip: Series om samen met een man te kijken

Dexter

“Dexter volgt het leven van de forensisch onderzoeker Dexter Morgan (gespeeld door Michael C. Hall), werkzaam als bloedspatpatroononderzoeker bij de politie in Miami op de afdeling moordzaken. Dexter is daarnaast een seriemoordenaar. Om deze afwijking toch enigszins in goede banen te leiden, heeft hij van zijn adoptievader Harry geleerd om enkel degenen te vermoorden die het “verdienen”: andere moordenaars die hun straf ontlopen zijn. Dexter is voortdurend op zoek naar de balans tussen zijn drang en het leiden van een normaal leven, zijn adoptievader leerde hem namelijk als eerste regel om nooit gepakt te worden.”

Dit is de eerste serie die we samen via Netflix keken en ook zo uit hadden, ja alle seizoenen. Het is gewoon een hele goede, spannende en ook grappige serie. Elke keer keken we aflevering na aflevering omdat we wilde weten hoe het verder ging. Ik zeg, zeker het kijken waard.

Tip: Series om samen met een man te kijken

Orphan Black

“De serie draait om Sarah Manning, een zogenaamde con artist, die getuige is van de zelfmoord van haar dubbelganger Beth Childs. Manning neemt vervolgens Childs’ identiteit over en duikt zo dieper het leven in van haar kloon. Uiteindelijk blijkt dat ze meerdere ‘zussen’ heeft, verspreid over Noord-Amerika en Europa en dat er een plan is om hen te vermoorden. De serie snijdt de thema’s ‘moraal’ en ‘ethiek’ van menselijk klonen aan en het effect op persoonlijke identiteit.”

Deze serie hebben we niet samen gekeken maar wel beiden gekeken. Danny keek hem eerst en het leek mij maar niets. Tot dat ik ziek thuis lag en het maar een kans gaf. Je raadt het al, alle afleveringen in een week gezien. Ook het nieuwe seizoen is weer ontzettend goed! Zeker een aanrader om te kijken, ook voor mannen. Het is en blijft spannend. Kan niet wachten op het laatste seizoen.

Tip: Series om samen met een man te kijken

Orange Is The New Black

“Piper Chapman wordt veroordeeld tot 15 maanden gevangenis voor het transporteren van drugsgeld voor Alex Vause, een internationale drugssmokkelaar en voormalig geliefde. Piper Chapman verruilt haar comfortabele New York-leventje in voor een oranje overall. In de vrouwengevangenis vindt ze onverhoopt strijd en kameraadschap binnen een opmerkelijke groep gevangenen.”

Dit is de eerste serie die ik keek met Danny (voordat we Netflix hadden) en vond het helemaal geweldig. Het zit vol humor en het is gewoon erg vermakelijk om naar te kijken. Maar ik moet eerlijk toegeven, de eerste twee seizoenen vond ik het best, dat was spannend en zat een goede verhaallijn in, vanaf seizoen 3 vind ik het persoonlijk wat saaier en minder boeiend worden.

Tip: Series om samen met een man te kijken

The Blacklist

‘Raymond “Red” Reddington is Amerika’s meest gezochte crimineel. Deze ex-overheidsmedewerker heeft 20 jaar geleden besloten om de andere kant te bewandelen en in die 2 decennia is hij uitgegroeid tot de ‘Concierge of Crime’, een handelaar die alles en iedereen met elkaar verbindt, maar zelf altijd buiten schot blijft. Op een dag heeft hij er echter genoeg van. Hij heeft in die 20 jaar een lijst samengesteld van criminelen die veel gevaarlijker zijn dan iedereen ook maar denkt. Deze criminelen zijn onvindbaar voor FBI en CIA, omdat niemand ze kent behalve Red. Hij besluit zich zelf aan te geven bij de FBI en wordt dan naar het “Postkantoor” gebracht, een black-site waar de FBI een geheim taskforce heeft gevestigd. Hij wordt ingesloten en Harold Cooper, adjunct-directeur van de FBI en hoofd van Black-site, probeert hem te ondervragen, maar Red wil alleen maar samenwerken met Elizabeth “Liz” Keen, een jonge en pas afgestudeerde profiler van de FBI.”

Dit is echt mijn favoriete serie ooit, alleen ik heb hem niet samen met Danny gekeken, maar ik weet dat veel mannen deze serie ook kijken. Ik vind leef helemaal mee met de personages, ken iedereen en alles uit mijn hoofd en vind het gewoon ontzettend spannend. Oja en ik heb een crush op Tom.

Wat mij betreft zijn dit echte series om samen te kijken met een man. Natuurlijk heb ik nog lang niet alles gezien dus er zijn zeker tips welkom voor andere series die Danny en ik samen kunnen kijken, we houden ons aanbevolen! Wat is jouw favoriete serie om samen met een man te kijken?

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

17 reacties

  1. Suits is ook wel een goede! Gelukkig heb ik zo’n beetje al de series hierboven lekker in m’n eentje kunnen kijken haha, nergens van afhankelijk :D .

  2. Leuk lijstje! Mijn vriend en ik kijken altijd The Walking Dead samen, helaas gaan ze in Oktober verder. Duurt lang haha!

  3. Alle series die ik kijk kijk ik samen met mijn vriend, we hebben heel erg dezelfde smaak gelukkig. We kijken dan wel vooral horror series dus misschien niet echt aanraders voor jullie haha. Als andere aanrader zou ik Game of thrones adviseren, maar ik denk dat je die vast al wel kende..

  4. Op dit moment kijken mijn vriend en ik samen Prison Break. We zijn een paar weken terug bij seizoen 1 begonnen en kijken in het weekend zo een aantal afleveringen na elkaar.

  5. Leuk en goed lijstje zeg! Alleen dexter en orphan black hebben wij (nog) niet gekeken, de rest van je lijstje wel haha! Nog een tipje, White collar is ook echt leuk om te kijken, mijn vriend en ik vonden t ook erg leuk!

  6. Wij hebben Bron/Broen samen gekeken een paar jaar geleden en zijn nu bezig aan New Girl. Dat had ik zelf al eens gezien en mijn vriend vindt het ook leuk. Andere aanraders: Criminal Minds, The Big Bang Theory, NCIS:LA.

  7. Sons of Anarchy moet je echt gezien hebben! Echt een hele grote aanrader!! Ik dacht eerst toen m’n man hier mee kwam, bleeh motor serie blabla, maar oohh wat is die serie verslavend goed! Er staan volgens mij 5 seizoenen op netflix en seizoen 6 & 7 heb ik via marktplaats gekocht.

    Verder hebben we samen Homeland en het eerste seizoen van The Blacklist gekeken, daarna was ik te nieuwsgierig om telkens op hem te wachten met kijken ?

  8. Mijn vriend en ik hebben nu alle seizoenen van Homeland gezien en vonden het ook een goede serie! We zijn nu van plan House Of Cards te gaan kijken :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *