Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tip: Miomare (Lidl) Make-up Spiegel

Tip: Miomare (Lidl) Make-up Spiegel

Elke ochtend doe ik trouw mijn make-up aan mijn bureau waar ik ook al mijn make-up heb liggen. Dit doe ik met behulp van een heel klein spiegeltje dat ik ooit een keer bij de Aldi heb gekocht, echt jaren geleden. Ik irriteerde me er eigenlijk wel aan, maar zag nooit de behoefte om een nieuwe of betere te kopen. Van de week dook ik de Lidl in omdat ze een foundation apparaat hadden wat ik graag wilde testen. En ineens kwam ik ook prachtige make-up spiegels tegen voor weinig geld!

Tip: Miomare (Lidl) Make-up Spiegel

Je raadt het dus al, die make-up spiegel ging met mij mee naar huis. Ze hebben trouwens nu allemaal super handige tools voor in de badkamer. Want naast deze spiegel kocht ik ook nog een mooie wattenschijfjes- en wattenstaafjeshouder. En natuurlijk het foundation apparaatje waar jullie binnenkort meer van gaan zien.

Tip: Miomare (Lidl) Make-up Spiegel

Ik kocht de spiegel voor € 14,99 wat ik niet heel erg veel geld vind. Ik heb wel eens vaker naar goede spiegels gekeken en schrok toen echt van de prijzen. Dit is trouwens niet alleen een spiegel, er zit ook nog eens een handige daglichtlamp in om alles beter te zien!

Tip: Miomare (Lidl) Make-up Spiegel

Op de doos vind je nog wat meer informatie over de spiegel met dus een verlichte rand. De spiegel zelf heeft twee kanten met een normale spiegel en een spiegel die 5 keer vergroot. De spiegel kun je 360 graden draaien en de voet blijft stevig staan omdat er anti-slip onder zit. De spiegel werkt op 4 AAA batterijen die er ook bijgeleverd worden, netjes!

Tip: Miomare (Lidl) Make-up Spiegel

Eenmaal de spiegel uit de verpakking te hebben gehaald blijft er een prachtige en elegante spiegel over die op elke kaptafel of badkamer goed zal staan. Hij is gemaakt van stevig metaal en voelt stevig aan. De rand van de verlichting is ook mooi verwerkt vind ik.

Tip: Miomare (Lidl) Make-up Spiegel

De hele spiegel is denk ik zo groot als mijn onderarm en heeft een stevig frama. Op deze foto staat het licht uit.

Tip: Miomare (Lidl) Make-up Spiegel

En op deze foto staat het licht aan. Er zitten ledjes aan de binnenkant van de spiegel die het daglicht nabootsen wat heel goed werkt. Op de foto kun je natuurlijk niet duidelijk zien hoeveel licht hij geeft, maar in het echt is het echt genoeg en vind ik het super handig!

Tip: Miomare (Lidl) Make-up Spiegel

Je kunt de batterijen heel makkelijk vervangen door de ring een stukje te draaien waardoor je de spiegel er af kan halen. Er gaan vier kleine AAA batterijen in die meegeleverd worden. Mochten ze op gaan kun je ze natuurlijk zelf vervangen.

Tip: Miomare (Lidl) Make-up Spiegel

Op de rand van de spiegel vind je een makkelijke aan- en uit knop die de spiegel van licht voorziet. Zo hoeft hij niet altijd aan de staan wanneer je hem niet nodig hebt. Omdat de lampjes van LED zijn geloof ik dat je niet vaak van batterijen hoeft te wisselen.

Tip: Miomare (Lidl) Make-up Spiegel

Ik moet toegeven dat ik super blij ben met deze aankoop! Het is een super duidelijke en heldere spiegel met een normale kant en een kant die 5 keer vergroot. Handig om bijvoorbeeld je wenkbrauwen mee te epileren of een ander precies klusje. De lichtrand vind ik echt ideaal omdat je alles dan nog beter ziet. En straks in de winter heb je gewoon altijd goed licht, ook als het nog donker buiten is!

Tip: Miomare (Lidl) Make-up Spiegel

De Miomare Make-Up spiegel is nu te koop bij de Lidl voor € 14,99 maar met een beperkte oplage. Wil je dus nog zo een mooie en handige scoren, dan zou ik niet te lang wachten om naar de Lidl te gaan. Ik ben er in ieder geval heel erg blij mee!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

22 reacties

  1. Ik ben erg! Dit is de zoveelste positieve reactie die ik er over hoor. Heb hem meteen gehaald bij Lidl! Gaat nooit zo hard in ons boerendorp gelukkig. Bedankt voor de tip, meis!

  2. Dat het licht geeft vind ik heel goed, dat maakt je gezicht ineens zoveel mooier en duidelijker. Maar ik denk dat ik liever de grote versie van de Ikea koop, die aan de muur hangt. Ik heb nu een grote spiegel, ik zou die ook kunnen plakken en dan aan 2 kanten lampjes hangen.

  3. Wow dat klinkt echt als een fijne spiegel. Eigenlijk maak ik mij altijd op met behulp van een grote spiegel aan mijn deur, maar zo’n lichtje in de spiegel is wel heel handig voor de donkere dagen. Twijfel haha!

  4. Oh wauw wat een super handig spiegeltje. Zoiets heb ik echt nodig voor bij mijn vriend. Ik heb daar altijd zo een slechte belichting als ik mijn makeup doe!

  5. Wat een leuke aankoop! Ik zou deze spiegel ook wel willen proberen. Vooral handig als het straks weer later donker wordt, en we alsnog vroeg op moeten staan! Daglicht is altijd toch fijner, vind ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *