Tip: Miomare (Lidl) Make-up Spiegel

Tip: Miomare (Lidl) Make-up Spiegel

Elke ochtend doe ik trouw mijn make-up aan mijn bureau waar ik ook al mijn make-up heb liggen. Dit doe ik met behulp van een heel klein spiegeltje dat ik ooit een keer bij de Aldi heb gekocht, echt jaren geleden. Ik irriteerde me er eigenlijk wel aan, maar zag nooit de behoefte om een nieuwe of betere te kopen. Van de week dook ik de Lidl in omdat ze een foundation apparaat hadden wat ik graag wilde testen. En ineens kwam ik ook prachtige make-up spiegels tegen voor weinig geld!

Tip: Miomare (Lidl) Make-up Spiegel

Je raadt het dus al, die make-up spiegel ging met mij mee naar huis. Ze hebben trouwens nu allemaal super handige tools voor in de badkamer. Want naast deze spiegel kocht ik ook nog een mooie wattenschijfjes- en wattenstaafjeshouder. En natuurlijk het foundation apparaatje waar jullie binnenkort meer van gaan zien.

Tip: Miomare (Lidl) Make-up Spiegel

Ik kocht de spiegel voor € 14,99 wat ik niet heel erg veel geld vind. Ik heb wel eens vaker naar goede spiegels gekeken en schrok toen echt van de prijzen. Dit is trouwens niet alleen een spiegel, er zit ook nog eens een handige daglichtlamp in om alles beter te zien!

Tip: Miomare (Lidl) Make-up Spiegel

Op de doos vind je nog wat meer informatie over de spiegel met dus een verlichte rand. De spiegel zelf heeft twee kanten met een normale spiegel en een spiegel die 5 keer vergroot. De spiegel kun je 360 graden draaien en de voet blijft stevig staan omdat er anti-slip onder zit. De spiegel werkt op 4 AAA batterijen die er ook bijgeleverd worden, netjes!

Tip: Miomare (Lidl) Make-up Spiegel

Eenmaal de spiegel uit de verpakking te hebben gehaald blijft er een prachtige en elegante spiegel over die op elke kaptafel of badkamer goed zal staan. Hij is gemaakt van stevig metaal en voelt stevig aan. De rand van de verlichting is ook mooi verwerkt vind ik.

Tip: Miomare (Lidl) Make-up Spiegel

De hele spiegel is denk ik zo groot als mijn onderarm en heeft een stevig frama. Op deze foto staat het licht uit.

Tip: Miomare (Lidl) Make-up Spiegel

En op deze foto staat het licht aan. Er zitten ledjes aan de binnenkant van de spiegel die het daglicht nabootsen wat heel goed werkt. Op de foto kun je natuurlijk niet duidelijk zien hoeveel licht hij geeft, maar in het echt is het echt genoeg en vind ik het super handig!

Tip: Miomare (Lidl) Make-up Spiegel

Je kunt de batterijen heel makkelijk vervangen door de ring een stukje te draaien waardoor je de spiegel er af kan halen. Er gaan vier kleine AAA batterijen in die meegeleverd worden. Mochten ze op gaan kun je ze natuurlijk zelf vervangen.

Tip: Miomare (Lidl) Make-up Spiegel

Op de rand van de spiegel vind je een makkelijke aan- en uit knop die de spiegel van licht voorziet. Zo hoeft hij niet altijd aan de staan wanneer je hem niet nodig hebt. Omdat de lampjes van LED zijn geloof ik dat je niet vaak van batterijen hoeft te wisselen.

Tip: Miomare (Lidl) Make-up Spiegel

Ik moet toegeven dat ik super blij ben met deze aankoop! Het is een super duidelijke en heldere spiegel met een normale kant en een kant die 5 keer vergroot. Handig om bijvoorbeeld je wenkbrauwen mee te epileren of een ander precies klusje. De lichtrand vind ik echt ideaal omdat je alles dan nog beter ziet. En straks in de winter heb je gewoon altijd goed licht, ook als het nog donker buiten is!

Tip: Miomare (Lidl) Make-up Spiegel

De Miomare Make-Up spiegel is nu te koop bij de Lidl voor € 14,99 maar met een beperkte oplage. Wil je dus nog zo een mooie en handige scoren, dan zou ik niet te lang wachten om naar de Lidl te gaan. Ik ben er in ieder geval heel erg blij mee!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

22 reacties

 • Reply
  Jamey
  26 juli 2016 at 15:43

  Wauw wat een mooie spiegel! En zo goedkoop :o

 • Reply
  Angela
  26 juli 2016 at 15:45

  Ik ben erg! Dit is de zoveelste positieve reactie die ik er over hoor. Heb hem meteen gehaald bij Lidl! Gaat nooit zo hard in ons boerendorp gelukkig. Bedankt voor de tip, meis!

