TIP! Kruidvat Orange Blossom & Vanilla Geurstokjes

Kruidvat Orange Blossom & Vanilla Geurstokjes

Laatst liep ik door de Kruidvat heen en ineens viel mijn oog op deze nieuwe geurstokjes van Kruidvat zelf. Kruidvat heeft super handige verpakkingen waardoor je meteen de geur van de geurstokjes of geurkaarsen kunt ruiken. De verpakking sprak mij aan, maar ik vond vooral de geur heel erg verrassend. Het ruikt namelijk super luxe, een beetje Rituals achtig en dat voor nog geen 4 euro.

Kruidvat Orange Blossom & Vanilla Geurstokjes

De verpakking is simpel, maar het trekt wel meteen de aandacht. De opvallende oranje kleur valt meteen op in het schap, maar past ook goed bij het product en de geur. Op de verpakking staat het woordje Happiness en mijn ingeving is dan ook dat je blij zou moeten worden van deze geur.

Volgen jullie mij ook op Instagram?

Kruidvat Orange Blossom & Vanilla Geurstokjes

In de verpakking zit ook een venster waar je het glazen flesje ziet zitten. De geur is Orange Blossom & Vanille. Een combinatie die heel warm en chique ruikt. Ik vind het een beetje lijken op La Vie Est Belle. Ook is de geur van natuurlijke essentiële oliën gemaakt.

Kruidvat Orange Blossom & Vanilla Geurstokjes

Onderop de verpakking vind je wat meer informatie over het product. Zo zit er een flesje met 90 ml geurolie in en 6 chique zwarte stokjes. Geadviseerd wordt de stokjes elke week om te draaien voor de beste geur.

Kruidvat Orange Blossom & Vanilla Geurstokjes

Ik moet eerlijk toegeven, ik ben echt heel erg onder de indruk van deze geur. Ze ruiken ontzettend lekker, je ruikt ze goed en ze zijn heel erg goed betaalbaar. Het ‘oude’ assortiment geurstokjes van Kruidvat vond ik wat stoffig en soms muf ruiken, maar deze totaal niet.

Mocht je nog opzoek zijn naar lekkere geurstokjes in een (vind ik) best chique verpakking, dan kan ik je zeker deze geurstokjes aanraden. De Kruidvat Orange Blossom & Vanilla Geurstokjes kosten € 3,99 en zijn vanzelfsprekend te koop bij de Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reply
  Sharon Jansen
  1 oktober 2020 at 09:37

  Ja ik heb ze ook gekocht in een andere geur! Ruiken heerlijk!

  • Reply
   Bärbel Wiemken
   7 april 2021 at 15:19

   Helaas zijn deze geurstokjes niet meer te vinden. Iemand een idee waar ze nog verkrijgbaar zijn?
   Orange blossom vanilla geurstokjes

 • Reply
  Fabienne, Enjoyyourownbeauty.nl
  1 oktober 2020 at 10:39

  Oeeh deze lijken me echt heerlijk!
  Ik denk dat ik dit weekend langs de Kruidvat ga. Dan kunnen ze zaterdagavond lekker branden. :)

  Liefs
  x

 • Reply
  Kelly
  1 oktober 2020 at 16:04

  Ik ben heel benieuwd geworden, voor die prijs kun je het ook zeker proberen! :)

 • Reply
  Rachel
  1 oktober 2020 at 19:45

  Het product ziet er ook gewoon goed uit, strak en elegant! Ik ben benieuwd, zeker na het lezen van deze prijs

 • Reply
  Matanja
  2 oktober 2020 at 13:12

  Lijkt me lekker, ik moet morgen toch even naar de kruidvat, ga ik gelijk op zoek naar deze geurstokjes….ik hoop alleen dat de vanille niet TE overheersend ruikt want ik ben niet zo dol op vanille geur😊

 • Reply
  Mariska
  3 oktober 2020 at 22:21

  Ik heb net een paar weken terug Spicy Vanille gekocht maar die ruik je amper, zelfs niet op een kleine wc. Ben wel benieuwd naar deze.

 • Reply
  Marloes
  15 oktober 2020 at 10:52

  Je maakt me heel nieuwsgierig naar de geur! Binnenkort maar eens ‘mijn’ Kruidvat een bezoekje brengen.

 • Reply
  Vera
  23 november 2020 at 17:01

  Ze zijn heerlijk maar ik vrees tijdelijk… Kan ze nergens meer vinden 😔

 • Laat een reactie achter