Tip: Oogschaduwkwasten van eBay

 photo ebay7_zps2d7b7311.png

Ik keek een hele tijd geleden weer eens op eBay en daar kwam ik deze leuke oogschaduwkwasten tegen voor niet al te veel geld. In totaal was ik denk ik voor deze vier oogschaduwkwasten inclusief verzendkosten 5 euro kwijt. Ik zag ze ook voorbij komen op een Amerikaanse blog en die was enthousiast! Voor dat geld besloot ik ze dus ook te kopen!

 photo ebay2_zps6d8b6af1.png

Ik kocht de kwasten voor $ 4,80 en betaalde $ 0,99 verzendkosten wat neerkomt op € 4,25. Ik kocht ze bij deze verkoper die nog veel meer soorten kwasten in haar assortiment heeft zitten. Daar heb ik geen ervaring mee, maar misschien vind je het leuk die er ook bij te bestellen en te testen, want voor het geld hoef je het niet te laten.

 photo ebay_zps314d8f95.png

Waarom besloot ik deze kwasten te kopen, want ik heb al zoveel oogschaduw kwasten. Ja, dat klopt maar deze hebben een andere vorm dan de kwasten die ik al in mijn bezit heb. Deze hebben een platte bovenkant, zijn puntig of zijn dik en lopen schuin af. Altijd handig om te hebben in je make-up kwasten collectie niet?

De kwasten zijn gemaakt van synthetisch haar, maar zijn ontzettend zacht als je ze aanvoelt. Dit vind ik zelf geen probleem. Wel merk ik dat deze kwasten het product iets minder goed oppakken dan een kwast van dierlijk haar.

 photo ebay4_zps406fd67b.png

De kwast heb ik gebruikt om de oogschaduw in de crease aan te brengen en dat gaat perfect. Even de kwast aftikken en je gaat heel precies te werk. Ook in de hoekjes is het makkelijk aan te brengen door de scherpe punt. De kwast is lekker zacht en voelt comfortabel aan als je de oogschaduw op je ooglid aanbrengt.

 photo ebay5_zpsd722fdec.png

Deze schuin afgesneden oogschaduwkwast is iets wat sinds kort mijn hart heeft gestolen om highlighter mee aan te brengen onder mijn wenkbrauwen. Ik had er sinds kort eentje van ELF, maar die is wat slap en aan de dunne kant waardoor het niet echt gemakkelijk aanbrengt en blend met de andere kleur oogschaduw. Deze is dikker en steviger en werkt daarom een stuk fijner.

 photo ebay3_zpsc3201566.png

Een mini buffer kwast lijkt dit wel en dat is het eigenlijk ook. Je kan er oogschaduw of glitters deppend mee aanbrengen op het ooglid. Ook handig trouwens, je kan deze kwast ook gebruiken om deppend concealer aan te brengen op de plekken waar jij dat wilt. De kwast is dus multifunctioneel!

 photo ebay6_zps7037b78c.png

En dan hebben we nog de gewone oogschaduwkwast! Deze vind ik erg fijn en zacht in gebruik en blend de oogschaduw eigenlijk al meteen heel erg mooi uit. Hij is bijna zo dik en fluffy als een blendingkwast waardoor je hem daar eigenlijk ook perfect zou kunnen gebruiken. Ook met deze kwast kan je dus meerdere kanten op, het is maar net wat jij fijn vindt.

 photo ebay1_zps27fbac37.png

Ik ben onder de indruk van de kwasten en vind het zeker een goede aanvulling aan mijn kwasten collectie. Voor het geld hoef je het niet te laten want voor € 4,25 heb je ze al! Wel duurde het bijna 2 maand voordat ik ze in huis had maar dat kwam door een foutje dat ze eerst naar Amerika waren gestuurd in plaats van Europa. Maar ik heb ze gelukkig! Ik kocht ze op eBay bij de onmyway2013 verkoper. Hier vind je meteen de link naar de producten.

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

26 reacties

 • Reply
  lifebeautystyle
  9 januari 2014 at 06:17

  Ziet er mooi uit en fijn dat ze ook echt goed werken! Goede tip!

 • Reply
  Lotte
  9 januari 2014 at 06:37

  Ah, ik was al benieuwd naar deze kwasten! Ik kwam ze ook al tegen op Ebay. Misschien ga ik ze ook wel bestellen na je review te hebben gelezen, klinkt namelijk best goed!

 • Reply
  martinaa89
  9 januari 2014 at 06:45

  Fijne tip! Ik ben nog op zoek naar een paar fijne oogschaduw kwasten

 • Reply
  Fashion meets Beauty
  9 januari 2014 at 06:49

  Wat een koopje! Ik vind de kwasten er ook erg mooi uitzien!

 • Reply
  pamela
  9 januari 2014 at 06:50

  ze zien er echt fantastisch en zacht uit!!!

 • Reply
  Ashleey
  9 januari 2014 at 06:50

  Wat een super fijne tip! :D Heel fijn en ze zien er ook heel mooi uit!

 • Reply
  MySimplySpecial
  9 januari 2014 at 07:40

  Ze zien er goed uit en de prijs is echt heel erg laag!

 • Reply
  Beautydagboek
  9 januari 2014 at 07:52

  Grappig, ze lijken precies op de kwasten van Sigma! Die heb ik zelf ook, maar zijn een stuk duurder ;) Fijn zo’n budgetvangst!

 • Reply
  femketje
  9 januari 2014 at 07:57

  2 maanden is wel erg lang! meestal krijg ik mijn ebay goodies met maximaal 3 weken binnen :O de kwasten zelf zien er goed uit!

 • Reply
  Dionne Knooren
  9 januari 2014 at 07:59

  Ze zien er mooi uit!

 • Reply
  Kimberly
  9 januari 2014 at 08:34

  Ze zien er echt goed uit zeg, alleen jammer dat het versturen zo lang duurde! Ik ben benieuwd naar die mini buffer kwast, die wil ik!

 • Reply
  Sofie
  9 januari 2014 at 09:54

  Klinkt goed! Bedankt voor de tip :)

 • Reply
  Hanna
  9 januari 2014 at 10:32

  Dank voor de tip! Ziet er goed uit, lekker zacht ook!

 • Reply
  Beau
  9 januari 2014 at 11:00

  Ze zien er goed uit!

 • Reply
  Marissa
  9 januari 2014 at 11:20

  Ik had ze inderdaad ook al gezien op Ebay en ik wilde ze ook bestellen, maar ik bedacht me omdat ik al zoveel kwasten heb. Misschien toch maar doen!

 • Reply
  chucky1012
  9 januari 2014 at 12:56

  Ziet er heel goed uit ;-)

 • Reply
  naomicedella
  9 januari 2014 at 14:26

  Ze klinken heel erg goed, en wat een fijne prijs ook! Bedankt voor de tip, ik ga zeker even kijken!

 • Reply
  Lys
  9 januari 2014 at 14:39

  Mooie kwasten!

 • Reply
  Anouk
  9 januari 2014 at 14:57

  Zien er goed uit en voor dat prijsje wauw!

 • Reply
  Miranda
  9 januari 2014 at 14:57

  Oh wat zien ze er goed uit zeg. En dat voor zo’n mooie prijs.

 • Reply
  Monique
  9 januari 2014 at 15:44

  De mini buffer kwast is echt cute!

 • Reply
  Kelly
  9 januari 2014 at 19:58

  De kwasten zien er voor zo’n prijsje prima uit! Ik heb ook een paar goedkope ebay kwasten waar ik erg tevreden over ben.

 • Reply
  Melissa Charlotte
  9 januari 2014 at 21:10

  Ziet er goed uit voor zo’n prijsje.

 • Reply
  iscreambeauty
  9 januari 2014 at 21:58

  Bedankt voor de tip. Ze zien er prima uit!

 • Reply
  marije
  9 januari 2014 at 22:59

  Ik heb ze besteld, ben benieuwd hoe lang het gaat duren :-)

 • Reply
  Mandy
  10 januari 2014 at 13:27

  Lijken me erg fijn!

 • Laat een reactie achter