 • Reply
  Melike
  26 juli 2016 at 15:54

  Dat het licht geeft vind ik heel goed, dat maakt je gezicht ineens zoveel mooier en duidelijker. Maar ik denk dat ik liever de grote versie van de Ikea koop, die aan de muur hangt. Ik heb nu een grote spiegel, ik zou die ook kunnen plakken en dan aan 2 kanten lampjes hangen.

 • Reply
  Denise
  26 juli 2016 at 15:56

  Wow dat klinkt echt als een fijne spiegel. Eigenlijk maak ik mij altijd op met behulp van een grote spiegel aan mijn deur, maar zo’n lichtje in de spiegel is wel heel handig voor de donkere dagen. Twijfel haha!

 • Reply
  Vanessa
  26 juli 2016 at 15:59

  De make-up spiegel ziet er mooi uit en de lichtrand is een leuk detail!

 • Reply
  chucky1012
  26 juli 2016 at 18:36

  Handig zo een spiegel waarin men het gezicht goed uitvergroot kan zien.

 • Reply
  Liset
  26 juli 2016 at 19:36

  Laat mijn spiegel nou net kapot zijn gegaan…handige tip! Vind het super dat hij licht geeft als het straks weer donker is in de winter.

 • Reply
  Jana
  26 juli 2016 at 20:12

  Dit lijkt mij enorm handig! Ik heb er eentje van babyliss. Nu ben ik benieuwd naar dat foundation apparaat :D

 • Reply
  Susan
  26 juli 2016 at 20:40

  Handig zeg!

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  26 juli 2016 at 23:15

  Klinkt goed! En inderdaad niet duur. Ben benieuwd of ie hier nog te koop is.

 • Reply
  Dana
  27 juli 2016 at 01:23

  Dat lijkt me echt een goede aankoop!

 • Reply
  rachel
  27 juli 2016 at 11:08

  super spiegel :D ik heb ook zoiets van maar dan groter en gewoon op stroom maar ze zijn echt handig en ja mooi natuurlijk

 • Reply
  Nienke
  27 juli 2016 at 11:11

  Wat handig, leuk dat de Lidl hem verkoopt!

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  27 juli 2016 at 15:33

  Wat super handig maar wat veel batterijen voor zo”n spiegeltje haha ik wil nog steeds zn prachtige hollywood spiegel van de IKEA

 • Reply
  Sara | MevrouwMiauw
  27 juli 2016 at 18:37

  Ik weet wat mij morgen te doen staat. Go-go-go naar de Lidl!!! Wat een fijn artikel is dit.

 • Reply
  Kristel
  27 juli 2016 at 21:19

  Heb hem maandag ook meteen gehaald en ben er zo blij mee :)

 • Reply
  Nicole
  28 juli 2016 at 14:18

  Oh wauw wat een super handig spiegeltje. Zoiets heb ik echt nodig voor bij mijn vriend. Ik heb daar altijd zo een slechte belichting als ik mijn makeup doe!

 • Reply
  Nicole
  29 juli 2016 at 21:09

  Ah wat handig! Ik gebruik elke dag zo’n spiegel (zonder licht) maar met licht zou echt ideaal zijn.

 • Reply
  Mariska
  30 juli 2016 at 16:03

  Ha, ik lees het nu pas en ga nu direct naar de Lidl :) Kijken of hij er bij ons ook is. Thanks voor de tip!

 • Reply
  Marijn
  31 juli 2016 at 17:58

  Wat een leuke aankoop! Ik zou deze spiegel ook wel willen proberen. Vooral handig als het straks weer later donker wordt, en we alsnog vroeg op moeten staan! Daglicht is altijd toch fijner, vind ik.

 • Reply
  LifestyleLaura
  21 november 2016 at 08:30

  Wauw wat een mooie spiegel! Bij mijn Lidl hadden ze hem niet dus werd ik doorverwezen naar hun website. Alleen zie ik daar niet de verlichte versie staan. Weet iemand welke het is?

  • Reply
   Aranka
   21 november 2016 at 08:52

   Die is niet meer te koop! Lidl heeft altijd van die tijdelijke aanbiedingen en het is nu al een tijdje geleden…

  Laat een reactie achter