Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tip: L’Occitane Mon Panier Beaute

Tip: L’Occitane Mon Panier Beaute

L’Occitane is zo een merk waar ik echt vrolijk van word, net zoals The Body Shop, maar dan met Franse sferen. Ik kreeg laatst deze super leuke beauty case opgestuurd van L’Occitane in samenwerking met Mr. Wonderful. Samen hebben ze de handen ineen gestoken en een super leuk pakketje samengesteld met alleen maar mini’s! Ideaal voor als je onderweg bent en jezelf wil verzorgen met de lekkerste producten, overal is aan gedacht!

Tip: L’Occitane Mon Panier Beaute

Ik vind deze samenwerking zo super leuk, de leuke tekeningen en vormgeving zijn gedaan door Mr. Wonderful en de producten zijn natuurlijk de klassiekers van L’Occitane. Het doosje is vrij groot voor de inhoud die er in zit, maar het is zeker niet minder leuk! De mini’s zijn ontzettend divers en echte musthaves voor onderweg als je het mij vraagt. En dit super schattige doosje maakt het helemaal af. En wat betreft het motto dat ze vrolijkheid willen uitstralen is dat gelukt.

Tip: L’Occitane Mon Panier Beaute

En als we het doosje uitpakken heb je een super schattige en vooral leuke en bruikzame inhoud van het volgende:

  • Pillow Mist – 15 ml
  • Almond Shower Oil – 35 ml
  • Rose Shea Butter Hand Cream – 10 ml
  • Jasmin & Bergamote Body Milk – 50 ml
  • Jasmin & Bergamote Soap – 50 gr
  • Shea Butter Foot Cream – 10 ml

Tip: L’Occitane Mon Panier Beaute

Ik vind persoonlijk de inhoud echt heel erg leuk! Het zijn geen standaard dingen zoals shampoo, conditioner, zeep en tandpasta, maar juist dingen die je niet zo vaak in mini’s ziet maar wel heel erg handig zijn. Ik gebruik namelijk heel erg graag een handcrème of voetencrème, en die pillow mist vind ik helemaal het einde. Ik vind het zo lekker een lekkere geur op een vreemd kussen te sprayen, ideaal!

Tip: L’Occitane Mon Panier Beaute

Almond Shower Oil

Dit is zo een welbekend product van L’Occitane dat vele fans heeft. Het is een product dat de huid echt verzorgd en heerlijk zacht laat aanvoelen na het wassen. De geur ruikt natuurlijk naar amandelen en ik vind het heerlijk als mijn huid droog aanvoelt na het zonnen.

Jasmin & Bergamote Body Milk

Een van de bekende geuren van L’Occitane is de Jasmijn en Bergamot geur die ik zelf echt fantastisch vind. De body milk is heerlijk zacht van structuur en smeert heel erg makkelijk uit. De huid neemt het snel op en laat geen vette laag achter. Het is trouwens niet een intensief voedend product, heb je echt last van een droge huid, neem dan even je eigen product mee.

Tip: L’Occitane Mon Panier Beaute

Rose Shea Butter Hand Cream

Ik ben echt dol op de handcrèmes van L’Occitane en daarmee zijn veel mensen het met me eens. Ze hebben kwalitatief echt fantastische handcrèmes die de droogste handen weer in vorm krijgen. Deze ruikt en voed nog eens extra goed waardoor het een echte musthave is voor onderweg. En ideaal in zo een klein tubetje.

Shea Butter Foot Cream

Niet alleen aan de handen is gedacht, ook de voeten spelen natuurlijk een belangrijke rol. Vooral als je veel op blote voeten loopt of lange afstanden kunnen je voeten wel wat verzorging gebruiken. Dan is het natuurlijk ideaal zo een flesje bij je te hebben. Alleen met twee keer gebruiken is ‘ie wel leeg…

Tip: L’Occitane Mon Panier Beaute

Pillow Mist

Ik vind het echt zo leuk dat dit er in zit, een spray om je kussen lekker te laten ruiken en zelf beter te slapen. Thuis gebruik ik dit product (dan wel van een ander merk) fanatiek en vind het echt heerlijk om bij in slaap te vallen. Het nadeel is alleen dat die flessen over het algemeen vrij groot en zwaar zijn. Deze warme en kruiderige variant stop je zo in je toilettas.

Jasmin & Bergamote Soap

Nou moet ik eerlijk bekennen dat ik niet zo een fan ben van een vaste zeep omdat het je huid nog wel eens wil uitdrogen, maar deze ruikt wel heel erg lekker. Stiekem een beetje overbodig omdat je altijd wel een zeepje krijgt in een hotel, maar die kan vast niet aan deze geur tippen.

Tip: L’Occitane Mon Panier Beaute

Echt ik vind dit zo een leuk pakketje met leuke en fijne producten. Ideaal dat ze allemaal zo compact zijn en dat je ze heel gemakkelijk kunt meenemen. Wat mij betreft is het niet iets waar je meteen voor naar je winkel hoeft te rennen, maar het gewoon heel leuk is om te hebben en mee te nemen. De L’Occitane Mon Panier Beaute of ook wel My Beauty Basket genoemd is vanaf augustus te koop voor € 24,00 bij de L’Occitane winkels en online in de webshop.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

9 reacties

  1. Ik koop liever de full size producten van Loccitane…..echt een van mijn meest gebruikte merken. Nog nooit een miskoop gedaan. Zalig :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *